povezave na uradne koledarje rekreativnih prireditev, osebni koledarji, ...

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Bosti
markor napisal/-a:p.s. ne me pa raje vprašat, kolko <i>višincev</i> mi je nameril.. :roll:

Meni je za dva kroga nameril 1200 :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
FR 205= 42.52 km
 PROSPORT
To soboto sem za test tekel z novim nekalibriranim RS800SD in FR305.
Ko je FR pokazal 10km, je RS pokazal 9890m.
Zdaj bom RS kalibriral na stadionu in še enkrat testiral. Žal FR na stadionu ne moreš testirati, ker na tako majhnih krogih sploh ne kaže točno. Slabost RS pa je, da po makadamu ne tečeš z istim korakom kot na tartanu.
Naše napravice si po podatkih proizvajalcev dovoljujejo od 1 do 2% napake. Ker naj bi organizatorji namerili progo z tistim kolesom na ročaju (pojma nimam kako se tej napravi reče), naj bi imeli oni kar prav. Seveda je tu še faktor cikcakanja. Organizator ima pri merjenju prosto pot in gre lahko lepo po sredini, mi pa ravno ne.
 PROSPORT
Koliko ste namerili v Palmanovi? Meni je Polar pokazal 20.930m
Najbrž sem tako dobro rezal ovinke..
Nazadnje spremenil PROSPORT, dne 19 Nov 2007, 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 roky1
V Palmanovi smo Garminovci v glavnem namerili daljšo razdaljo. Jaz konkretno 21.35 Km. Mislim, da je razlog za malo več namerjenih metrov v začetnem teku po mestu, kjer je bilo dosti ostrih ovinkov, zgradb ....
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tek v Palmanovi JE daljši, tako da so PBji še boljši :) Glede na različna merjenja skozi več let in povprečno odstopanje je IMHO nekje med 150 in 250 m daljši.
Uporabniški avatar
 Mija
meni je 305-ka včeraj pokazala 21.23 km
je pa verjetno res, da je razdalja odvisna še od tega, koliko kdo "seka ovinke" med potjo. verjamem, da ravno tukaj pride do razlike v izmerjenih razdaljah

lp,m
 PROSPORT
Na tistih dolgih ovinkih sem se res trudil in iskal pravo krivuljo (s tem sem se fino zamotil in je tek hitreje minil). Tudi v mestu bi se dalo kaj pridobiti, sploh pri tistih avtih, ki so bili parkirani na ulicah in smo morali teči okoli. Na 21km se najbrž že lahko pozna.
Višinsko razliko ste kaj izmerili? Meni je pokazalo 15 m vzpona na celi progi. Najvišje smo bili nekje na sredi proge, potem se je pa spet počasi spuščalo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA