Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Nataša
INOT napisal/-a:
Nataša napisal/-a::

Snežinka, lepo, da misliš na nas, vozičkarje. Je res polno ovir za nas, ampak ker smo zdravi in močni, znamo voziček tudi dvignit pa nest čez štenge. To seveda naredi Miha, jest pa gledam :wink: 8)

Ob teh vozičkih sem se spomnil na Zagreb v nedeljo. Nekje na 24. kilometru smo ujeli tipa, ki je pred seboj potiskal voziček z otrokom. Lovili smo ga kar nekaj kilometrov kar pa ni čudno glede na to, da gnal voziček v tempu okrog 4.30/km :shock: :D

:shock: bravo oči! no, mi nismo tako hitri. Lana prepočasi poganja :!: :oops:
Uporabniški avatar
 INOT
Nataša napisal/-a:
INOT napisal/-a:

Snežinka, lepo, da misliš na nas, vozičkarje. Je res polno ovir za nas, ampak ker smo zdravi in močni, znamo voziček tudi dvignit pa nest čez štenge. To seveda naredi Miha, jest pa gledam :wink: 8)

Ob teh vozičkih sem se spomnil na Zagreb v nedeljo. Nekje na 24. kilometru smo ujeli tipa, ki je pred seboj potiskal voziček z otrokom. Lovili smo ga kar nekaj kilometrov kar pa ni čudno glede na to, da gnal voziček v tempu okrog 4.30/km :shock: :D

Ste dovolj napumpali gume na vozičku? Ste tamali dali porcijo čokolina pred tekmo? :P
Uporabniški avatar
 Damijan
INOT napisal/-a:
Nataša napisal/-a:
INOT napisal/-a:

Ste dovolj napumpali gume na vozičku? Ste tamali dali porcijo čokolina pred tekmo? :P

Karbo-loudin', he-he...
 Nataša
dal ji bomo pivo, energetsko tablico in tahitro kapo pol pa kar bo- bo.
ajde, dost smetenja :D
Uporabniški avatar
 Miha65
Snezinka napisal/-a:p.s.:
Tisto varianto z ribami pa organiziramo kot prvi piknik po novo letni zabavi?! (škoda združiti dve dobri stvari v eno Press)

Khm... glih za 100 komadov TFjevcev po kaksnem treningu nafutrat jih pa nimam na zalogi......sej nis misla da sm Jezus :?: :?:

Drgac pa sam povej tapravcajt :lol:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Miha65 napisal/-a:
Snezinka napisal/-a:p.s.:
Tisto varianto z ribami pa organiziramo kot prvi piknik po novo letni zabavi?! (škoda združiti dve dobri stvari v eno Press)

Khm... glih za 100 komadov TFjevcev po kaksnem treningu nafutrat jih pa nimam na zalogi......sej nis misla da sm Jezus :?: :?:

Drugac pa sam povej tapravcajt :lol:

Miha65 ne skrbi! V brunarici so pravi majstri...naredijo bife varianto hrane (njihove), zraven pa je potem lahko še riba za degustacijo (oz. kolikor jo pač je).
Sicer pa boš tako videl na novoletnem žuru, kako to izgleda...tako da potem ne bo presenčenj, ko bomo naredili ribjo varianto zabave 8) .

Seveda pa se bomo prej uskladili...nič bat!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 marathon95
ero napisal/-a:hoj Kruno.
če se vam ne bo zelo mudilo domov, lahko pridete z busom. parkirišče je veliko, prostora v Subitu tudi dovolj. pot do tja bom pa narisal, če želiš.

Hvala na pozivu, ali znaš kak je u busu. Uvijek se nekome žuri :cry:

milkec napisal/-a: Se pridružujem povabilu Erota! Če prideš, pade pivo na moj račun!

Pivo bumo ipak :toast: negdje drugdje ili možda kod našeg busa, ak dojdeš u Tivoli
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Snežinka,... letos si res pridna pri organizaciji, verjamem, da ti bo Dedek Mraz prinesel kaj reeeees dobrega, ne samo plemiški naslov :D...

Snežinka,
sem ravno o analizi nekaj razmišljal - in evo, že zorganizirano.
:)
Mi že zmanjkuje listkov za pribeležit vse te organizatorske napore! ;)

Jaz vsekakor pridem. Ni izgovora.
Lep let, in hvala,

Dedek Mraz :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Živjo!

No pa je skoraj že napočil čas za pognati se v dir 8) 8) 8)

Po teku pa upam, da se v čim večjem številu vidimo na ANALIZI V SUBITU!

Pri tem samo v razlago tistim, ki jim bo to morda prva TF analiza...
- vsak pride takrat, ko mu paše (in tudi oddide :roll: )...
- ne pričakujte, da boste prišli in bo tam sedel zborček 100 TFjevcev,
- če želite imeti čimveč družbe, pridite med 13.00 in 14.00 uro, ko bodo začeli najprej prhajati tisti, ki bodo tekli na 21km, potem pa še tisti na 42km...

Mize so rezervirane od 12.00 ure dalje na TEKAŠKI FORUM.

Jaz bom prišla okoli 15.00 ure (je pa le treba navijati za dolgoprogaše Press).

lp
Snezinka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA