Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 lukovb
21.oktober.2007.
Kljub nič, kar obetavni vremenski napovedi se nas je teka udeležilo 106 tekačev. Naši gostitelji "ŠD Zaplana" so nas lepo pogostili in poskrbeli, da smo varno in brez nezgode vsi pretekli že 28.tek Ulovka.

Upam, da ste bili zadovoljni in da nam kakšno majhno napakico niste preveč zamerili.Namreč avtobus s mlajšimi tekmovalci je malo zamujal in smo potem prestavili štarte za 20 min.

Hvala za udeležno in nasvidenje drugo leto,
Bojan Mesec
predsednik ŠD Povž
Uporabniški avatar
 MatjazV
Današnji dopoldan je bil, kar se vremena tiče, kot nalašč za tek. Zato sem zjutraj na hitro spokal cunje in copate ter odbrzel na Zaplano. Bilo je precej hladno vendar sem se odločil, da bom tekel v kratki (hitri) opremi. Prijavna služba je delovala dobro, postregli so celo z jutranjo kavico, ki sem jo spil ob toplem kaminu.

Zelo sem se razveselil naše Staše, ki se je po daljšem času spet pojavila na štartu. Glede na to, da je zmagala v svoji kategoriji se vidi, da je dobro nabrušena za ljubljansko 10-ko in, da je komaj čakala, da spet tekmuje. Od forumovcev sem srečal še Toneta, Bineta in Dareta.

REZULTATI

Na organizacijo nimam pripomb. Proga je bila precej razgibana, delno asfalt, delno makadam. Dobro označena, saj so bile kilometrske oznake postavljene celo na vsakih 500m - zelo pohvalno.

Po tekmi so nam ponudili čaja v neomejenih količinah ter meso z žara - mljac :P !

Čestitke vsem, še posebej pa tistim na stopničkah, ki so si poleg kolajn priborili še uporabo bazena, fitnesa, saune ali masaže.

Pridem tudi drugo leto.

Nekaj FOTK!, žal samo z razglasitve.

Pa lepo tekajte!

MatjazV
Uporabniški avatar
 Staša
Hej, ja, spet se lahko oglasim izven kr neki! :D

Za tek sem slučajno izvedela včeraj in ga izkoristila kot trening pred naslednjim podvigom. Predvsem me je zanimalo, kaj zmorem glede na okoliščine, ki mi v zadnjem času niso bile naklonjene - peta, s katere sem si po čisti neumnosti odrgnila lep del kože in nanjo ni šlo dobrih 14 dni nič gor, sicer sem krvavela, in pa močan prehlad. Tako močan, da sem bila brez glasu in moči za trening.

No, zadnji teden sem vseeno nekaj nadoknadila in šla pravzaprav vsak dan ali tekat ali v fitnes. Malo se je poznalo. Zmage v moji kategotiji na tem teku sicer ni bilo prav težko doseči, skupno pa sem bila tretja. Tudi to nič kaj dosti ne pove, bolj mi pove čas, nad katerim pa sem kar navdušena. Dobrih 5 minut sem rabila povprečno za kilometer - to je zame res čisto OK!

In glede organizacije... čisto solidno. Fino, domače. Malce je edino motilo čakanje na štart, saj je bilo res mraz, ampak so tudi čisto fino zakurili, pa smo se malce naklepetali z znaimi sotekači. Čevapi na koncu pa... odlični!

Dobila se tudi lepo nagrado in sicer masažo v GRC Zapolje. Pa še eno mesečno karto za fitnes od nekoga, ki je ne potrebuje. Kaj boljšega! Res sem zadovoljna!!! Hvala, Matjaž, za posredovanje!!!

Iztek pa sem imela kar v savni. Hehe, kot pravi športniki. Ja, lep dan je bil. Poseben dan. Konec moje porodniške. Ki sem ga preživela nekoliko drugače. Sama.
 darcy
Po nekaj letih spet na Ulovki. Med tem so tudi štartno mesto premaknili izpod smučišča na Zaplano.
"Ker je bilo hladno sem se odločil za dolgo počasno opremo" in tako pristal na nehvaležnem 4. mestu, brez bonov za savno....
Čestitke Matjažu, Staši in tudi ostalim.
LP Dare

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA