Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 shash
Eno vprašanje glede tele teme - kdo je na boljšem, moški ali ženske.

Torej znastvene analize kažejo, da je za ženske koristno za moške pa ne. In sedaj imamo pri obeh dve možnosti.

Ženske: a) če dosežejo dober rezultat, so tudi seksale - nimaš boljšga.
b) če dosežejo slab rezultat, pa še seksale niso - bad.

Moški: a) če dosežemo dober rezultat, O.K. nismo seksal, pač bomo enkrat drugič , kva češ. Imamo pa P.B.
b) če dosežemo slab rezultat, smo pa bili vsaj en dan prej razvratni, vsaj neki mamo.

V katreri koži bi rajši bili? :wink:

LP
Uporabniški avatar
 Darja
Mislim, da si na vprašanja že sam odgovoril - gl. pod ženske, zaključek točke a :wink:
Uporabniški avatar
 shash
Darja napisal/-a:Mislim, da si na vprašanja že sam odgovoril - gl. pod ženske, zaključek točke a :wink:

To je res, sam to je ideal, ki pa mora imeti izpolnjen prvi pogoj kaj pa če tega ni ?? :evil:

LP
Uporabniški avatar
 Darja
To bo pa Snežinka vedela. :lol:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:.......Snežinka, kar pogumno na štart! Bova izgovore kje drugje iskali! :wink: :wink: :)

8) Eh, Še1PR, daj "razpakiraj" že tisti 'radiator' in ga namontiraj. ;) :twisted: Pa nič izgovorov iskat. :) :twisted: :D

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Hoj!
še1PR napisal/-a:.......Snežinka, kar pogumno na štart! Bova izgovore kje drugje iskali! :wink: :wink: :)

8) Eh, Še1PR, daj "razpakiraj" že tisti 'radiator' in ga namontiraj. ;) :twisted: Pa nič izgovorov iskat. :) :twisted: :D
lp, Jusuf
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Snezinka napisal/-a:Bom pa bežala ... :arrow: in spet dosegla željeno (pod 2:00 Press)

8) Snezka, pa ja ne boš tak zajec. ;) Saj veš, da od viška ne boli glava. :) :twisted:

Snezinka napisal/-a:Jusuf, :hack: a ti to pišeš Božičku :?: , Dedku mrazu :?: ...
Upam, da imaš boljše veze kot jaz...

8) Ajoj, Snežka, tako velika punca pa še zmeraj vrjame v tale bajeslovna bitja. :) Ne, ne, jaz sem pisal Miklavžu. ;) Jaz samo njemu verjamem. :)

lp, Jusuf

p.s.: 8) No pa se včasih alahu, pa budi, pa šivi, pa ......., parada.... :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
shash napisal/-a:Torej znastvene analize kažejo, da je za ženske koristno za moške pa ne.
:cry:

Še 1 PR je navedla, da je tudi za moške koristno. :lol: Navedla je tudi avtoriteto, ki to potrjuje. Navedla je tudi, da določena moška populacija teče 5 minut hitreje kot drugi del te iste populacije. Osnovna teza o negativnem vplivu določenih aktivnosti na tek je tako lahko tudi spremenjena, kar spreminja tudi tvojo razdelavo. :wink:

Seveda bi morda tista populacija, ki teče hitreje tekla brez obravnavanih aktivnosti še hitreje kot ob opravljanju obravnavanih aktivnosti. :lol: Vzročno posledična zveza namreč je lahko tudi takšna, da so tisti, ki boljše tečejo tudi bolj aktivni na drugih področjih in tako tudi na tu, v tej temi obravnavanem področju.

Jusuf je v debato pripeljal še novo kategorijo psihološkega učinka. Psiha je pri maratonu zelo pomembna. Kaj pomaga, če si fizično pripravljen/a, pa v totalni depri in neprespan-a.

To je nekaj podlag za še resnejše razmišljanje o resni temi .

Snežinka, po tistem tvojem blestenju po fotrovem teku se mi zdi, da je skrajni čas, da vsaj BOžiček in Dedek mraz že zavijata darila. Saj ne morem verjet, da ti ZS ne pregoreva :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
raziskovalec napisal/-a:
shash napisal/-a:Torej znastvene analize kažejo, da je za ženske koristno za moške pa ne.
:cry:

Še 1 PR je navedla, da je tudi za moške koristno. :lol: Navedla je tudi avtoriteto, ki to potrjuje. Navedla je tudi, da določena moška populacija teče 5 minut hitreje kot drugi del te iste populacije.
Hmmm...ne vem, če je bilo ločeno po spolih... :oops:
Uporabniški avatar
 Snezinka
raziskovalec napisal/-a:...Saj ne morem verjet, da ti ZS ne pregoreva :wink:

Ej, Razy...ti pa res za vse rabiš dokaze in logično-posledične zanke.... :roll:

"pogosta vprašanja | išči | člani | tvoje nastavitve | Nimaš novih sporočil | odjava [ Snezinka ] | stara galerija | nova galerija "

:lol:
Nazadnje spremenil Snezinka, dne 26 Okt 2007, 13:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Darja napisal/-a:To bo pa Snežinka vedela. :lol:

Auč :bum:
Darja, a ti veš, da je meni tudi ime Darja :roll: :twisted: .

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:......Jusuf je v debato pripeljal še novo kategorijo psihološkega učinka. Psiha je pri maratonu zelo pomembna. Kaj pomaga, če si fizično pripravljen/a, pa v totalni depri in neprespan-a.

Jaz trdim, da si lahko totalno neprespan, ampak tako poln energije, da te to ne ovira. ;) Depre se pa znebimo ravno tako kakor spanca. :) Žurka do jutra, potem pa smuk v tekaške copate in tečt. :P

raziskovalec napisal/-a:....skrajni čas, da vsaj BOžiček in Dedek mraz že zavijata darila. Saj ne morem verjet, da ti ZS ne pregoreva :wink:

:) Vidiš razy, ravno v tem ideološkem konstruku (zahodnjaške kapitalistične izmišljotine) je jedro problema. :) Mislim, da bo tukaj potreben povratek k koreninam (Miklavž PRESS).
8) No, jaz se bolj nagibam k mnenju, da bo strežnik škripnil od obilice ZS. :P :twisted:

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
še1PR napisal/-a:Hmmm...ne vem, če je bilo ločeno po spolih... :oops:

8) No, si me prehitela. :) Mislim, da moramo biti politično korektni in ne smemo določat kakšnega spola mora biti partner. :) (kakor komu drago PRESS)

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 raziskovalec
še1PR napisal/-a:[
Hmmm...ne vem, če je bilo ločeno po spolih... :oops:

Hm, sem prebral maratonci, pa sem vzel kot za moško populacijo, ne pa kot splošni pojem (oba spola).

Okej Snežinka, dokaz je dokaz. Verjamem ti na besedo.
glede znanstvenega dokaza pa je dvom, če ni že vsa ZS prebrala ???press.

Jusuf, sem premalo natančno bral. Maš verjetno kar prav.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 26 Okt 2007, 13:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf napisal/-a:No, jaz se bolj nagibam k mnenju, da bo strežnik škripnil od obilice ZS. :P :twisted:

Še en nevernik, ki se sicer nekaj zavezuje Miklavževi sekti...v resnici pa verjeme samo v trdne dokaze :roll: ...
Sicer pa moram priznati, da me je Mazi malo potolažil in za dobro voljo poslal spodbudno sporočilce :cast: . Lili, res imaš zlatega človeka ob svoji strani :!:

lp
Snezinka
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA