prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Anja.com
[quote="Andraz"]Bravo Anja.com...
po niku run planu si tak dober čas naredila???
super!!!
[quote]
hvala! čestitke tudi tebi, ni to neka bistvena razlika :)
nisem pa trenirala no nikeovem planu, ker mi je bil iz dneva v dan bolj brezvezen. čisto individualno sestavljen program :)

LP!
Uporabniški avatar
 teka-teka
:( crknila baterija na "merilcu razdalje", potem sem pa kar neki bluuuzila, prehitevala tekače, pa se mi je zdelo čist OK, po 18 km pa sem ugotovila, da vseeno mal prepočas tečem, sem pospešila, da bi ja pod 2 urama tekla, pa me je na koncu kar mal leva tačka bolela in sem odšepala z 2:01:30 cajtom v cilj (neto).
Mislim, da sem si vzela preveč rezerve, ker danes ne čutim nobenih posledic (nogo sem sanirala s polar ice - HOT), nobenga musklfibra in bi rabla kakega jeznega kužka zadaj in ne zajca :D .
Mislim pa, da ta 21 ni zadnja.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Kolko časa pa je tebi zdržala baterija? Jaz sem jo zamenjala, pa mi tudi druga ni zdržala dolgo, pa ni kriva slaba baterija!
Moj neto je bi 2.07.17.
Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:Kolko časa pa je tebi zdržala baterija? Jaz sem jo zamenjala, pa mi tudi druga ni zdržala dolgo, pa ni kriva slaba baterija!
Moj neto je bi 2.07.17.

Nanika živijo :lol:

Najprej BRAVO!!! za pretečeni maraton :laola ...vidš, da je šlo z lahkoto!!!
nismo se pa nič srečal, da bi mal :toast: ampak bodo še priložnosti...če prej ne pa drugo leto! :wink:

Kar se pa food-poda tiče imaš pa res smolo...men dela od kar sem ga nabavu in to z tisto baterijo katero smo zraven dobil...na tvojem mestu bi šel do prvega servisa vprašat...lahko, da je kaj narobe z food-podom, ker tolk pocen pa spet ni, da bi vsak teden baterije menjala :wink: !!!
A ga pa takoj ugasneš ko nehaš tečt? Upam, da ti bo ratal rešit problem, drugač naj ti ga pa zamenjajo!

lepo se imej :wink:
Uporabniški avatar
 NANIKA
Še to ne vem, ali ga res takoj ugasnem, ker sem bila kar na nekaj daljših tekih pa sem lahko tudi pozabila. Bom še enkrat probala če ne pokličem servis.
A si bil tako hiter, da se nisva srečala? :o Kako ti je šlo? :?:
Uporabniški avatar
 muc
Za prvič sem super zadovoljen...tko kot sem imel plan...1:29:05 bruto(1:28:20) :lol:
Uporabniški avatar
 NANIKA
muc napisal/-a:Za prvič sem super zadovoljen...tko kot sem imel plan...1:29:05 bruto(1:28:20) :lol:

A si se videl na slikah na strani LM?
Uporabniški avatar
 muc
NANIKA napisal/-a:
muc napisal/-a:Za prvič sem super zadovoljen...tko kot sem imel plan...1:29:05 bruto(1:28:20) :lol:

A si se videl na slikah na strani LM?

ja zaenkrat samo na eni...ampak je pa ta zelo pomembna :D :wink: ..prihod v cilj...so me kr dobr ujel...pa tebe???
Uporabniški avatar
 NANIKA
Kolk si pa imel št. Mene ni na teh uradnih fotkah. Na žalost! :cry:
Uporabniški avatar
 muc
Jest sem imel 1649...kolk pa ti?...če te slučajno jest kje najdem :wink:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Nanika, dober mesec imam napravico (trenirala sem najmanj 4x tedensko). Mislim pa, da je delno kriva tudi moja malčica, saj si je vztrajno natikala teniske z oddajnikom in ga veselo pritiskala. Ni rečeno, da se ni mal skuril tudi s te strani, ker sem enkrat obula copat z že delujočo zadevico. :D
Če bi bila pametna, bi baterijo pred tekom zamenjala. Sedaj sem si vzela one za polnit in bom videla kako bo. Upam, da si ugotovila zakaj je tvoj oddajnik tako "pozrešen".
Uporabniški avatar
 NANIKA
Nisem še ne. Ta teden imam počitek po LM. :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
24.12. začel 13 tedenski plan za Kraški. Ravno od Božiča do Velike noči.
(če ne bo Kraški prestavljen na 30. 3.) Za višek kil se ni bat.

Delam po preverjenem planu http://www.filipides.com/forum/viewtopic.php?t=116

ki mi je do sedaj pomagal do doseženih ciljev. Nisem pa še nikoli načrtno in po planu tega delal pozimi. Bomo videli, koliko prostih dni bo prineslo vreme.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA