Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
luzr napisal/-a:teksal???? Kaj je neki to, ne upam vprašati doma.

Ej luzer. tud jaz nisem neki zelo poznavateljski gospodinjec a se mi zdi, da je tako:

Včasih je bil mixal - pralni prašek, ki je odstranjeval madeže iz miksanih zadev in si z njim pral, se mi zdi,da strojno.
teksal - je menda pralni prašek ali tekočina, ki odstranjuje madeže in švic iz tekaških zadev.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 26 Okt 2007, 10:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Dule
:D :D Samo malo izven teksalne teme:
Bi bilo pametno patentirat TF besednjak kot teksal, krožnik (včeraj jo je uporabil Jonas na miljonarju kot asociacijo na Rožnik)..

Zdaj pa teksajte naprej.. :D :D
Uporabniški avatar
 Snezinka
No, pa sem našla še en razlog za demotivacijo :-(( ...namreč, zakaj mi ne more uspeti v nedeljo priti na cilj pod 2:00:00.
Glede na vse prebrano, sploh nimam šans :evil: , ker:
- sem samska (nič teksal-a za tkanine Press)
- pa še punca sem povrhu vsega (pa gre še tistih par XX pogojenih pozitivnih učinkov po gobe :--( ).

Pih :evil: ...ko bi bila vsaj moški :idea:

lp
Snezinka
Nazadnje spremenil Snezinka, dne 26 Okt 2007, 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
 ton
Snežinka, pa saj smo ugotovili, da je znanstveno te hipoteze neznansko težko potrditi, zato le smelo v nedeljo na dirko.
Uporabniški avatar
 Snezinka
ton napisal/-a:Snežinka, pa saj smo ugotovili, da je znanstveno te hipoteze neznansko težko potrditi, zato le smelo v nedeljo na dirko.

Saj veš, kako je... če bi na koncu sfalilo glih za minuto...bi bile tudi znanstveno nepotrjene hipoteze dober izgovor :lol:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 še1PR
Prijateljica je prijatelju podarila knjigo dr. Timothya Noakesa Lore of Running ter notri podčrtala en delček, ki je pravil nekako tako (ni citat in me ne vleči za besedo!):
...po opravljeni raziskavi na maratoncih, ki pred tekmo niso seksali in tistih, ki so, je bil rezultat pri tistih, ki so, za okrog 5 min boljši...
:roll: :wink: :)

Snežinka, kar pogumno na štart! Bova izgovore kje drugje iskali! :wink: :wink: :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
luzr napisal/-a:Resno:
Vsaka pretirana telesna aktivnost(ponočevanje, popivanje, poplesavanje) dan, dva pred tekmo škodi. ...snip, snip...

8) No, tukaj bi jaz pristavil svoj lonček in ostro ugovarjal. :) Lahko potrdim, da meni ravno vse naštete aktivnosti pomagajo premagat tremo pred startom. :) Pa še rezultat je bil lani, vsaj zame, zelo dober. :P Tudi v Palmanovi. :)

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Snezinka napisal/-a:... snip, snip,....Glede na vse prebrano, sploh nimam šans :evil: , ker:
- sem samska (nič teksal-a za tkanine Press) ...snip, snip,....

8) Jaz mislim, da sedaj teh problemov ne boš več imela. :D Ni vrag, da ne ne najde nekaj samskih TF prostovoljcev, ki se bodo ponudili v pomoč pri doseganju dobrega rezultata. 8) :roll: :twisted:

lp, Jusuf

p.s.: 8) Pa magari, če te na rokah prinesejo. ;)
Uporabniški avatar
 Snezinka
še1PR napisal/-a:Snežinka, kar pogumno na štart! Bova izgovore kje drugje iskali! :wink: :wink: :)

:rol:
Ok, a imaš kakšnega na zalogi?
Meni je bil tale s teksalom edini :bum:
Uporabniški avatar
 Damijan
So pa se že javili tudi ne-samski prostovoljci...
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf napisal/-a:
Snezinka napisal/-a:... snip, snip,....Glede na vse prebrano, sploh nimam šans :evil:...

...Ni vrag, da ne ne najde nekaj samskih TF prostovoljcev, ki se bodo ponudili v pomoč pri doseganju dobrega rezultata. 8) :roll: :twisted:
...
p.s.: 8) Pa magari, če te na rokah prinesejo. ;)

Jusuf, :hack: a ti to pišeš Božičku :?: , Dedku mrazu :?: ...
Upam, da imaš boljše veze kot jaz...

lp
Snezinka
Nazadnje spremenil Snezinka, dne 26 Okt 2007, 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Damijan napisal/-a:So pa se že javili tudi ne-samski prostovoljci...

Aha :idea: ...pospešek pred ciljem, ko te začne loviti razjarjena žena :!:
Hmm... :nono:
Uporabniški avatar
 mazi
Snežinka :wink:

Pazi se, da jih ne bo na enkrat še preveč... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Snezinka
mazi napisal/-a:Pazi se, da jih ne bo na enkrat še preveč... :juhuhu:

Bom pa bežala ... :arrow: in spet dosegla željeno (pod 2:00 Press)
Uporabniški avatar
 Darja
[quote="še1PR"]Prijateljica je prijatelju podarila knjigo dr. Timothya Noakesa Lore of Running ter notri podčrtala en delček, ki je pravil nekako tako (ni citat in me ne vleči za besedo!):
...po opravljeni raziskavi na maratoncih, ki pred tekmo niso seksali in tistih, ki so, je bil rezultat pri tistih, ki so, za okrog 5 min boljši...
:roll: :wink: :)

Bo pa že Noakesov Timothy vedel!!!!! :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA