prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Cormi
Wega, tole tvoje praznovanje je pa samo dodatna motivacija za nas zen tekače. Upam, da mi uspe priti, le na kremšniti bom težko ostala.
Uporabniški avatar
 Asterix
Čestitam Wega - le tako naprej. Se vidimo na K-Rožniku.

lp
Uporabniški avatar
 še1PR
Najprej še pisne čestitke Wegi! :clap: Za km, odlično držo pri krstu :) in kremšnite! Zgledale so odlične!

Drugače pa ja, zanimiv tale tek. Ampak tko kot je pri določitvi imena kaos, je zgleda tudi še pri določitvi trase... Družba pa številčna in lušna, kot ponavadi, če gre za TF! :)

Hvala Maj in Softi za lučko in družbo. Tiste korenine čez mostičke so skoraj povzročile, da bi pristala Maju v naročju :shock: , tako se jih bom do nadaljnega v temi izogibala... Mi je škoda mojih gležnjev 8) .

Gotovo še pridem!
Uporabniški avatar
 milkec
še1PR napisal/-a:Ampak tko kot je pri določitvi imena kaos, je zgleda tudi še pri določitvi trase...

Nikjer ni nobenega kaosa. Ime je K-Rožnik, pot pa je originalna mimo gradu (kaj pa vem kateri je - ali tivolski ali cekinov). To je danes tudi Bobr potrdil. Ne vem zakaj vsi sekate (vas je tini vzel v uk?). No jaz pa Bor se strogo drživa originalne poti.
Je pa res, da je tudi Bobr padel pod vaš vpliv in že popravil zemljevid na prvi strani (je res Bobr?)!
Uporabniški avatar
 še1PR
milkec napisal/-a:Ne vem zakaj vsi sekate (vas je tini vzel v uk?).
ne vem o kakem sekanju govoriš? nisem vidla nobene motorke... :wink: :)

PS: sorry :oops: , pojma nimam! nisem gledala zemljevida.
Uporabniški avatar
 Wega
uh!

Kaj več napišem, ko pridem k sebi
 luzr
milkec napisal/-a:
še1PR napisal/-a:Ampak tko kot je pri določitvi imena kaos, je zgleda tudi še pri določitvi trase...

Nikjer ni nobenega kaosa. Ime je K-Rožnik, pot pa je originalna mimo gradu (kaj pa vem kateri je - ali tivolski ali cekinov). To je danes tudi Bobr potrdil. Ne vem zakaj vsi sekate (vas je tini vzel v uk?). No jaz pa Bor se strogo drživa originalne poti.
Je pa res, da je tudi Bobr padel pod vaš vpliv in že popravil zemljevid na prvi strani (je res Bobr?)!

:wink: Še večji kaos bo, če bi vsak dan tekli tam. Po možnosti drugi trasi in vsaka trasa bi bila poimenovan z drugim imenom. :wink: Verjetno nisem edini, ki bi tekel tam ob ponedeljkih, sredah, petkih...

Bobr je pot zgolj skiciral, dorekli naj bi jo skupaj po nekaj tekih( :oops: širim govorice :) ).
Redkokomu je ustrezalo ime "torkovega teka". Spusta po "Francoski" se mnogi bojijo, zato je obveljala daljšnica po vzdolž pobočja. Podobna strmina je na "levi Goladi", ki ni priljubljena, kot "desna"...
Pomembna je le dobra volja, družba in tek. Vse našteto zaenkrat je, mar ne?
Držati se ene trase lahko postane dolgočasno, čeprav omogoča zelo dober pregled nad treningom.

Nekega dne, ko zrastem, me bosta milkec in Bor vzela s sabo na tek po strogo začrtani poti.
Uporabniški avatar
 milkec
luzr napisal/-a:Nekega dne, ko zrastem, me bosta milkec in Bor vzela s sabo na tek po strogo začrtani poti.

Vedno dobrodošel!!
Uporabniški avatar
 bobr
milkec napisal/-a:Je pa res, da je tudi Bobr padel pod vaš vpliv in že popravil zemljevid na prvi strani (je res Bobr?)!

Res je podlegel sem vplivom in celo prešprical par tekov zaradi drugih obveznosti ali bolezni. To moje zabušavanje se mora končati tako da od zdaj me boste videli vsak torek :twisted:. Četudi prekle padajo in imamo pol metra snega!
O progi je bilo marsikaj povedanega, jah tudi zadnji smo se danes zgubili in hribolazili po svoje. Lučke so postala NUJA. V izogib koreninam pri mostičkih bomo začeli teči po moji izvirni poti. Več o tem naslednjič. T'kle mamo če je preveč demokracije na začetku :roll:.

Še kratko poročilce. Danes se nas je nabralo kar 26 :shock: rekreativcev in zopet nekaj novih. Štart je bil bolj sramežljive skupinske sorte a kar kmalu se je čredica razdelila v skupine. Pojedine v cilju (beri kremšnite, tiramisu, borovačokolada, super muffini...) je bilo dovolj za vse in že komaj čakamo naslednjih presenečenj. Novinci izprsite se :wink: naj vam ne bo nerodno.

Veseli me da tek postaja odmevno tradicionalen. Ob porodu ideje si nismo predstavljali take udeležbe v tako kratkem času. Zapomnite si vsi počasni hitri ali srednji ste vedno dobrodošli na družabnem teku po Rožniku!
:laola

P.s.: Wega upam da nimaš kakih modric zaradi 1000km krsta :oops:. In še enkrat čestitke!
 tamt
včeraj je bil še en prijeten tek, Rožnik se je kar šibil od množične udeležbe, krožnik po "krožniku" pa od ogromnih kremšnit :D :arrow: ja, wega je res odlično poskrbel za regeneracijo :D, pohvala tudi nani (za res odlicne muffine) in bobru za čokoladne pralineje :clap:. Res prava pojedina :D .
Lučke so zdaj res že nujne, trasa je pa čist ok, eni smo šli malo naokrog, drugi so se pač spotikali na koreninah, na cilj pa smo vseeno prišli vsi :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
Se mi zdi, da ste bolj jedli kot tekli :--
Uporabniški avatar
 Wega
Mi je žal. da slike niso uspele (slaba svetloba in mobi-foto ampak naj bo da se ve:

<a href=http://picasaweb.google.com/rado.mikolic/KRoNik/photo#5122230189150935650>Slika</a>
Nazadnje spremenil Wega, dne 25 Avg 2010, 10:20, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Maša
Še jaz! Res je bilo fajn, hvala za družbo wegi, nani pa alešu (upam, da sem prav zadela) in poseben poklon bobru, revež se je moral ornk namatrat, da je bil zadnji :lol: ! Wega, upam, da so te fajn našeškali, si si zaslužil :wink: Sicer sva z nano prišli bolj na sklepni del proslave, hvala nana, da si me počakala in mi svetila v temi!

Vglavnem, se je splačal opogumit, še bom prišla in še bom zadnja :lol: :lol: :laola

LP, Maša

P.S. Da o polnem avtu slastnih dobrot ne govorim!
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA