Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
maja, pol pa "saj uč prit vržt" na ponosne tekače, pol pa še the stroj razbija in je totalno našponano z energijo
Pozdrav iz Radolce (oz. zdaj iz šihta)
 Anina
No, sicer mi motivacije še vedno ne primanjkuje (kronično mi primanjkuje le časa), ampak včeraj mi je adrenalin poskočil na maximum, ko sem šla sprobat nove asicske - bilo je tako božansko mehko, udobno, osvežujoče... noge so kar letele (žal ura tudi)... tako en majhen namig: včasih pri motivaciji pomaga tudi kak nov kos garderobe, opreme...

In zdej med službo gledam ven in vsake toliko zagledam kakega tekača/tekačico in me tolk zamika, da zbežim iz pisarne in se zaženem za njimi ko ovčarski pes :lol: A ima kdo kak nasvet za motivacijo za delo? Razen višje plače (ki je ne bom dobila) in zastrtih žaluzij? L

Lep delovni dan vam želim. :wink:
 ton
Simpl: delo = $$$ = nove tekaške cunce, oprema = motivacija = delo...
 luzr
In zdej med službo gledam ven in vsake toliko zagledam kakega tekača/tekačico in me tolk zamika, da zbežim iz pisarne in se zaženem za njimi ko ovčarski pes A ima kdo kak nasvet za motivacijo za delo? Razen višje plače (ki je ne bom dobila) in zastrtih žaluzij? L

:) Zanimivo, kako nezainteresirani so sicer tekači in tekačice na tekmah in terningih eden za drugega.
Bil sem prepričan, poslovnim ženskam take misli ne rojijo po glavi.
Omisli si ljubosumnega (?mlajšega) ljubimca, ki ga moraš vzdrževati s težko pregaranimi nadurami. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA