Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 ton
Kot večni sitnež moram priznati, da sem navdušen: namesto reklamne cunje za generalnega sponzorja povsem estetična majica, praktično nobene idiotske reklame (tipa 'kdo za vraga bo pred maratonom kupoval avto?'), ostale reči pa vse po vrsti koristne - ne bom vam kvaril otroškega užitka, kot sem ga doživel sam.

Iskreno čestitam prirediteljem.
Uporabniški avatar
 shash
No zdaj si mi pa lušte naredil :) :)

LP
Uporabniški avatar
 zlopi
ton napisal/-a:Kot večni sitnež moram priznati, da sem navdušen: namesto reklamne cunje za generalnega sponzorja povsem estetična majica, praktično nobene idiotske reklame (tipa 'kdo za vraga bo pred maratonom kupoval avto?'), ostale reči pa vse po vrsti koristne - ne bom vam kvaril otroškega užitka, kot sem ga doživel sam.

Iskreno čestitam prirediteljem.

... se pridružujem čestitkam :clap:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 muc
Tud jest sem bil pozitivno presenečen :wink: bravo organizator!!!
Uporabniški avatar
 bosti72
Ja tudi jest pozitivno presenečen...pa še namig za vse tiste, ki se še do zadnjega niste odločili kakšne superge bi imeli :D ....Imajo v šotorčku 30% znižanje.......pa dober nakup...! 8)
Uporabniški avatar
 areh
Me pa res zanima zakej ste tako presenečeni, saj piše v razpisu kaj dobimo.. :roll:
lpA
Uporabniški avatar
 bosti72
areh napisal/-a:Me pa res zanima zakej ste tako presenečeni, saj piše v razpisu kaj dobimo.. :roll:
lpA

Ma dokler ne dobiš ne verjameš a ne!...In piše lahko marsikaj samo vprašanje je če je to potemn to kar dobiš tudi kaj uporabnega.....recimo piše med drugim tudi to da dobiš nogavice..lahko bi potli na koncu dobil tudi štunfke za zvečer v posteljo, da te ne zebe :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 areh
Ne, piše da dobiš tekaške nogavice :wink: !!
lpA
Uporabniški avatar
 zlopi
... ma piše pa tudi da dobiš darilo, zdaj pa jaz ne vem kako si ti lahko vnaprej predstavljaš kaj boš dobil :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 vanja
areh napisal/-a:Ne, piše da dobiš tekaške nogavice :wink: !!
lpA

Tudi tekaški štumfki so lahko zelo različni :shock: Nekateri so res bolj za poležavat na kavču :roll:
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
ton napisal/-a: ostale reči pa vse po vrsti koristne - ne bom vam kvaril otroškega užitka, kot sem ga doživel sam.

Tud sam sem se danes počutil kot nekoč na obdarovanju pri miklavžu :D Hja so se lepo potrudili nimaš kaj rečt... :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
Joj kok sem zdej firbčna! A je vozniško dovoljenje zadostni dokument?
Uporabniški avatar
 Hojca
Jest nisem rabla nobenga dokumenta, pa še za prjatlco so mi dal.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
če zaradi drugega ne, potem zaradi tega težko čakam, da pride mož domov :shock: :D
 ton
Seveda je. Glede na to, da sva z najdražjo 'na lepe oči' dvignila cifri še za dve prijateljici, so očitno dokaj liberalni.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA