prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 dannae
Tja, pištole mi sicer fantje niso dali v roke, so se pa pognali v drnc tudi brez tega. Odpravila sem le 3, tako, da se jim je četrti očitno kasneje priključil. Pa že itak je bil štart z zamikom :ignore:
Povedat vam moram pa, da se mi je kar milo storilo, ker se jim nisem pridružila.
Kaj pa drugi? Lisjaki in lisice, na skrivaj trenirate za LM, ja? :rol:
Se vidimo na naslednji Goladi. Upam, da najbolj vztrajni še ne boste odnehali....
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
dannae napisal/-a:Tja, pištole mi sicer fantje niso dali v roke, so se pa pognali v drnc tudi brez tega. ...snip, snip,....

8) Pametni fantje. :) Drugače bi vsaj eden staknil nadležno poškodbo kolena (metekvkolenu PRESS), ki se dolgo in težavno zdravi. :)
8) Eto, šale je za ta teden dovolj. :!: Torej tudi ta teden ob istem času na istem mestu streljamo v zrak in ne v kolena. ;) :) Cilj se podre točno ob 2000 tako, da imate čas tudi za pivo ali čaj med potjo. Samo ne bit potem preveč pametni, da bi moral cilj stati še v soboto do 2000. :)
@Milkec, je že tako, da jaz sicer rad ukanem fiziko, ampak včasih pa tudi fizika mene. :twisted: Mi pa zelo paše sprememba okolja in načina treninga. :) (krampinlopata PRESS)
Srečno!

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 pegaz
Oj, Mzungu, kaj je zdaj to?

Zakaj se cilj podre ob 20.00?
Kdaj se pa podre start?
In kdaj se sploh zdej starta?
In zakaj sploh vsa ta vprašanja?

A lahko prosim en koherenten uravnotežen u miru napiše:
1. Kdaj je štart?
2. Kam se gre pol analizirat.

Meni tenksi
en tazgublen Čurimuri :)
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:Oj, Mzungu, kaj je zdaj to?

Zakaj se cilj podre ob 20.00?
Kdaj se pa podre start?
In kdaj se sploh zdej starta?
In zakaj sploh vsa ta vprašanja?

A lahko prosim en koherenten uravnotežen u miru napiše:
1. Kdaj je štart?
2. Kam se gre pol analizirat.

Meni tenksi

1. 18.00
2. Slovan
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a:...snip, snip,.....
Meni tenksi

8) He, he, očitno bomo v četrtek imeli med seboj tudi "dontšute" ali pač "pliznote". ;) Luštno. :twisted:

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Meni tenksi

8) He, he, očitno bomo v četrtek imeli med seboj tudi "dontšute" ali pač "pliznote". ;) Luštno. :twisted:

Mrbit pridemo tudi eni "bo žur" :wink:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Meni tenksi

Mrbit pridemo tudi eni "bo žur" :wink:

8) Ja, fino. :) Treba li vam struje i sendvića? :)

lp, Jusuf

p.s.: Še1PR, jebeš službo, pridi na Golado.
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:p.s.: Še1PR, jebeš službo, pridi na Golado.
Jusuf, ni bla služba kriva za minus! Je blo "bo žur!" :wink: :) Tko da je tud struje dovolj! :wink: :)
Uporabniški avatar
 dannae
milkec napisal/-a:1. 18.00
2. Slovan

a tole zej vela, al kaj? al bom mogla dvakrat tečt. ob šestih pa še ob osmih, vmes pa AnaLiza? al koko zej?
sej veste, jest pridem ob šestih. upam, da še kdo... bor in bobr, vidva sta se že pofočkala, al ja? še 1PR, kaj pa ti?
pozdravček
d
Uporabniški avatar
 bobr
Ne duha ne sluha o streljanju, žuru kamoli obljubljeni udeležbi starih mačkov. A par kapljic po novem vse prežene al kako :argue: c c c kam smo prišli katastrofa.

Ampak hardiči se ne damo :twisted:. Z dano sva branila ugled osamljene mokre golade. V bistvu sva mogla čez težko prepričavenje ali sploh iti 8) ampak pustimo malenkosti. Temne misli so odplaknile kaplje in seveda pogovorni tempo. Mislim da so še medvedi pujsi jeleni pobegnili od najinih debat sploh zadnjih zgodbic :ignore:. V cilju kratka analizica z odličnimi piškoti in potem nazaj družinske dolžnosti.
Skratka žal vam je lahko ker je bilo spet lušno tekat po dežju :rol:
Uporabniški avatar
 dannae
Očitno sem res padla čist pod vpliv tegale tekaško forumovskega tekanja in izjav ala razy: vreme je le informacija o tem, kaj oblečt...
Prve dva km sem se res spraševala, kaj mi je tega treba bilo, ko pa sem se ogrela na delovno temperaturo, sem tudi lahko začela klepetat.
bobr je tempo prilagodil, tako, da sva odpujsala malo pod eno uro. Kar je bilo za težke razmere kar primerno.
Na Golovcu sva srečala le dve pojavi v črnih protidežnih ogrinjalih, kateri sta v tisti megli in dežju zgledali prav zastrašujoče. Le kaj sta si onedva mislila o nama :?:
Zeblo me ni, vroče mi pa tudi ni bilo. Dovolj so me ogrele pikantne zgodbice in veliko smeha na račun njih :cenz: . Na koncu sem imela nogavice suhe na delu, ki je bil v supergi, gate na riti in pajke tudi na riti. Vse ostalo sem lahko doma dala le še v centrifugo.
Nazadnje sem bila vesela, da se temu dežju nisem dala pregnat, še bolj pa, da se je bobr pojavil v HARDCORE ekipo, ker sama pa res ne bi tekala po temi, dežju, megli, hudournikih in med medvedi. Tisti, kateri ste manjkali vam je lahko žal, saj je tudi tekanje po dežju lušno...

milkec, jusuf, pegaz, bor, še1PR in ostali najavljeni in mankajoči, do naslednjič prinesite pisna opravičila podpisana od staršev :rol:
Uporabniški avatar
 še1PR
dannae napisal/-a:milkec, jusuf, pegaz, bor, še1PR in ostali najavljeni in mankajoči, do naslednjič prinesite pisna opravičila podpisana od staršev :rol:
hja. tkole. lohk tud še podpisano od kje prnesem. ampak. mrbit sam v svojem al pa tud v pegazovem imenu. grem v Adam. pa ne bi tam s smrkljem vseh nastopajočih okrancljala k novoletne jelke. k še ni nov let. sam tolk. me pa drgač dež ne moti. ampak v dobro okolice. pliz! a je dost napisan? :wink:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Moje opravičilo je kratko in jedrnato. :) Je treba delat! Velikokrat med golado. :twisted: To je vse. :) (Kar se tiče opravičila.)
8) Torej, dragi moji, tudi ta teden je na vrsti nova nadaljevanka ene daljših limonad na tem forumu. Na istem kraju ob istem času čisto ene druge face. :) Konec GD v četrtek ob 1800. Srečno!

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

mene je Adam ubutou, tečnoba gor al dol, imunski sistem je šel spat in tko ne bomo nič tekli, vsekakor pa nobenga maratona, dokler se ne sestavmo.
Vas pridem pogledat na Golado, ko bo šlo. Ja, pa navijali bomo tud na LM.
Klinc.

P.S.: mam pa nove superge! Jeeej!

Pegaz.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
NM Bajsi pridobiva na teži.
Bežimo, tecimo, hudobni strici v belem z velikimi noži gredo!
Torej danes bežimo....
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA