Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Bronja
4.11. poteka NYC Marathon, ki se ga bo udeležilo 14 tekačev in tekačic iz Slovenije.
Ali je morda kdo od prijavljenih in sprejetih na forumu?
Uporabniški avatar
 GTA
Nekaj časa nazaj odprta tema:

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=6887

Gremo ja. 5 kom, od tega 2 tečeva, vendar bolj turistično, ne na rezultat, toliko se bova že potrudila, da bova objavljena v ponedeljkovem NY Timesu - vsi z rez. pod 5 ur. Menda je ozračje enkratno, 120 glasbenih skupin... bomo potem, ko se vrnemo malce pokomentirali in primerjali z maratoni v naši okolici.
Predvsem gremo na izlet, na NHL tekmo Rangersov, v ned. po maratonu na NBA tekmo Knicksov, pregledat NY po dolgem in počez (punce imajo cel spisek), še na kakšno prireditev po željah žena ...
... edino na dvojčke smo se pa odločili, da letos ne bomo šli(šala)...
 Bronja
Fino
:D
Sem še enkrat preverila in glede na to, da je nekaj odjavljenih, je vseh tekačev iz Slovenije 11.
Kar pomeni, da se nas je na forumu našlo 6 (2 iz vaše zgodbe, Mare33, njegov sošolec ter 2 iz moje zgodbe)...

Če je želja in volja, se lahko npr. na zabavi, ki je organizirana po maratonu, pozdravimo...samo dogovoriti se je treba, kako se poiščemo.
 Bronja
Ali ste prijavljeni tekači do danes (danes je rok) prejeli registration card po pošti?
Menda je to treba predložiti, ko dvigujše štartno številko - venar jaz do danes tega nisem prejela...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz sem se lani kar načakala te kartice. Sem jih miljonkrat klicala, pa nobeden ni dvignil, poslala par mailov in dobila odgovor, ko sem bila že v NY. Na koncu pa sem jo dobila po pošti v soboto 1 teden pred maratonom. Podobne probleme so imeli tudi tekači iz ZDA.
Brez te kartice pa ne moreš prav ničesar narediti, z njo pa pa prijava mačji kašelj - greš do prave mize in v par minutah je vse zrihtano. Res odlično organiziran maraton.
 Mare33
Ja jaz se nisem dobil te kartice. Ce je do ponedeljka ne prejmem kaj mi svetujes? Ali lahko tam kaj uredim?
 Bronja
Ups...se pravi, da če kartice ne dobim pred torkom lahko pričakujem resne težave pri dvigu štartne?
 Bronja
Ker praviš, da si lani šla - lahko daš še nam letošnjim kakšne pametne nasvete vezane zgolj na ta konkretni tek?
Kako ti je šlo?
Si uživala?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Če kartice slučajno ne dobiš preden boš šla v NY, jo mogoče lahko dobiš tam pri organizatorjih (NY Road Runners).
Mojo zgodbo pa si lahko preberete tukaj.
 Bronja
Tatjana, hvala za informacijo.
Članek pa odličen in poln koristnih informacij.
Drži pesti! :)
Uporabniški avatar
 GTA
Mailov z registration cardom pa še kar ni...
 Bronja
ni...

Jaz sem jim v četrtek, 25.10. tudi poslala e-mail skladno z njihovimi navodili:

[size=7] (Registration Cards ING New York City Marathon registration cards are in the mail. You must bring your registration card and photo identification with you to the expo at the Javits Center from November 1 to 3 in order to pick up your race materials. If you do not receive your registration card by October 25, please send an e-mail that includes your name and entry number to marathonmailer@nyrr.org.)[/size]

pa niso (še) nič odgovorili.
Uporabniški avatar
 GTA
Tudi jaz, 2x pa tudi nisem dobil nobenega odgovora - podobno kot je napisala Tatjana. Bo pač treba dvignit reg. carde pri NY road runnersih, kot piše v navodilih. Samo en opravek več bomo imeli. Pa bo že. Srečno!!!
 Bronja
Rešeno: meni so danes po mailu poslali 'nadomestek'registration carda, ki ga je potrebno sprintanega skupaj s pasportom predložiti pri vhodu.

Želim dober tek!
:clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA