Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz imam cifro 1465.

Kako se bomo zdej zmenili glede prevoza? Lahko peljeva jaz ali Cowboy, tako da če je kdo brez prevoza naj se javi. Mislim, da je okrog 8-ih dovolj zgoden štart.

Napište tukaj vaše želje, zamisli lahko pa me tudi pokličete na 040 852 309 (Primož).
 fanči
moja številka 2244 - najlepša :lol:

Uporabniški avatar
 muc
BlackOrange napisal/-a:Jaz imam cifro 1465.

Kako se bomo zdej zmenili glede prevoza? Lahko peljeva jaz ali Cowboy, tako da če je kdo brez prevoza naj se javi. Mislim, da je okrog 8-ih dovolj zgoden štart.

Napište tukaj vaše želje, zamisli lahko pa me tudi pokličete na 040 852 309 (Primož).

To bi blo pa fajn, če imata res plac za dva reveža :wink: ...jest bi šel z vama, Andraž pa po moj tud samo je reku da ga dons ne bo zraven računalnika tko da se kr mi zmenmo kdaj in kje pa mu bom jest nekak sporoču ok?!

ob osmih je v redu, samo povejta kje se dobimo...lp za enkrat :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Glej, lahko te jaz poberem doma (Gorica), recimo ene 7:45, greva po Cowboya in nato skočimo še po Andraža.

P.S. Doma moram biti najkasneje 15:15, tako da če je to za koga nesprejemljivo naj pove!
Uporabniški avatar
 muc
BlackOrange napisal/-a:Glej, lahko te jaz poberem doma (Gorica), recimo ene 7:45, greva po Cowboya in nato skočimo še po Andraža.

P.S. Doma moram biti najkasneje 15:15, tako da če je to za koga nesprejemljivo naj pove!

To bi blo pa re super :lol: ...bom povedal Andražu naj bo prštiman mal pred osmo....za domov se bomo pa pol zmenl...se zna zgodit, da bom imel prevoz proti domu ok :wink:

se vidmo zjutraj ob 7:45...

ps.
kolk cifro ima cawboy?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Evo s Cowboyem sm ravnokar govoru. Vse zmenen, cifre pa ne ve na pamet, pa še doma ga ni zdele, po moje ga pijejo nekje, glede na zvoke iz ozadja. :lol:

Se vidjamo! Pa da ne boste pozabl ure prestavt! :D
Uporabniški avatar
 muc
pol bo šel siguren kr direkt :wink: ...

zmenjen, se vidmo zjutraj :lol:
 pegy
:laola :clap: :clap: :clap: :laola
jst sm vesela kot majhen otrok,da sm uradno uspela pretečt svojo prvo 21-tko :D ............je blo ful luštn,prov uživala sm :D ................tut dežek me ni motu.......................mislm,da bi s takim tempom uspela preteči kar cel maraton :wink:
aja,da vam bo bol jasn, tekla sm 1uro in 53min :oops:
slapš,kt na treningu(1:50)........ampak nism bla,pa še zdej nism prov nč utrujena :D :D :D .................to pa tut neki šteje :wink:

No,kako pa je kaj z vami?
Noben se nč ne javi :cry: , a kar počivate :wink: ,al ga pijete :?: :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Evo mene :lol: glih kar iz savne :wink: kva je pasal...

Najprej bravo vsem skupi :laola ...očitno smo vsi zmagal a ne?! :wink:
men je blo dons ful dobr filing laufat pa čeprav je bil vreme bolj tko,tko ampak se nimam kej prtožvat nad samim tekom...vse po planu :wink: .
sploh v cilju mi je bil dobr filing...vsi zadovoljni in veseli...z mano na čelu :lol: ...sploh banane so ful pasale...

no tolk za dons, jutr pa naprej :wink: zdej pa hiter v postlo in počivat...

p.s.
drug let pa na 42km, a ne??? :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sam sem izpolnil svoj načrt, moj čas 1:33:14 neto.
Uporabniški avatar
 Cowboy
nogice pa bolijo mal :lol:
dons bom šel pa en krog...
Uporabniški avatar
 muc
tud jest po vsej verjetnosti :wink: ...ampak bolj na izi!!!
 fanči
:laola

tudi jaz sem zmagala.....uživala sem...nič me ni motilo...banane so bile dobre...zmatrana čisto malo...v cilju pa skoraj jokala od sreče, ker mi je uspelo

se vidimo enkrat !!!! :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Andraz
čau
čestitam vsem za full dobre rezultate, carji ste! morm priznat, da nisem z svojim 2:03 nič kej zadovoljen, če bi bil te 3-4min. hitrejši bi blo pa kul, tko pa...... :cry:

pozabim in grem dalje.

Vzdušje je blo super, mogoče sem sam mal pogrešal kakega kompanjona, s katerim bi se spodbujala itd. apla mp3, k sem ga zanalšč doma pustu....

tolk... dons pučivam in tud ju3 pomoje...
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA