Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Wega
NAnika, ikonica "citiraj" je v vsakem prispevku zgoraj desno ko klikneš se ti bo odprlo okno, kjer bo pisalo:

Koda: Izberi vse[quote="NANIKA"]Mi ne piše nikjer citiraj!![/quote]

ko pošlješ pa bo izgledalo takole:
NANIKA napisal/-a:Mi ne piše nikjer citiraj!!

Ime in citat lahko po mili volji spreminjaš, če recimo malo sfriziraš zadevo takole:

Koda: Izberi vse[quote="NANIKA, ki nima drugega dela kot da se ubada s citati, anede"]Mi ne piše nikjer vrag te pocitiraj!![/quote]

Bo pisalo kolele:

NANIKA, ki nima drugega dela kot da se ubada s citati, anede napisal/-a:Mi ne piše nikjer vrag te pocitiraj!!
 ŽULJ
VELIKO VAS napisal/-a:Kar nekaj postov, ki v to temo ne sodijo.
Uporabniški avatar
 bla_k
ŽULJ napisal/-a:
VELIKO VAS napisal/-a:Kar nekaj postov, ki v to temo ne sodijo.

sem sam hotu prevert, če tud jst znam... :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Jaz pa sem napisal majico S in tudi dobil to (+), na nogavicah piše št. od 35-38, doma sem jih vseeno probal in so mi čisto prav, čeprav imam nogo 42. Spet zadovoljen. Pozabili so mi dati le knofljice za številko, ampak nič hudega. Končni razplet: ZADOVOLJEN.
Uporabniški avatar
 Tasko
Moje naročilo-prijava je bila brez napake. Dobil sem majico L - kot sem naročil in nogavice 43-46 številko.

Aha napotek...najbrž sem dobil vse pravilno zato, ker sem dvignil številko v dopoldanskem času, ko ni gužve. :wink:

lp, Blaž
Tudi jaz sem šla po številko v dopoldanskem času, pa sem v vreči dobila kar 2 kupona za testeninko, toda nobenega za popust v Intersportu. Sicer se pa ne obremenjujem, ker je ta teden v šotoru popust na tekaško opremo kar 30%. Poleg tega je kupon veljaven le do konca tega meseca, se mi zdi.
Majčko sem dobila M, ki mi sicer ni premajhna (tudi naročila sem velikost M), vseeno pa bi raje imela velikost L. Je katera zainteresirana za zamenjavo?

LP!
Uporabniški avatar
 Hojca
Tud jaz bi majčko zamenjala, ampak isto kot nova (M bi zamenjala za L) Zleda, da so zlo majhne številke.
Uporabniški avatar
 muc
haha majhne številke a? :wink: ta je pa dobra :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 bosti72
areh napisal/-a:Ne, piše da dobiš tekaške nogavice :wink: !!
lpA

Vsi udeleženci tekov, ki bodo potekali v nedeljo 28. oktobra, bodo prejeli tudi majico 12. Ljubljanskega maratona in bone Intersporta za nakup športne opreme; tekači na 10 kilometrov bodo prejeli majico 12. Ljubljanskega maratona in tekaške nogavice;
tekači za 21 in 42 km pa bodo prejeli majico 12. Ljubljanskega maratona, mornarsko torbo, brisačo oboje s znakom Ljubljanskega maratona ter nogavice za tek, ki so darilo športne trgovine Intersport.
Uporabniški avatar
 tae
bosti72 napisal/-a:tekači na 10 kilometrov bodo prejeli majico 12. Ljubljanskega maratona in tekaške nogavice;
tekači za 21 in 42 km pa bodo prejeli majico 12. Ljubljanskega maratona, mornarsko torbo, brisačo oboje s znakom Ljubljanskega maratona ter nogavice za tek, ki so darilo športne trgovine Intersport.

Jaz sem prijavljen na 10, pa sem dobil poleg obljubljene majice, nogavic in kuponov še brisačo. (verjetno so dali vsem zraven še brisače, ker so vedli da bo dež :lol: )
Uporabniški avatar
 veter v laseh
Dobil sem vse kar je bilo zapisano v objavi za ljubljanski maraton. Tudi popoldan po 14.00 uri ni bilo pretirane gneče, opravil sem v 5 minutah.

Majica paše kot ulita, nogavice so prave, brisačo in ostale stvari pa bom tudi uporabil.

"Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti neomajen." - Lao Ce
 andrejk
muc napisal/-a:haha majhne številke a? :wink: ta je pa dobra :lol: :lol: :lol:

Zenski model je majhen ja. Moski smo pa dobili "velike". :)
Uporabniški avatar
 Hojca
Andrejk hvala,

sm se že zamislla :shock:. Zdej pa :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Anja.com
majčke so res super letos, prav LEPE!!! S kot ulita :)
tud zelo dobro, da ni blo tolk papirjev (reklam) kot lani, pa še zobna pasta - itak :D haha
Uporabniški avatar
 vencelj
Pred časom (ko sem se prijavljal za ljubljanski maraton) sem nekajkrat negodoval nad višino prijavnine in tistim kar tekači za to dobimo. Za letos pa lahko rečem, da se je organizator maratona zelo izkazal in mislim, da sem jim dolžan opravičilo!
Lep pozdrav, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 01 Nov 2007, 19:47, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA