tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#105302
...kot vedno super....
...25 tekačev, v lepem sončnem vremenu...
...hvala Maši za neverjetno okrepčevalnico, lahko bi se marsikje zgledovali po njej....
...analiza pa tokrat brzinska Pr Novak....
Uporabniški avatar
 tae
#105305
A se vam je kaj kolcalo ? Ob Savi smo se spomnili na vas.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#105306
Skratka fino je da ste se imeli skrajno lepo.Ko končam z zidavo se vam takoj priključim na bližnjem teku po PST-ju!
Pol pa v SUBITO na picke :wink: ali pa kam drugam!
Skratka super je prebrati da ste se imeli fino fajn!
Se vidimo na Ljubljanskem maratonu!
ČAO!
 marjan
#105310
Smo se natekli, ja. Nekaj hardičev se nas je podilo za Zajcem, vendar kot že ime pove, jo je pošteno žgal. :D V zagovor je rekel: "Saj počasi ne znam teči". :shock:
Ko je ob svoji okrepčevalnici zaključil, je tempo prevzel Dule z eno prestavo nižje, da smo ga ostali lahko spremljali. :lauf: MoJa se je odlično držala, spoznali Blaža... Prvič odtekel PST pod 3 urami.

Skratka dober trening pred Ljubljancem, na analizi je bilo tudi prav prijetno. Snežinka je vse lepo organizirala, le malo nas je bilo. :(

Velika zahvala pa vsem, ki ste pripomogli k odličnim mobilnim okrepčevalnicam. :cast1:

Kljub temu, da sem doma skoraj pod gorami, rad tečem PST. :)

Imejte se in se vidimo 28-tega,
Marjan
Uporabniški avatar
 mazi
#105315
Kar nekaj je bilo novih obrazov (pohvalno!) :wink:

Okrepčevalnica super, motilo me je le to, da tek ni bil najbolj skupinski - in če jaz ne bi imel poleg svoje Lili, bi večji del moral odteči sam... :cry:
Uporabniški avatar
 mazi
#105319
P.S. A se bo našla kakšna slikca...? :roll:
Uporabniški avatar
 milkec
#105324
Bilo je prav super! Res, da se je malo zalomilo pri analizi, ampak včeraj je bil tak dan, da smo vsi imeli neke opravke, saj ni bilo zanalašč.

Pri Mašinih okrepčevalnici me je bilo kar sram, toliko vsega, mi pa le pridno žrli. Še dobro, da ni bilo Bajsija.

Drugače pa spet novi obrazi, kar je zelo lepo in zelo prijetno.

Mazi: Golovec je krivec za to, da se vsi razbijejo. Mojo taktiko pa itak poznaš... dohitiš enega, potem pa pred njim vidiš še enega, pa hočeš še njega dohiteti... in to ponavljaš, dokler ne crkneš. No včeraj se kar izšlo.

Za Bajsija pa oslovska klop! Smo ugotovili, da te veliko ljudi sploh ne pozna in se sprašujejo in pogovarjajo o tebi kot o ......!
Uporabniški avatar
 bosti72
#105333
DA malo poanaliziram tale PST :) V soboto prišel domov ob 3:30 ...spal bore malo in ob 9 že bil na štartu v fužinah.....Prišel na zborno mesto z Bobrom in Mašo našim oskrbovalcem energije....Kot novinec-novi obraz :D spoznal po nick imenih na žalost samo Snežinko (Super organizacija tega teka)...in pa kasneje v zadnjih KM še mislim da Raziskovalca-razija (če se ne motim) :?: ......Namen je bilo preteči cca 25 km tam nekje do Žal vendar mi je na koncu uspelo naresti-preteči vse km do fužin...Zadovoljen, prezadovoljen saj je do sedaj moja max. kilometrina znašala le borih 14km...končni čas 3:13.03

Postojanke....ufffff....prava pogostitev...Hvala Maša in Bobr...!!! Seveda hvala tudi postojanki pri Ljubljanskih mlekarnah!!
Uporabniški avatar
 Snezinka
#105334
Živjo!

Meni je bilo včeraj prav lepo v naši TF družbi. Ne vem sicer, kaj pomeni godrnjanje, da nas je bilo malo :?: ...ko bo Maša pripela slikice iz starta, bo več kot očitno, da nas je bilo kar lepo število.
In tudi na analizi nas je bilo ves čas ravno prav :roll: ...toliko, da nas je lepo šlo za okroglo mizo 8) ...in ko so nekateri šli, so drugi prišli, tako da smo v polnem številu ustrajali skoraj do pol treh :!:
Žal mi je, ker še vedno ne vem, kaj se je zgodilo z Andrejo (ne najdem tel. od zlopija, da bi vprašala)...sem čakala in čakala, da se bosta prišla pokazati na analizo, pa ni bilo nič od tega. Upam, da nam Andreja ni preveč zamerila, da smo jo zgubili :oops: :oops: :oops: in da nam bo dala možnost popravljanja izpita :idea: .

Sicer pa je bil tek krasen 8) 8) 8) ...ne glede na to, da sem se za kakšno minuto tudi sama izgubila in s tem zamudila pujsjo atrakcijo :wink: .
Razy in Sončka sta me drugače prav uspešno usmerjala, tako da razen enega izguba :roll: v zen momentu, ko sem ugotovila, da nisem več na PST-ju, ni bilo hujšega.

Bobr in Maša sta nam pripravila krasni okrepčevalnici (do zajčeve jaz nisem pritekla, ker sem bila polovičarka...ampak ne dvomim, da je bila tudi njegova profesionalna!).
Tudi sicer sem vesela, da smo videli nekaj novih obrazov bla_k, bosti72, lucky in miha65...hvala, ker ste nam popestrili družbo!

Na analizi smo potem kovali načrte in upam, da se kakšen prav kmalu uresniči :idea: :wink: :wink: (miha65 dobrote Press).

Škoda za vse tiste, ki se niste mogli udeležiti analize, res je bilo prijetno!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 bobr
#105339
Jaz sem se tudi imel lepo v TF družbi, sploh pogovorni tempo (malenkost pod 6min/km) je super za trening. Z boštijem sva pretekla skupaj celo pot in kot je že sam zapisal njemu prvič taka razdalja in meni prvič krog okoli LJ. Proga je izjemna le paziti je treba da se ne izgubiš 8).
Razy hvala za vodenje od mlekarn do cilja in za prikrajšan zadnji kilometer. Zadnjih 7km so me grabili krči v mečah tako da sem bil mazohist do cilja :roll:. 10 minut po cilju je bolečina izginila kot da ni bilo nič.
Analiza super kot vedno, torta njami :wink:. Snežinka ne pozabi na kako after-LM analizo.
Tudi jaz se zahvaljujem svoji dragi ženi Maši za letanje od enega konca do drugega in pripravo okrepčevalnic. Dobrote sem nabavil po preprostem nasvetu "pripravi kar bi si sam želel videt na okrepčevalnici". Polna izbira je bila potem posledica mojih želja po sanjski okrepčevalnici. Ah ko bi vsaj kje na kakem organiziranem teku bilo tako. In evo vsaj ena dobra stvar da moja sploh ne teče, če bi tekla je ne bi mogli pokoristit za okrepčevalnice he he.

Dolgo pričakovane SLIKE (moral sem jih pomanjšat zaradi prostorske stiske v galeriji).
Uporabniški avatar
 zlopi
#105352
Snezinka napisal/-a:Žal mi je, ker še vedno ne vem, kaj se je zgodilo z Andrejo (ne najdem tel. od zlopija, da bi vprašala)...sem čakala in čakala, da se bosta prišla pokazati na analizo, pa ni bilo nič od tega.


Hoj,

Andreja je imela ene težave in je izgubila nit PST tako da se je podala po svoji progi. Bova morala enkrat skupaj prekolesariti celo PST. Potem pa smo morali na obisk h bolni tašči.

Drugače pa je bil zame odličen tek in vsa čast Maši in Bobru ter Zajcu in ženi za odlično pripravo okrepčevalnic.

Se vidimo na LM :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 shash
#105357
Ker se težko udeležim teka po Golovcu in Rožniku, sem se vsaj pridružil teku po PST-ju. Čeprav me je bilo kar strah vzpona na Golovec, pa je šlo in sem ga precej z lahkoto premagal, kaj dela dobra druščina in super vremenske razmere. Navdih, kondicija, ego vse skupaj poskoči in ko se zgodi še resonanca vseh teh stvari, ni da ni - še na Triglav bi človek tekel pod takimi pogoji.

Pegaz je dal štart točneje od same cezijeve ure genau ob 9:00,00000. Ja kaj če človek, natančnost je lepa čednost.

Pogostitve - zelo nevarna stvar, človek je postavljen pred dilemo - ali nadaljevati ali obstati in se sladkati. Jao, jao, še dobro da maš ene zraven, ki rečejo gremo naprej, se bomo ohladili. Potem moraš pa ubogat in gret naprej. Hvala za okrepčevalnice.

Tekel večino poti z Lucky-jem, pogovrni tempo. Bober in Milkec na ovinkih dajala nasvete.

Vreme kot naročeno za moj okus - rahlo hladno - vročina mi ne leži. Včasih celo malo zapihljalo za svež veter v laseh.

Organizacija super - sam kaj bi pa človek drugega pričakoval, ko pa ima prste vmes naša Snežinka - vse klapa kot mora klapat.

Analiza žal ni šla skozi, še malo z družinico treba bit. So me pa prepričal, če že tako hvalim kako lep je Golovec, pa pajdimo še hodit na Golovec, Jao, a še enkrat danes, no pa smo šli in sem dvakrat v enem dnevu gor - in ni mi bilo žal.

Hvala celotni druščini za prijetno druženje v nedeljskem dopoldnevu in če ne prej se vidimo na LM.

Hvala in lep pozdrav
 mojA
#105358
No, končno mi je enkrat uspelo, da se vam pridružim :D . Bilo je res super, vesela sem, ker sem vas videla in spoznala nekaj novih TF.jevcev.
Koliko nas je bilo! Pa kakšno ogrevanje :!: Ampak, sem mislila, da bo dolgoprogašev kaj več :shock: - bo treba mal korajže :wink: :twisted:
Šla sem cel krog, malce me je skrbelo, da se kje ne izgubim, tako da sem se kar od začetka držala Zajca, Duleta in Marjana in upala, da ne omagam :? . Potem sta se priključila še Blaž in Zlopi pa je šlo cel krog kot Elija :o . Zelo sem zadovoljna, ker mi je uspelo držat tempo. Zgodba bi bila precej drugačna, če ne bi bilo tako profesionalnih okrepčevalnic :P . NAJLEPŠA HVALA MAŠI in ZAJČEVI ŽENI(se opravičujem, pozabila ime) z luštkano malo 14-MESEČNO Mojco. SUPER IME STA JI DALA :wink: !!
Na analizo nisem šla, se mi je mudilo domov, kjer me je čakalo kosilo (za kazen ga je skuhal Fric, ker je prespal tek :twisted: )
Hvala Snežinki za super organizacijo in VSEM SKUPAJ ZA DOBRO DRUŽBO IN DOBRO VOLJO!
Držte se – se vidimo na LM !!! Pa na kakšnem naslednjem PTS TEKU tudi ! SREČNO ! :clap:
Uporabniški avatar
 Miha65
#105372
Hvala vsem za prijetno druzenje, pogostitev in analizo.

Prvic sem se vam pridruzil in Luzr + Gorazd sta poskrbela, da kljub mojemu slabemu teku nisem ostal brez druzbe. Hvala!
Moramo se eno ULTRA-ZEN sekcijo ustanovit... :oops:

Hvala se enkrat Snezinki in moja obljuba velja! (Zubi PRESS) Vse ostalo sva se pa itak dogovorila... :wink:


PS: Gorazd, me lahko prosim kontaktiras na ZS (tudi moj mobi je vceraj ostal doma)
Uporabniški avatar
 Sončka
#105374
Hoj,

včeraj sem se pojavila na teku po PST :clap: , bolelo me je grlo :nono: , bila malo utrujena. :nono: Nisem imela vročine, kar je v redu. V tem primeru pač ne bi tekla.
Po fantastičnemu ogrevanju :D :D :D , ni kaj, smo pač morali tečt. :juhuhu: Drug drugemu smo delali družbo, da je prvih 17 km hitro minilo. Potem smo eni odnehali, drugi so šli cel krog. Bravo!
Hvala Luckyju za prevoz (pozabila častit kavo, pa drugič :toast: ) do analize, Snežinki za analizo in Maši za postojanko, pa vsem za super družbo.
Lp, I.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA