prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
dannae napisal/-a:Pegaz, kdaj se pa ti spet pojaviš? Nekdo je včeraj močno pogrešal tvojo skrb... :roll: :lol: Mene pa zanima, kako je tečt po puščavskem pesku...

Levom
ni uspelo
Pegaz vseeno pride
na K-Rožnik

Komej čakam! :)
Uporabniški avatar
 softi
Pride jutri še kdo od zenovcev na eno počasno Krožlado?
Uporabniški avatar
 bobr
Sigurno se nas bo nabralo dovolj tudi za počasnejše. Jaz recimo ne bom preveč hitel in lahko udarimo kako debato v zadnjih vrstah 8).
Ne pozabite na lučke, za vsak slučaj.
Uporabniški avatar
 Wega
Jutri zenovcem udeležba obvezna. Na 6,5 km imam posebno slavje: moj tisoči kilometer odkar sem konec januarja vstal iz fotelja in obul superge.
Po teku pa v kresnički častim kremšnito (ali kaj drugega) in pijačo.
Uporabniški avatar
 shash
Wega napisal/-a:Jutri zenovcem udeležba obvezna. Na 6,5 km imam posebno slavje: moj tisoči kilometer odkar sem konec januarja vstal iz fotelja in obul superge.

Wega iz srca ti čestitam, žal zaradi taksi službe me ne bo zraven. Škoda, da se nismo videli včeraj na PST - ampak včasih tudi kaka žurka prav pride, kajne? :wink: :wink:

LP
Uporabniški avatar
 Laufer
Wega napisal/-a:Jutri zenovcem udeležba obvezna. Na 6,5 km imam posebno slavje: moj tisoči kilometer odkar sem konec januarja vstal iz fotelja in obul superge.

:cast1: :clap: ČESTITAM ! :clap: :cast1:
Priznati moram, da si bolj priden kot jaz, upam, da bom dosegel to okroglo številko. Ne manjka veliko, čeprav sem bil prve tri mesece poškodovan in takrat odtekel samo 50 km :cry: .
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega čestitke za tvojih prvih 1000. :cast1:

Ti si tipičen primer kako lahko človek enostavno spremeni svoje življenje s tekom in ob tem še spozna goro prijaznih in dobrih ljudi.

Kremšnite, mnjam jih že dolgo nisem jedel, pa jih jutri očitno tudi ne bom. :?

Uživaj jutri ob tvoji prvi 1000-čki!!
Uporabniški avatar
 bobr
Bravo Wega, a skrijem v grmovje na 6,5km razdalje kak šampanjec :?: :lol: Lahko ga tudi v cilju stresemo, še tistega predpremiernega...
 tamt
Wega, super rezultat v kratkem času :cast: . Čestitke za vztrajnost!!
Upam da mi jutri uspe se vam pridružit (delo na terenu, pa ne vem če bom pravi čas nazaj :( ). Bom pa vrjetno tud bolj med zen tekači, se moram šparat za maraton (sicer ta mali, pa vseeno) :wink: :D
Uporabniški avatar
 Maša
wega, kapo dol, čestitam! :clap:

Jaz pridem ampak moram že zdej povedat, da garantirano počasnejšega od mene ni in če se bo vseeno našel kakšen, ki bo zraven mene zehal, se že vnaprej opravičujem, če se bo prehladil 8)

Se vidmo! :laola
Uporabniški avatar
 pegaz
Bravo Wega!

evo, za jutri so mi povedali, da imam en sestanek ob 17h, tako da mi bo težko zneslo do KRožnika, ampak če bo pa na njem kremšnita, se bom pa tudi potrudil :)

(Lep, pameten, skromen in vztrajen PRESS)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

čestitke wega. se vidimo
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

To VSA ČAST za tvoj dosežek.
Uporabniški avatar
 Wega
Mejduh, sedajle pa kar malo farbam. :oops: Hvala, hvala, hvala. Saj ni nič takega. Po toliko kilometrih sem še vedno med zenovci in verjetno bom še nekaj časa.
Joj ste lušni... :heart :heart :heart :TF) :heart :heart :heart
Uporabniški avatar
 milkec
Wega napisal/-a:Po toliko kilometrih sem še vedno med zenovci in verjetno bom še nekaj časa.

Iz mojega vidika (ponavljam: iz mojega vidika) so taki tanartabulš!

Vsaka čast Wega... jaz imam po moje 1.000 kilometrov od lanskega januarja :oops:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA