Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Radolca
areh, nič se ne boj.
mal se pocrkljaj v postelji pa boš čist frišn za nedeljo :D
Uporabniški avatar
 klatez
areh napisal/-a:No, dans je začel pa mene neki "srbet" v grlu, pa v glavi neki čudni filing. Tak sem ponavadi na začetku prehlada. Upam, da me je samo oplazilo, ker drugače je moj prvi LM šel po zlu. Silil se namreč ne bom. Mi bo pa štartna številka ostala na spomin na prvo prijavo na LM :lol:
lpA

Areh, to je samo preventiva, da ne boš pretiraval zadnji teden... :nono:

Pa se ja nisi včeraj kje zunaj potikal :?:

Drugače pa bosta trenutno vreme in trema še pri marsikom povzročila podobne težave. :evil:
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi meni se je zgodilo :oops: Kak teden se že vleče in kljub zdravljenju cel vikend, ni nič bolje :( Predvsem grlo boli, kašljam, smrkam, na trenutke se oglasi tudi glava... Sploh ne vem, kaj naj naredim v nedeljo :?:
Uporabniški avatar
 zlopi
vanja napisal/-a:Tudi meni se je zgodilo :oops: Kak teden se že vleče in kljub zdravljenju cel vikend, ni nič bolje :( Predvsem grlo boli, kašljam, smrkam, na trenutke se oglasi tudi glava... Sploh ne vem, kaj naj naredim v nedeljo :?:

... kje je še nedelja :arrow: miren počitek in potem prijeten tek.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 areh
klatez napisal/-a:
areh napisal/-a:No, dans je začel pa mene neki "srbet" v grlu, pa v glavi neki čudni filing. Tak sem ponavadi na začetku prehlada. Upam, da me je samo oplazilo, ker drugače je moj prvi LM šel po zlu. Silil se namreč ne bom. Mi bo pa štartna številka ostala na spomin na prvo prijavo na LM :lol:
lpA

Areh, to je samo preventiva, da ne boš pretiraval zadnji teden... :nono:

Pa se ja nisi včeraj kje zunaj potikal :?:

Drugače pa bosta trenutno vreme in trema še pri marsikom povzročila podobne težave. :evil:

Ma nikjer nisem bil. V četrtek zem zadnjč tekel-staršansko slabo povprečje in počutje, zato sem kar zaključil do LM. Petek, sobota, nedelja, ponedeljek sem bil skoz doma, ob televiziji, pa za mišično maso sem skrbel( z jabolčno pito :lol: ). V kleti sem "zmontiral" trenažer, pa se mi ne ljubi gor vsedit. Komaj čakam nedeljo da odlaufam potem pa ene 14 dni nič. No upam, da bom odlaufal..
lpA
Uporabniški avatar
 Snezinka
Joooj.
Full čudno se počutim....kot da bi imela vročino in v želodcu mi je neprijetno.
Upam, da so to samo živci, ker sem včeraj imela day off, kar mi ni niti malo pasalo :cry: . Počitek mi ne gre od rok (pardon... nog).

lp
Snezinka (panika in process :ignore: Press)
Uporabniški avatar
 muc
Oj...

pol nimam sam jest takih problemov :wink:
bolj se bliža nedelja,tolk bolj me vse boli...še kakšen prehlad naj staknem pa bo cel žur

Kdaj bo že nedelja :lol: ?!?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA