vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

klopotec
Če je v zvezi z zobom kaj gnojnega, potem to za tvojih 42k ni nič dobrega. Za tak podvig rabiš brezhibno kri. Še danes stopi k zobarju. Če pa je zaradi kakšne luknjice le občutljivost na toplo hladno sladko, potem pa ne take sile. Razen tega, da na postajah ne boš mogel vzeti sladkorja.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
sem bil pri zobozdravniku v petek in včeraj. zdravi mi zob pa me skoz po malem boli, ampak gre na bolje. neko zdravilo imam not. v ponedeljek sem spet naročen.
 Matej79
Ok. Danes zjutraj sem se zbudil z občutnim olajšanjem v grlu. Mislm, ni dobro je pa boljše. Včeraj zvečer sem isprobal en nasvet in sem na ognju na hitro pregrel kar lepo količino morske soli in jo prelil z žganjem-šnopsem in počakal, da je malo povrelo. Nato sem zadevo strpal v gazo in namotal okoli grla še toplo. Učinek je.

Danes dodatno vnašam Imunal tablete, pa bomo videli kaj bo. Upam, da bom v soboto že brez težav.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
no, da se pofočkam še jaz :( se mi vleče že cca 3 tedne. je bilo že malo bolje, pa se je žal ponovilo :( mož in tamali frajer sta bila na antibiotikih in zgleda, da sem pobasala še jaz. smrkam, grlo boli fuuuuuuullll, včeraj me ja mrazilo, danes že pokašljujem....
jah, nič - mlačno limonado z medom, Granobil pastile, pa kak aspirinček C + .... potem mogoče bo.
tako rada bi šla mal tečt, pa si ne upam. orbitrek me "rešuje". ampak še zdaleč ni isto :!:
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz sem tudi še kar na istem :( Sem se odločila, da danes naredim preizkus in grem tečt (nisem tekla že en teden):
    - če bo po teku slabše, LM odpade (in poiščem kak primeren maratonček v novembru); :P
    - če bo enako, grem v nedeljo samo na polovičko (in bom pač označena kot DNF); :?
    - če bo bolje, grem v nedeljo na načrtovanih 42km! 8)

Vsem želim čim manj virusov! :evil:
 klopotec
Se mi zdi, da imaš še vedno čas spremeniti razdaljo in potem nisi označena kot DNF. Ne vem pa do kdaj to gre.
 tamt
vanja, mislim da lahko spremeniš razdaljo ob dvigu startne številke, in potem ne boš DNF; do sobote boš pa verjetno že vedla kak in kaj :)
srečno
Uporabniški avatar
 Damijan
A ne da, Petrca? :wink:
Sploh, ko je DuleKTKV tole napisal:
"Samo toliko pa le bodite politični, da se na kaki tekmi ne boste še stepli"

Previdno!
Uporabniški avatar
 vanja
klopotec napisal/-a:Se mi zdi, da imaš še vedno čas spremeniti razdaljo in potem nisi označena kot DNF. Ne vem pa do kdaj to gre.

tamt napisal/-a:vanja, mislim da lahko spremeniš razdaljo ob dvigu startne številke, in potem ne boš DNF; do sobote boš pa verjetno že vedla kak in kaj
srečno.

O, sem mislila, da je to že mimo! Hvala vama, se bom pozanimala!

@5rca, mi, prehlajeni, smo drzni ljudje... :shock: :D
Uporabniški avatar
 5rca
vanja napisal/-a:
@5rca, mi, prehlajeni, smo drzni ljudje... :shock: :D

JA, TI SI ... TO MI JE JASNO :)

DRŽIM PESTI ZATE :!:
Uporabniški avatar
 damajanty
haha, kera tema :D

ni sicer prehlad - to mogoče še pride :P
mene je avto zbil dva dni nazaj (se ne hecam) - tekla bom vseen, bo mal bolj bolel, kot bi sicer :P
Uporabniški avatar
 vanja
vanja napisal/-a:O, sem mislila, da je to že mimo! Hvala vama, se bom pozanimala!

Takole piše na uradni strani LM med FAQ:
Ali je med tekom dovoljen prehod z malega na veliki maraton in obratno?
Ne. Zadnja možnost za spremembo dolžine je ob prevzemu startnih številk.

Tako lahko do nedelje jamram in tuhtam, kaj mi je storiti :roll:

@damajanty: ojej, to pa niso heci :shock: Upam, da si v redu in boš dobro tekla!
Uporabniški avatar
 shash
Damajanty - tole se pa res ne zgodi vsak dan. Želim ti vse najbolje, da se bo dobro izteklo.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA