Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 fanči
AinE in Andraz hvala in še enkrat hvala za te besede... :)

bom počivala in upam, da mi uspe.

sicer pa berem, da imajo nekateri podobne težave na forumu kot jaz. sem mislila, da se to samo meni dogaja :?

kaj pa, če bo deževalo že pred štartom? kaj imate namen obleči? saj če te nekje ujame dež še ni taka kriza ampak že na štartu bit v dežju si pa ne predstavljam? :?
Uporabniški avatar
 muc
Oj :lol:

fanči upam, da se ti bo uspel pocajtat do LJ...mal čaja in vitaminov pa bo bolš :wink: ....
mogoče je pa res tud mal treme tko kot je rekla AinE...tud mene kr mal zvija...se mi zdi, da imam vsak dan težje noge :? ampak po moje res na vse pozabš ko si enkrat na štartu, tolk folka,muska...to mora bit noro!!!!
Fanči, sej bomo zdržal :wink: !

me pa tud zanima, kaj boste kej oblekl glede na to, da bo v soboto zlo podobno vreme kot je dons?!...a imajo tam tud kakšne garderobe?

lp
Uporabniški avatar
 Andraz
muc, nimajo...
lani je blo tko, da si bil oblečen v kar si bil, tam nekje pa je bil kontejner, kamor si pred štartom odvrgu 'pulover' ki je šel pol v dobrodelne :shock: namene... oz. neki v tem stilu!!!
ne vem če bo letos isto!!!
Uporabniški avatar
 Cowboy
sj najbrž boste že pred štartom kj laufal in se ogreval ane?
potem vas ne bo zeblo na štartu. drugač se pa mal stisneš. sj gužve bo dost :D
Uporabniški avatar
 muc
a tko je to!!!
da ne bom slučajno še v kakšni bundi tja hodu :wink:
 AinE
Za tek v dežju si oblečem "švic" majico z dogimi ali kratkimi rokavi, za boljiši občutek dam čez brezrokavnik z mrežico na hrbtni strani, kratke oz. dolge pajkice (odvisno o temperature), ter obvezno kapo s šiltom, da mi dež ne pada v oči. Bolje se počutim v nebombažnih nogavicah.

Pred štarom in po teku se lahko preoblečeš v gardarobnem šotoru - posebej so ženske in moške garderobe. Torbo oz. nahrbtnik z oblačili, označen s tvojo štartno št. lahko odaš v hrambo ogranizatorju. Tudi stuširaš se lahko (mislim, da v Tivoliju). Vse piše v razpisu.

V LJ je dobro priti kakšno uro in pol pred štartom in za vse je dovolj časa.

Lp E.
 fanči
:D manjka mi samo še kapa s šiltom in zdravje (zdaj se mi čaj kuha)!

v nedeljo se gremo pa stiskat :wink:

čavke
 zile
fanči: vitamin C je dober antioksidant. Še boljši oz. kar 100x močnejši od vitamina C in 25x od vitamina E, pa je epigalokatehingalat (EGKG), ki je med drugim prisoten tudi v zelenem čaju.
Skratka 5x po 2dcl zelenega čaja na dan in hi hudir, da ne boš do nedelje "pocajtana". Moraš vedeti, da ko veliko tečeš, se v telesu zaradi utrujenosti nabira ogromno prostih radikalov, ki jih mora telo izločit s pomočjo teh antioksidantov. Zato jest preventivno, vsak dan namesto kave, že dolgo pijem 2 "šalci" zelenga čaja. Poleg tega, da je poživljajoč kot kava, je tudi koristen obenem. Pa čimprejšnje okrevanje.
 AinE
Andraz napisal/-a:no tko levo v klanec je prav, ok....?? :bum: :clap: kdor zna zna 8)

Že v redu. Če mal bol spoznam tiste kraje okrog, ne bo nič narobe in če ne pridem 1. na LG, bom pa 2. ali 3.

Lp E.
 pegy
Ojla!
:cry: :cry: :cry:
ja tkole mamo,zgleda ,da nas je več tkole smrkastih,pa švohnih :evil:
jst se tut kr z vitamini bašem............bi pa rabla mal počitka,pa me v službi lih ta teden najbol matrajo,še jutr morm it delat :--( (drugač sm vse srede frej :D :lol: )
............ampak sej bo...jst mislm,da bomo vsi zdravi in polni energije v nedeljo :)
Se vidmo,če ne prej v nedeljo :D
No Fanči,midve pa že prej,a ne :wink: ,bova skupi vitaminčke jedle :lol: :lol: :lol:
Pa pa!
Uporabniški avatar
 Cowboy
pa sem se tud jst prijavil na LM. letos na tamajčkenga
zdej pa dost zajebancije :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 muc
BlackOrange napisal/-a:Gre kdo dons okol petih?

jest dons ne...mogoče še jutr :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Žiujo Gradiščarji.
Hvala najditelju ključa. Drugič ga naj skuša najti kake 3 mesece prej, saj sem ga izgubil že davno. Sicer sem bil na Limbarski (1:31), bomo pa po LM dogovorili en napad tja gor s tazaresnimi tekači in kolesarji. Mislim da bo šlo pod uro,gor in dol seveda. l.p.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA