teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
lukkka napisal/-a:A lahko prosim nekdo zaklene tole brzvezno temo...

Ne ga srat! :lol: Ta tema me že par dni pošteno zabava!!! :roll:

Sicer pa, ker se že javljam:

36,37,38,39.: 2MUCH 4krat (pa nič solidarno, kot Vlajko... :roll: )

LP VB
Uporabniški avatar
 SasoP
lukkka napisal/-a:A lahko prosim nekdo zaklene tole brzvezno temo...

Vsa podpora

LP
Uporabniški avatar
 Vlajko
SasoP napisal/-a:... Vsa podpora ...

Komu ali čemu? A tej temi ali pa ključu? :lol:

Sam imam nekoliko drugačen predlog :arrow:

- Predlagam, da "Bik" kot avtor teme le to preimenuje oziroma ji da naslov, ki bi bolj ustrezal nastalemu "džumbusu". Tu bi se tole "zabavno ispucavanje" lahko nadaljevalo. :idea:

- Nato pa naj odpre novo temo z imenom "Ljubitelji svinjine ..." ter naredi čistopis oziroma post, ki bo vseboval zgolj seznam članov tega kluba. :) :!: ... V nadaljevanju pa lahko samo upamo, da bi posti novonastale teme ohranili "rdečo nit". :wink:
Uporabniški avatar
 SasoP
Vlajko napisal/-a:

Predlogu, da se tema zaklene seveda, saj bi posamezne komentarje zlahka uvrstili med žaljivke, le-te pa po mojem mnenju nikakor ne sodijo na forum, kot je Tekaški. Ali se mi samo zdi ali pa je nekdo že povedal: "Vsak po svoje, ... pa s svedrom!"
Uporabniški avatar
 mirko1
SasoP napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:

Predlogu, da se tema zaklene seveda, saj bi posamezne komentarje zlahka uvrstili med žaljivke, le-te pa po mojem mnenju nikakor ne sodijo na forum, kot je Tekaški. Ali se mi samo zdi ali pa je nekdo že povedal: "Vsak po svoje, ... pa s svedrom!"

tu se pa popolnoma strinjam;posamezne komentarje bi lahko zlahka uvrstili med žaljivke.
lp ,mirko
 kluzo
Dejmo potem tud temo VEGETERIJANCI PRESTEJMO SE zapret.

Tole je ratal samo zarad nestrpsnoti vegeterijancev in zaradi nobenega drugega.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi najboljši prijatelji se kdaj sprejo, pa naj bo ta tema namenjena malo tršemu dialogu... Kakor si mislim je bila tudi zastavljena z nekoliko provokativnimi nameni ali se motim? Samo toliko pa le bodite politični, da se na kaki tekmi ne boste še stepli :roll:
 nana
DuleKTKV napisal/-a:Kakor si mislim je bila tudi zastavljena z nekoliko provokativnimi nameni ali se motim?

Problem je, ker vedno nekaj iščete v drobnem tisku (ali med vrsticami); tudi takrat, ko tega ni. :roll:

Mogoče se je pa BIK odločil odpret to temo tudi zato (poleg tega kar je napisal), ker se mu je zdelo, da je tema "Vegetarijanci preštejmo se" tako lepo zaživela. Zgolj ugibam :wink:
Je pa res, da v tisti drugi temi, nihče nikogar ni žalil. :wink:

Čeprav svinjine ne jem, vegetarijanka pa tudi nisem, torej:

40. nana

:)
Uporabniški avatar
 lukkka
JA - obe zapret. Pregovarjat se o tem kdo kaj je in kaj naj kdo je... na tekaškem forumu, ki je namejen v prvi vrsti TEKU in ne gurmanskim debatam.
Da pa tekači napišpejo o tem več kot o Ljubljanskem maratonu - to pa je za razmislit... Mogoče pa obstaja kak drug forum, kjer se med sabo pregovarjajo mesojedi in zelenjavojedi?
Uporabniški avatar
 Herman Pujs
Demokracija ali avtokracija :?: :?: Torej se pogovarjaj samo o teku, ne glede na to, da je hrana integralni del tudi tvojega tekaškega življenja. Tema je zanimiva, še bolj zato, ker kaže, da so mesojedci lahko bistveno bolj strpni kot zelenjavarji :idea: še posebej ko gre za ravno te, vsebinske teme

41. Herman Pujs
 botolin
kako lahko neka cisto obicajna tema o prehrani nekoga tako vrze iz tira????
:shock: :shock: :shock:

prosim ne je zapret. obeta se dosti zanimivega branja. ravnokar sem jo pokazal kolegu v sluzbi (netekacu), ki umira od smeha. jo je ze poslal po e.posti se enemu kolegu, ki jo bo....

pa ne si zatiskat oci. fantje in punce, to je ja reklama za NAS FORUM. postali bomo prepoznavni!!!

svinjejedci in vegiji ZDRUZIMO SE!!! Naredimo en velik skupni piknik, kjer bo ogromno zelenjave in kak koscek pujska, pa bomo vsi uzivali.

se mi pa poraja vprasanje: a lahko zraven spijem en laski pir, al me bo kdo napadel, da alkohol ni zdrav??? al pa da naj raje UNIONA vzamem, ker po njem ne boli glava!!!

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Damijan
botolin napisal/-a:...
se mi pa poraja vprasanje: a lahko zraven spijem en laski pir, al me bo kdo napadel, da alkohol ni zdrav??? al pa da naj raje UNIONA vzamem, ker po njem ne boli glava!!!

:oops: :oops: :oops:

Juj, da nekdo iz Celja tole izjavi? :lol: :lol: No, itak je vse naše :lol: :lol:

Drugače pa - si kdo upa odpret temo "Ljubitelji ___ pira, preštejmo se?"
Večkratna nevarnost:
- napad abstinentov
- napad tistih, ki se ne bodo videli kot ljubitelji pira, ki bo v naslovu teme
- napad bogsiževedikogaže iz bogsiževedikakšnega razloga...
Uporabniški avatar
 5rca
Damijan napisal/-a: - si kdo upa odpret temo "Ljubitelji ___ pira, preštejmo se?"
Večkratna nevarnost:
- napad abstinentov
- napad tistih, ki se ne bodo videli kot ljubitelji pira, ki bo v naslovu teme
- napad bogsiževedikogaže iz bogsiževedikakšnega razloga...

JAZ SI UPAM :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
5rca napisal/-a:
Damijan napisal/-a: - si kdo upa odpret temo "Ljubitelji ___ pira, preštejmo se?"

:laola
Uporabniški avatar
 5rca
Damijan napisal/-a:
5rca napisal/-a:

:laola

A ČM :?:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA