Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Sej je pisalo v Poletu kakšna darila so. Pa vseeno vam ne bom kvarila presenečenja.
Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:Sej je pisalo v Poletu kakšna darila so. Pa vseeno vam ne bom kvarila presenečenja.

sej veš kakšni smo otroci :wink: ...mal je treba, da smo srečni...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Dej nauč me, kako dam od predhodnika besedilo k mojemu sporočilu.
Uporabniški avatar
 shash
NANIKA napisal/-a:Dej nauč me, kako dam od predhodnika besedilo k mojemu sporočilu.

Klikneš CITIRAJ.

LP
Uporabniški avatar
 NANIKA
Klikneš CITIRAJ.

Najlepša hvala!
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ja in kako pa da napiše še ime gor
Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:Ja in kako pa da napiše še ime gor

Nanika tud jest še nisem 100% če je prav ampak zaenkrat ratuje :lol:

Na tisto temo na katero bi rada odgovorila klikneš CITIRAJ v desnem zgornjem kotu in se ti odpre okno za pisanje sporočila...greš samo na konec predhodnika oz. odgovora, dvakrat, trikrat al pa večkrat pritisneš ENTER in napišeš tisto kar si misliš. Na koncu pritisneš POŠLJI in to bo moral bit to...no vsaj upam :wink:

Kako se pa odgovori na več zadev pa še nisem poštudiral...madonca pa ta tehnika....lp
Uporabniški avatar
 RoKo
muc napisal/-a:
NANIKA napisal/-a:Ja in kako pa da napiše še ime gor

Nanika tud jest še nisem 100% če je prav ampak zaenkrat ratuje :lol:

Na tisto temo na katero bi rada odgovorila klikneš CITIRAJ v desnem zgornjem kotu in se ti odpre okno za pisanje sporočila...greš samo na konec predhodnika oz. odgovora, dvakrat, trikrat al pa večkrat pritisneš ENTER in napišeš tisto kar si misliš. Na koncu pritisneš POŠLJI in to bo moral bit to...no vsaj upam :wink:

Kako se pa odgovori na več zadev pa še nisem poštudiral...madonca pa ta tehnika....lp

Lahko tudi vmes kaj izbrišeš in citiraš samo določeno besedo, stavek. Ostati pa morajo znaki, tisti oklepajčki, na začetku in na koncu. Ime avtorja teksta se izpiše samo.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
muc napisal/-a: Kako se pa odgovori na več zadev pa še nisem poštudiral...madonca pa ta tehnika....lp

Ja tole tudi mene baše, ne znam.
Uporabniški avatar
 Vreme
raziskovalec napisal/-a:
muc napisal/-a: Kako se pa odgovori na več zadev pa še nisem poštudiral...madonca pa ta tehnika....lp

kopiraj/prilepi
Uporabniški avatar
 raziskovalec
raziskovalec napisal/-a::oops:

Vreme napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:

kopiraj/prilepi

He, he uspelo, hvala Vreme
Uporabniški avatar
 NANIKA
[Lahko tudi vmes kaj izbrišeš in citiraš samo določeno besedo, stavek. Ostati pa morajo znaki, tisti oklepajčki, na začetku in na koncu. Ime avtorja teksta se izpiše samo.][/url]
Uporabniški avatar
 NANIKA
Mi ne piše nikjer citiraj!![/code]

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA