prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 NANIKA
Smo kar vsi na istem, tud jest moram dons še malo laufat, nazadnje sem v soboto. Pa pašto bom začela jest. Pa veliko moram popit - na to kar pozabim.
Uporabniški avatar
 Doti
Čao!
Tudi jaz si stalno dopovedujem, da tečem za zabavo. Sej to je res, ampak malo treme je v redu. Me je pred 14-dnevi bolela kita na nogi in nisem tri dni čisto nič tekla, potem pa po dva km na dan. No zdaj je ok, ampak vseeno mislim, da je kondicije premalo za 21-ko. Ah, sej bomo zmogli, potem pa :laola . Vsi bomo zmagovalci.
lp
Uporabniški avatar
 muc
Bravo Doti :lol:
po moje nas je več ki imamo podobne probleme...bolj se bliža nedelja tolk bolj me vse boli...se mi zdi, da je velik na psihi zato komaj čakam, da štartamo in da na koncu vsi zmagamo :juhuhu: :cast1:

se srečamo v nedeljo :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
metkamarjetka napisal/-a:
Radolca napisal/-a:metka, pa ja da te prehlad ne hvata? :cry:
no, tudi jaz malo čajčkam in podobne stvari, ker me želi grlo iz ozadja napasti, pa se ne dam :shock:

o ja, hvata, hvata :evil: čeprav bi raje videla, da me hvata kdo drug :!: se mi zdi, da sem čisto sesuta zadnji teden. psiha mogoče? sploh še nisem tekla ta teden - pa je že četrtek :(
jah, danes grem eno lahko turo, počasi, lagano, cca 5-6 km, pa bo kar bo! kdor ne reskira, ta ne profitira! ne daj se Ines :!: :!:

tut kdo drug te lohk hvata, če imaš tako željo po tem :shock:
drugače je pa mene napadu kašelj in je ful zahrbten. kar napade me in potem 10 sekund samo kašljam.
mogoče je to prenehanje mojega kajenja :roll:
k dohtarju pa raje ne grem, ker me bo dal na bolniško. pol naj pa moj direktor izve, da sem v bolniški pretekel 21 km in me lahko sam na čevel da! :oops:
tko da bom odtekel 21 km, pol pa se bom doktorjem prepustu, da me v red spravjo :D
Uporabniški avatar
 si05400
Pozdrav,

trema se zbija z netekom, normalno prehrano in veliko spanja par dni pred tekmo.
Če nimate predvidene družbe za tek se oglasite pri grobnici herojev ob parlamentu od 7:15 /10ka do 8:30 /21ka naprej. Tam bo kar nekaj tekačev v oranžnem.
Pogovor in tek v skupini vam bo razblinil tremo.
 hihi*
Pozdravček!
Sem nova na forumu (berem vas redno približno pol leta :wink: )
Jutri me čaka velik dan, LM (21km)!
Takšne treme še v življenju nisem doživela. Kriv je hud prehlad en teden pred LM. Moje misli so grozne: sploh ne znam več teči, kaj če se mi kaj zgodi, srce mi razbija,... In še dež..
Prosim povejte, kako naj izbijem iz glave te negativne misli in grem z užitkom odteč teh 21km..
Lp, Anja
Uporabniški avatar
 Radolca
hihi* napisal/-a:Pozdravček!
Sem nova na forumu (berem vas redno približno pol leta :wink: )
Jutri me čaka velik dan, LM (21km)!
Takšne treme še v življenju nisem doživela. Kriv je hud prehlad en teden pred LM. Moje misli so grozne: sploh ne znam več teči, kaj če se mi kaj zgodi, srce mi razbija,... In še dež..
Prosim povejte, kako naj izbijem iz glave te negativne misli in grem z užitkom odteč teh 21km..
Lp, Anja

anja,
trema je vedno pozitivna stvar, seveda če ni prevelika. gotovo si pripravljena na 21-ko, tako da imaš gotovo pozitivno tremo, adrenalin, ki ga pa mora imeti vsak.
preženi grozne misli, saj preteči maraton ni obveznost, temveč veselje (posebej potem :piti: )
veselje veselje in še enkrat veselje naj bo v tvoji glavi
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz bi vse s tremo rad spomnil, da je tek sprostitev in zabava, ljubljanski maraton pa ni tekmovanje. Vsak je zmagovalec in zaradi tega ni potrebno nobenega biti strah, ki je povezan s tremo.

Mislim, da mora vsak le pomisliti, da je že zmagovalec, da je prišel tako daleč, da se je prijavil na maraton!

Aja... Pomaga tudi uradna otvoritev in testeninka, ker je tam toliko pozitivne energije, da ni res!
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma kaka trema, jaz danes tečem že cel dan.... :lol:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Trema je znak da do prireditve oz teka čutiš spoštovanje... Jaz mam velko tremo :oops: ker je to pač moj prvi uradni tek... Sicer nisem htel it na testeninko ker sem brez družbe vendar pa sem se odločil da vseeno malo "pokukam" kaj je to za ene stvarce :wink:
 hihi*
Hvala vsem, mi je malo lažje. Sicer sem sem se pa pravkar vrnila iz Trga republike 8), kjer potekajo šolski teki. Sem si malo ogledala prostor. Sem se pomirila. Aja, pa še traso maratona sem si ogledala z avtom..
Tako da: lepo se naspat, jutri pa z užitkom, če bo sonce ali dež, odteč mojih prvih 21km.

Uživajte na testeninki, mogoče pridem tudi jaz

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA