Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 100jan
Ob 16:15 greva s kawbojem na Limbarsko. Tempo bo penzionističen. Gre kdo zraven? Rabi kdo gele za LM? L.p.
 janezu
100jan kašn tempo bi pa rad,saj si danes popoldne že 1.DAN V PENZIJI.želimo ti tolko let penzije,kot imaš službe in veliko športnih užitkov! LP iz gorenjske
Uporabniški avatar
 Andraz
100jan je to res, da si penzioner? :lol: kr ne vrjamem, preveč v formi...

a sta uspela pridet do limbarske???

a gele maš sam na škatlo, al tud po 2-3?? če ja, sem jest zraven!

Pegy dons sem šel pa 2 kroga v tvojem tempu 21-22 :shock: :lol:

se vidmo kej....
 pegy
Ojla!
No vidš Andraž,se je splačal včeri mal potrudt,pa si že v "ta luštnem" tempu :wink: , sam zdej pa držat tole :!:
Sva šle pa tut midve s Fanči dons 2kroga,čudn,da se nismo srečal,okol pol šestih sva začele.
No sva pa vidle,mal pozn sicer opazle,da bi kakšno rekl :? , kawboja in 100jana(predvidevam :? ),sta najbrž že z Limbarske uletela :clap:
ja sam nč nista zgledala utrujena :shock: ..........................,a sta Limbarsko prešpricala,pa sta se slučajn lih odpravljala kakšn krog odtečt :?: :?
Uporabniški avatar
 Andraz
:lol: jest sem začel ob petih in 3/4 ure kasneje odfrčal domov... :laola najlepše je po teku, ko si ves zje... rečem, uf gut je blo.... :D
 pegy
....no sam 100jan....................,če si to res ti,pa tut men ni jasn,da si že v penzjonu :shock: :lol:
Uf,če bom jst tko fajn zgledala :wink:...............a obstaja kakšen recept :?: :oops:
 pegy
ja Andraž,pol smo se pa lih zgrešil,če bi kontra začele tečt,bi se pa srečal najbrž :)
ja res si bil priden ta teden,sploh pa dons :wink: :laola
Uporabniški avatar
 100jan
[quote="pegy"]....no sam 100jan....................,če si to res ti,pa tut men ni jasn,da si že v penzjonu :shock: :lol:
Uf,če bom jst tko fajn zgledala :wink:...............a obstaja kakšen recept :?: :oops:[/quote]

Ej, Pegica, kruta resnica je, da tko dobr kot zdaj, ne moreš večno izgledat. Pa tudi ni treba. Če boš prijazna do sebe in imela ob tem obilo sreče, boš lahko tudi po šestdesetih še marsikaj ušpičila. Jih poznam kar nekaj. Pa hvala vsem za lepe želje in misli.
L.p
Uporabniški avatar
 Cowboy
stojan ni ravno tipični penzionist :lol: :lol:
če bom jst pri njegovih letih vsaj malo tolk aktiven kot je on, bo kr vredu.

včer sva bla na limbarski ja.

upam da ni BO dons zjutri zmrznu ob jezeru :lol:
 fanči
:(

danes je bilo pa res mrzlo zjutraj...jaz nisem šla, ker nimam dolgih hlač :? :oops:

berem, da ste vsi zelo pridni tako mlajši kot malo starejši...pa vsi dobr zgledate :D

od malo bolj izkušenih bi prosila za nasvet. Kako se zdaj pravilno obleči? včeraj sem ful kašljala od mrzlega zraka. še danes kar kašljam :cry:
 fanči
Andraz napisal/-a::lol: jest sem začel ob petih in 3/4 ure kasneje odfrčal domov... :laola najlepše je po teku, ko si ves zje... rečem, uf gut je blo.... :D

andraž, ti si pa čist not padu :lol:

pegy te je čist začarala s svojim tempom... tudi jaz sem se na začetku trudila njen tempo pol sem pa ugotovila, da mi je bolj lušten malo bolj na počas :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
za laufat se je zdajle res težko oblečt.
če se oblečeš preveč, ti je po parih minutah preveč vroče...
če se premalo, te na začetku zebe... kar pa je še vseeno bolše.

zgoraj kakšen doubleface http://www.ultrasport.si/eshop/?p=productsList&iCategory=10
al pa seveda kaj podobnega od druge firme.
mogoče po vrhu še kakšen WS brezrokavnih.

za usta in vrat je pa Buff odlična zadeva
http://www.buff.es/en/catalog_headwear.php?t=1
http://www.veb-company.si/oblacila_buff.php
 AinE
Berem, da hodite oz. tečete na Limbarsko goro. Ali vodi od jezera tja gor kakšna označena pot? Verjetno se gre čez Vinje in Negastrn. Kam pa potem? Po južni ali severni strani? Koliko časa pa rabiš od jezera do Limbarske in nazaj?

Lp E.
Uporabniški avatar
 Andraz
AinE, če greš iz parkirišča ob jezeru levo, po cca. 300m vodi desno strmo v gozd označena in tudi markirana pot na Limbrsko... v eno stran 1:30 ure hoje!!

CawBoy in BlackOrange dobra sta, vidva sta ta teden vsak dan tekla...
:clap:

no jest sem dons 16km asfalta predelu v 1:30 ure... :oops: :lol:
ja lahko bi blo bolš, sem pa tud testiral nove supergice asics gt2120, pa so ok, sicer trše kot sem pričakoval ali.... :lol: bp!
Ta teden sem naredu rekordnih 52km, še nikol tolk :shock: zdej pa počivat, drugač bom na LM pregoru....

Fanči zgleda da sem res čist not, ampak prepozen :lol:

lp
Uporabniški avatar
 Cowboy
včer je blo fajn ja. pomoje je blo blizu 20km-razen če sva tolk počas laufala. sploh ni blo tako mraz kot je kazalo, čeprav veter je bil pa močan :roll:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA