Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Bajsi napisal/-a:Helou!
V nedeljo, 13.06.2004 ob 7.00 na parkirišču pred fužinskim gradom štart za 35km po PST. Ostali, ki mislite odteči samo del trase je štart kjer pač želite. Program je isti kot za Velikonočni tek po PST (glej tukaj:http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=597)
Kot drugo: pri kosežkem bajerju bom prevzel Tima in ga porival do npr. Žal. Tam ga zopet prevzame Lidija in odpelje domov (ali kamor že želi). Mislim, da bi se v našem vagnu našel prostor še za en voziček (zložljiv seveda) in dva pripadajoča osebka (porivanec in porivalec). Tako bi se lahko pridružil tudi Sonček s svojimi.
Na koncu se vsi skupaj dobimo v parku pred fužinskim gradom in pomlatimo tisti šlepar sladoleda. Kaj meniš mojcej77?!
V prvi vrsti pa vedite, da je tokrat obkroženje Ljubljane namenjeno v spomin na nedavno tragično preminulega Bubo, imenovano "Bubin krog"!
mojcej77 napisal/-a:Cˇao, banda!!!!!
Evo me opet...
No, tkole mamo: Rolca definitivno GRE na ta tek.
Gordana mogocˇe in mogocˇe sˇe kdo drug. Danes mam sˇe sestanek s sˇefico, pa bom vidla, kaj bo ona rekla, kenede.
Skratka - v skrajnem primeru gre samo Rolca, tko da bi blo super krasno, cˇe bi lahko izkoristili tisto Bajsijevo ponudbo za prevoz, cˇe seveda velja.
Je pa fora v tem, da se moram zmenit za nadomesˇcˇanje v sluzˇbici. Mojcej77 namrecˇ dela...delala vcˇeraj, dela danes, dela jutri, dela vikend...
em...zmatrana je pa zˇe zdej, tko da...
mogocˇe...cˇe bo zneslo...
skratka - se oglasim, ko bom opravila z Big Boss- sej se spomnete, to je tista kul teta, k je z nami tekla v Sezˇani...
lp,
m(od mrtvih vstala)
stasa napisal/-a:Kako se bomo s pijačo organizirali? Kam kdo kaj prinese?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA