- 27 Avg 2007, 14:10
Kar nekaj Slovencev se je včeraj podilo po rekreativnih potkah , nad Zagrebom, tudi po poteh, ki jih običajno uporabljajo divje svinje , enkrat letno pa jih uporabijo tudi tekači na najtežjem maratonu na Hrvaškem- po besedah organizatorja.
Jaz sem na progi užival- verjetno tudi drugi , saj nisem videl tekača-čice, ki bi slabe volje pritekla na cilj, še naša Lojzka, ki je morala iti na šivanje glave ni kazala slabe volje in je tudi s sotekačem v kategoriji, zasedla prvo mesto.
Tudi drugi Slovenci smo osvojili medalje- poleg spominskih.
Proga razgibana, taka za uživanje, priporočam jo štajerskim*.
Mene je tako prevzela, da bom dugo leto, poiskusil preteči kar tri kroge-celi maraton, se bom pač ustrezno pripravil nanj.
Vsi smo za startnino prejeli majice,spominske medalje,ženske še "hlačke",ter malico s pijačo.
Malica ni bila, ne za vsejede, niti za vegetarijance , saj si dobil tudi mm debel košček klobase, si pa namesto malice lahko vzel še eno pivo.
Čestitke vsem prejemnikom medalj!
Nekaj slikc si lahko ogledate na sleme maraton in utrke net.
Toliko jaz, mogoče še kdo drug.
Lp
Miro
Jaz sem na progi užival- verjetno tudi drugi , saj nisem videl tekača-čice, ki bi slabe volje pritekla na cilj, še naša Lojzka, ki je morala iti na šivanje glave ni kazala slabe volje in je tudi s sotekačem v kategoriji, zasedla prvo mesto.
Tudi drugi Slovenci smo osvojili medalje- poleg spominskih.
Proga razgibana, taka za uživanje, priporočam jo štajerskim*.
Mene je tako prevzela, da bom dugo leto, poiskusil preteči kar tri kroge-celi maraton, se bom pač ustrezno pripravil nanj.
Vsi smo za startnino prejeli majice,spominske medalje,ženske še "hlačke",ter malico s pijačo.
Malica ni bila, ne za vsejede, niti za vegetarijance , saj si dobil tudi mm debel košček klobase, si pa namesto malice lahko vzel še eno pivo.
Čestitke vsem prejemnikom medalj!
Nekaj slikc si lahko ogledate na sleme maraton in utrke net.
Toliko jaz, mogoče še kdo drug.
Lp
Miro
...., saj življenje je lepše , kot se zdi !!