prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Eve;)ina
no pa me je zagrabila. Zadnje čase je večina mojih misli posvečena 21tki. :hello:
Nisem mislila da me bo malo panike zagrabilo, toda vseeno se je dvom prikradel v moje misli. Pa saj vem da bi mogla imeti v glavi tečem zase.... samo ne gre. :roll:

Zakaj me grabijo skrbi? Predvsem zato ker zadnje čase (3 tedne) nisem izvajala ta dolgih 2h treningov, ker sem imela dvojne službe, in če sem uspela laufat je bilo to zjutraj... Pa še to samo 1h.
Mi je kondicija padla? Al je vse v glavi?

Need advice quick...
 Tinca
Draga Eve;)lina,
tudi jaz se že kar nekaj dni ubadam s tem občutkom in te zelo dobro razumem. Pa vendar, s skupnimi močmi nam bo uspelo.
Če malo pogledaš po forumu boš zasledila, da v zadnjih 14 dneh se ne da, kaj več veliko narediti na kondicij... itd.
Boš videla, vse bo še dobro.

LP, Tinca
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ja vem, ravno zato me panika grabi ;)

ja upam da bo res vse ok, ker res komi čakam tekmo (po 1. strani, ker vem da je nor filing tam)
 klopotec
Trema je brez veze. Zamisli si, da bi šla sedaj na 2urni tek za trening, ker že dalj časa nisi. Ne bi imela treme. Enako bo v nedeljo. Vzemi stvar kot trening, ki bo še lepši, ker ti bodo vmes igrale pleh bande in pika. Jaz vse jemljem kot vadbo, tekme so za profije.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
ej hvala klopotec :D ja res fajn razmišljanje za tekmo
Uporabniški avatar
 pajo
Mislim, da se vsaj pri začetnikih - to sem prav tako sam pojavlja dvom o tem kako bo vse skupaj potekalo. Ravno ko se mi delo najavlja že za ob 3h ponoči pa ne vem do kdaj..Tega sem se namreč bal, da bo z normalnim počitkom bolj slabo za piko na i pa še kadim. Ma bom že nekako prišel do cilja nikakor pa ne mislim odnehat - nekdo mora biti zadnji!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Jaz pa vam zavidam to tremo.
VEste kako full prijeten obèutek je to. Temu bi se reklo kar filozofirajo doktroji psihologije in razni prosvetljevalci, da se v življenju posvetimo tistim skromnim in tihim samo svojim izzivom. Niè velikega za svet , za okolje samo zase. Jaz bi vam moral èestitati ob tej tremi.

Tako , da vam niti ne bom flosluliral o tem bodite pogumni, pa ono...ker vam gre super. Prijetno in ubrano na štartu...samo eno pametovanje pa le:
upam da vam od prvega do zadnejga kilometra uspelo obdrzati to tremo ker potem sem siguren da ne boste mislili na to koliko je se do konca.

Taksno razmisljanje je najvecji sovraznik uspeha teka in zadovoljnosti s seboj.
SE enkrat prijetno na trasi vam in vasim navijacem v druzini in prijateljih.
 klopotec
Ja malo treme pred štartom je verjetno res v redu. Ne vem, jaz je nimam. Ampak če nekoga teden dni prej grabi panika, pa ne more normalno spat in podobno, tega pa res ni treba. Tek je zabava, no za mene, in tako ga jemljem. Zdaj je eno leto kar tečem, ampak na začetku ni bilo tako.
Uporabniški avatar
 Radolca
klopotec, pleh bande so ta bol stvar na maratonu :D
Eve;)lina, drugače pa na za štartu nabijajo the stroj in te mora to ponesti v višave, vsaj meni dajo zelo veliko motivacijo in mi gredo pri njihovem bobnanju kar lasje pokonci od preveliko energije (drgač nimam las, ker si brijem mojo čedno plešo) :shock:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tudi meni se je ta teden že sanjalo, da sem na "progi" ena izmed zadnjih :oops: in, da se sploh nisem mogla nikamor premakniti :?

no, pa grem samo na 10-ko - kaj bi bilo šele pred 21-ko :roll: :roll: :roll:

šalo na stran. malo treme je dobro (isto kot malo ljubosumja!), preveč škodi. ko bomo na štartu, pa pomojem tudi ta mine.
sploh, če bo tako kot piše "radolca" (the stroj pa to). on pa tako ali tako samo :toast: vidi :D , tako da treme še opazi ne :D
Uporabniški avatar
 Miha65
He, he... a se lahko skregamo kdo bo zadnji na 21tki :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
metka, če ne drugega imam en cilj zakaj preteči 21 km :D
tole pivo je samo za vzpodbudo. na štartu bomo itak vsi do konca naspidirani. vsaj jaz bom.
pozdravček :laola
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:metka, če ne drugega imam en cilj zakaj preteči 21 km :D
tole pivo je samo za vzpodbudo. na štartu bomo itak vsi do konca naspidirani. vsaj jaz bom.
pozdravček :laola

ma smo se hecali!!!! saj veš, da nisem resno mislila tisto o pivu kot motivaciji :D vem pa, da le-ta včasih zelooooooo prija. :beer:

ampak jaz sem te dni na limonadi z medom :--( upam, da se skup spravim do sobote oz. nedelje.
Uporabniški avatar
 Radolca
metka, pa ja da te prehlad ne hvata? :cry:
no, tudi jaz malo čajčkam in podobne stvari, ker me želi grlo iz ozadja napasti, pa se ne dam :shock:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:metka, pa ja da te prehlad ne hvata? :cry:
no, tudi jaz malo čajčkam in podobne stvari, ker me želi grlo iz ozadja napasti, pa se ne dam :shock:

o ja, hvata, hvata :evil: čeprav bi raje videla, da me hvata kdo drug :!: se mi zdi, da sem čisto sesuta zadnji teden. psiha mogoče? sploh še nisem tekla ta teden - pa je že četrtek :(
jah, danes grem eno lahko turo, počasi, lagano, cca 5-6 km, pa bo kar bo! kdor ne reskira, ta ne profitira! ne daj se Ines :!: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA