Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 Snezinka
Sebi napisal/-a:.... A je zajcem vstop dovoljen? ... :oops:

Zajci so še posebej dobrodošli...še sploh če bodo v roza pajkicah :lol: .

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 marathon95
Snezinka napisal/-a:Hmmm, veš najboljše bo, če te nekdo od TFjevcev pripelje tja (ni peš varianta od cilja...)...
lp
Snezinka

Najsigurnije da donesemo svoje :toast: :cry:
Dolazimo busom i nema smisla da sve vlečem tam
drugi put, ak bude bliže :lol:
Uporabniški avatar
 ero
hoj Kruno.

če se vam ne bo zelo mudilo domov, lahko pridete z busom. parkirišče je veliko, prostora v Subitu tudi dovolj. pot do tja bom pa narisal, če želiš.

ja, res je - za Savo smo se pogovarjali o after LM in ugotovili, da je Subito najboljša kombinacija praktičnosti in dobre ter hitre ponudbe. Snežinka, hvala za akcijo :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz sem pa letos tik pred tem, da analizo bojkotiram. :roll:

Razlog :arrow: nekaj dni nazaj sem vas s postom povabil, da se tisti, ki letos ne moremo nastopiti, organiziramo kot TF navijači, vendar se na moj post 3 dni ni nihče niti pos*al, kaj šele, da bi podprl to "akcijo". :shock:

Zato sem svoj post po nekaj dneh pobrisal ter sklenil ... (Prvi stavek Press.) :evil:
Uporabniški avatar
 tae
Vlajko, ne bit takoj užaljen. Kaj pa če vsi tečemo ? Vem pa vsaj za Brankosa, da bo med navijači, gotovo pa še kdo. Še vedno pa je dobro, da prideš na analizo, saj si eden "glavnih" na tekaškem forumu.
Uporabniški avatar
 še1PR
Oj Vlajko! :shock:
Saj veš, da smo ta glavni kričači :juhuhu: manjkali tule! Se še nisem niti aklimatizirala dobro! Res grem na 10 ampak to ne pomeni, daza 21 in 42 ne bom na navijaškem TF prostoru!

Torej jaz sem za to, da ponoviš post za navijače, če ulovim (hitri prsti.PRESS) se 1. javim! Brankas prosimo za megafon tako kot lani, Erota nahecamo za zastavo, se mi zdi, da je TF navijaški prostor tako dobro izbran lani, da ga ni za spreminjat!
Torej :?: :?: Bova skupaj navijala al ne bova :?: Pa analizirat bo pol tud treba :!: Iz izkušenj ti povem, da je treba suha navijaška grla spravit v normalno stanje!
No, jaz čakam na tvoj post!
Nazadnje spremenil še1PR, dne 16 Okt 2007, 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 milkec
ero napisal/-a:hoj Kruno.

če se vam ne bo zelo mudilo domov, lahko pridete z busom. parkirišče je veliko, prostora v Subitu tudi dovolj. pot do tja bom pa narisal, če želiš.

Se pridružujem povabilu Erota! Če prideš, pade pivo na moj račun!
Uporabniški avatar
 zdejan
Hmm ... me firbec matra, kako zgleda ta analiza ...
 Nataša
Sebi, ni šans da te ni na analizo!!! Maš da prideš :wink:

Vlajko, ej, jest bi se z veseljem pos*ala na tvoj post, če bi ga zasledila. Ajm sori, bolj malo čekiram TF, ampak za navijanje sem pa ZA!!!

Tukalice bomo vse tri tekle na 10 km, potem se gremo tuširat, previjat in hranit, potem pa zasedemo kar lanski plac na začetku Večne poti. Bo to ok? Se dobimo tam?

Snežinka, lepo, da misliš na nas, vozičkarje. Je res polno ovir za nas, ampak ker smo zdravi in močni, znamo voziček tudi dvignit pa nest čez štenge. To seveda naredi Miha, jest pa gledam :wink: 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko bomo pa mi softiči :oops: :lol: :wink: , ki bomo tekli na 21km prišli
prej na analizo! :wink:
Pa mal zamočili vse skupaj oziroma pomočili!
:lol:
Samo da bo veselo in polno doživetij!
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Nataša napisal/-a::

Snežinka, lepo, da misliš na nas, vozičkarje. Je res polno ovir za nas, ampak ker smo zdravi in močni, znamo voziček tudi dvignit pa nest čez štenge. To seveda naredi Miha, jest pa gledam :wink: 8)

Ob teh vozičkih sem se spomnil na Zagreb v nedeljo. Nekje na 24. kilometru smo ujeli tipa, ki je pred seboj potiskal voziček z otrokom. Lovili smo ga kar nekaj kilometrov kar pa ni čudno glede na to, da gnal voziček v tempu okrog 4.30/km :shock: :D
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz imam namen priti na analizo! In Mitja tudi, upam :D In upam, da boste takrat še tam :?

@Nataša: lepo, da greste vsi trije!!! Upam, da vas vidim v akciji :P
Uporabniški avatar
 Andraz
Kako pa zgleda analiza (za uno od Galuniča vem :lol: )???

lp
Uporabniški avatar
 Snezinka
Andraz napisal/-a:Kako pa zgleda analiza (za uno od Galuniča vem :lol: )???

lp

To boš pa najboljš zvedel, če prideš pogledat :roll:

lp
Snezinka
 Nataša
Andraz napisal/-a:Kako pa zgleda analiza (za uno od Galuniča vem :lol: )???

lp

en kup enega nakladanja in trepljanja po ramah. pa seveda velik za jest in pit. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA