Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Matej79
Bojan jaz bom štartal okoli 8:00 iz Lesc in bo pomoje dovolj zgodaj. Številko pa tudi že imam.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
No saj to se kar izide. Eno uro do Ljubljane. Preostala ura pa za parkiranje in rezervo. 15 min ali še bolje prej, pa itak moramo biti že vsi na štartu.
 Matej79
Ja tako nekako sem računal, s tem, da upam da res ne bom potreboval eno uro do LJ. Sej nam tekel...sej se bom peljal madonca. :)
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz bom iz radovljice štartal najkasneje ob pol osmih. iskanje parkirišča, pa oblačenje, pa ogrevanje, pa postavljanje oz, iskanje štartnega mesta,...
to se zna kar zavleči
 luzr
Iz Škofje Loke ali Kranja traja vožnja po stari cesti do centra Ljubljane okoli 45minut do 60minut sredi popoldneva, v idealnih razmerah 35min.
Od tega je približno pol ure potrebno za prevoziti celo Celovško.
Pol ure je potrebne za parkiranje, pakiranje in ogrevanje.(?)

Hm, kaj pa skupinsko fotografiranje?
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=7706
Pripadnost klubu, pa to... :)
Uporabniški avatar
 INOT
Pravkar so po radiu organizatorji objavili, da jutri pričakujejo velikansko gnečo na startu, zato priporočajo, da ste tam že danes zvečer. Baje se je naknadno prijavilo 1000 gruzijskih tekačev in več tisoč njihovih navijačev :twisted:
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:Pravkar so po radiu organizatorji objavili, da jutri pričakujejo velikansko gnečo na startu, zato priporočajo, da ste tam že danes zvečer. Baje se je naknadno prijavilo 1000 gruzijskih tekačev in več tisoč njihovih navijačev :twisted:

To pa si narobe slišal, sam sem slišal, da jih bo samo 2000 :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
INOT napisal/-a:Pravkar so po radiu organizatorji objavili, da jutri pričakujejo velikansko gnečo na startu, zato priporočajo, da ste tam že danes zvečer. Baje se je naknadno prijavilo 1000 gruzijskih tekačev in več tisoč njihovih navijačev :twisted:

V MB se torej ne bo prestavila le ura, ampak kar koledar... na 1. april... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA