Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 simi
Pridem, morda celega, bom vidla kaj vse bo za mano do nedelje :? . Če kdo rabi prevoz iz šiške do fužin ni problema.
Uporabniški avatar
 Bor
mislim da velja ob 7 h!

bajsiiiii a je tko?

lp bor
Helou!
Program še enkrat za vse tiste, ki sedite na ušesih, khm, očeh!

Bajsi napisal/-a:Helou!
V nedeljo, 13.06.2004 ob 7.00 na parkirišču pred fužinskim gradom štart za 35km po PST. Ostali, ki mislite odteči samo del trase je štart kjer pač želite. Program je isti kot za Velikonočni tek po PST (glej tukaj:http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=597)
Kot drugo: pri kosežkem bajerju bom prevzel Tima in ga porival do npr. Žal. Tam ga zopet prevzame Lidija in odpelje domov (ali kamor že želi). Mislim, da bi se v našem vagnu našel prostor še za en voziček (zložljiv seveda) in dva pripadajoča osebka (porivanec in porivalec :D ). Tako bi se lahko pridružil tudi Sonček s svojimi.
Na koncu se vsi skupaj dobimo v parku pred fužinskim gradom in pomlatimo tisti šlepar sladoleda. Kaj meniš mojcej77?!
V prvi vrsti pa vedite, da je tokrat obkroženje Ljubljane namenjeno v spomin na nedavno tragično preminulega Bubo, imenovano "Bubin krog"!
Uporabniški avatar
 Barb
No seveda ne bom manjkala :P

JA pa tud na 30km grem,tko da Staša in ostali,pridružla se bom pri vašem "počasnem tempu"

To bo zame preizkušnja za Dublin-če zmorem to,zmorem tudi Dublin.

Aja na konc pa kakšna nosila prpravte 8)
Uporabniški avatar
 mojcej77
Čao, banda!!!!!

Evo me opet...

No, tkole mamo: Rolca definitivno GRE na ta tek.
Gordana mogoče in mogoče še kdo drug. Danes mam še sestanek s šefico, pa bom vidla, kaj bo ona rekla, kenede 8) .
Skratka - v skrajnem primeru gre samo Rolca, tko da bi blo super krasno, če bi lahko izkoristili tisto Bajsijevo ponudbo za prevoz, če seveda velja.
Je pa fora v tem, da se moram zmenit za nadomeščanje v službici. Mojcej77 namreč dela...delala včeraj, dela danes, dela jutri, dela vikend...
em...zmatrana je pa že zdej, tko da...
mogoče...če bo zneslo...
skratka - se oglasim, ko bom opravila z Big Boss 8) - sej se spomnete, to je tista kul teta, k je z nami tekla v Sežani...

lp,

m(od mrtvih vstala) :twisted:
Uporabniški avatar
 matjaz
mojcej77 napisal/-a:Cˇao, banda!!!!!

Evo me opet...

No, tkole mamo: Rolca definitivno GRE na ta tek.
Gordana mogocˇe in mogocˇe sˇe kdo drug. Danes mam sˇe sestanek s sˇefico, pa bom vidla, kaj bo ona rekla, kenede 8) .
Skratka - v skrajnem primeru gre samo Rolca, tko da bi blo super krasno, cˇe bi lahko izkoristili tisto Bajsijevo ponudbo za prevoz, cˇe seveda velja.
Je pa fora v tem, da se moram zmenit za nadomesˇcˇanje v sluzˇbici. Mojcej77 namrecˇ dela...delala vcˇeraj, dela danes, dela jutri, dela vikend...
em...zmatrana je pa zˇe zdej, tko da...
mogocˇe...cˇe bo zneslo...
skratka - se oglasim, ko bom opravila z Big Boss 8) - sej se spomnete, to je tista kul teta, k je z nami tekla v Sezˇani...

lp,

m(od mrtvih vstala) :twisted:

ce sem prav razumel gre bajsi s sinom od jars dalje, torej ni problem, jsaz prevzamem Rolco, no seveda se lahko tudi menjamo, ce bi kdo zelel. Ampak ni blema (matr mi je tale Erotov izraz vsec), lahko peljem tudi sam. :D :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D ups, zdajle sem opazil da bo Bajsi porival od bajerja do jars. ni blema, torej Rolca, jurisava od bajerja. :D :D :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Čao, Matjaž!
Rolca se uči angleščino, zato tole pišem po nareku:
Matjaaaaaaaaaaaaaaaž!!!!iiiiiiwiwiwiwiwiwiiii!!!! Ampak jst bom boljša koleščka mela šele jeseni....boš zdržu s temi, kokr so bli v Sežani? (te bi malo vibracij zarad kamenčkov vsake toliko motilo?)

rolca
m
Uporabniški avatar
 Matevz
Mal WD40 pa ne bo več iiiiiiwiwiwiwiwiwiwiwiwiwiwiw
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a::D :D :D ups, zdajle sem opazil da bo Bajsi porival od bajerja do jars. ni blema, torej Rolca, jurisava od bajerja. :D :D :D

Matjaž, bom jaz tudi pri bajerju, bova s skupnimi močmi rinila! :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jest porivam od Koseškega bajerja do Žal.
Placa imam v vagnu, kot sem že povedal (seveda od Žal do željene destinacije; verjetno do Koseškega bajerja) za en zložljiv!! voziček, njegovega uporabnika in enega spremljevalca.
Upam, da se najde pomoč tudi zame??! Pamž je kar težek in voziček tudi bolj u TPM.
pies: Če vam kaj pomaga; za dirkanje z vozičkom imam en mali trik: voziček prevegaš toliko nazaj, da ga lahko goniš po zadnjih kolesih.

pies2: Aja, zbor pri Koseškem bajerju naj bo na parkirišču, ne na PST. Da se ne bomo dvakrat ustavljali, kot zadnjič!!
Uporabniški avatar
 Staša
Kako se bomo s pijačo organizirali? Kam kdo kaj prinese?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Par litrov "naturvaser" in škatla pičkotov bo na dveh postajah: pri Koseškem bajerju in pri Žalah!
 dpop
stasa napisal/-a:Kako se bomo s pijačo organizirali? Kam kdo kaj prinese?

Če komu kej pomaga lahko jest mojo mamo ponucam (ne za skuhat.. kot nekateri :wink:) pa nastima pred hiso par flaš vode pa kakšen priboljšek v obliki
sadja.... recimo ob 7:30 na poti z Golovca... hiša je na Jurčkovi cesti
TOČNO pri oznaki PST 26km (taka malo "vigl vogl" hiša.. tik ob PST)

da se ne bo treba na Livadi ustavljat :wink:

pri Bajerju bo pa itak dovolj močna zasedba

toliko lahko jaz pripomorem... ostalo je v Božjih rokah

LP Darko

P.S. zmente se pa sporočite... da ne bo mama cel dan pred hišo
"flaše grela" :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA