Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Matej712 ti sporoča:

Poseben svetleči trak (ki ga našiješ na oblačila) pa dobiš pri vsaki šivilji.
Uporabniški avatar
 tae
Damijan, 1:0 zate. (za las hitrejši)
Uporabniški avatar
 cvalenti
No žal,pri vsaki pa ravno NE!!!!Sem bil v Preserjah pri šivilji ga nima in niti ne ve kje bi ga dobila v Kamniki v šiviljski trgovini tudi žal ne in ravno tako v Mekinjah pri privat šivilji,žal ne!!!!!Nič bat nisem prišel z vprašanjem kar tako ne ,da bi se prej pozanimal oziroma prečekiral vse forume,zato sem se obrnil še sem in mislim ,da tudi tukaj brez uspeha,žal pa drugje,pridno trenirajte!!
:wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Mislim, da imaš pravi naslov.

Material je od firme 3M in sicer Scotchlite (Reflective material).

Pred kakšnimi tremi leti je bila podobna tema in takrat je bil tudi naslov ene prodajalne v BTC-ju v LJ, kjer bi se to naj dobilo.

Ta naslov sem si takrat zapisal, spravil in včeraj sem ga že iskal, da bi ga objavil - pa ga žal ne najdem. :bum:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Damijan napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:moje nove pajkice pa imajo že všite svetleče "trakove" - upam, da bom dovolj vidna :shock: :shock: :shock:

NE se hecat s temle, resno. Jaz tekam izključno v tekaških cunjah in copatih, vse te zadeve imajo odsevnike, a to je premalo. Ko enkrat skačeš v jarek s pulzom, ki je poskočil zaradi smrtnega strahu, razmišljaš, kako se takim situacijam ogniti. Pazite nase...

ja, mal je bilo za hec :) , mal pa zares. no. potem si bom pač našila še kak dodaten "odsevnik" oz. si od mularije sposodila odsevni trak za okrog roke (so ga dobili v šoli oz. za darilo od zavarovalnice) :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA