Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Anja.com
yeeey, super, meduza, našla sem se na fotki, hvala! :)
pričakovano "zelo lepa" slikca :D ;)
Nazadnje spremenil Anja.com, dne 30 Okt 2007, 18:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Slabe
Darja napisal/-a:Slabetov ta mau! Moram ti še enkrat čestitam :cast:, res si dosegel odličen čas, bojim se, da sva midva za vedno zaključila s približno enakimi časi v cilju. :--(
Ah, ta mladi pa res nimajo nobene mere!
P.S.: Če bi Metka prebrala tvoj post, bi imel pa še en trening okrog hiše (slovnica press) :wink:

darja thx...
glede slovnce se je pa mama že kr neki časa nazaj nehala sekerat :D
Nazadnje spremenil Slabe, dne 01 Nov 2007, 22:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Marko
Naj še jaz dodam nekaj besed :D

Moja druga polovička, a prvič v Ljubljani. Zame mnogo težja, saj sem večino moči pustil na absolventu :ignore: , tako da sem zaostal za svojim časovnim planom. Med tekom me je začela boleti zadnja stegenska mišica, tako da posledice čutim še danes :shock: .
O sami organizaciji teka nimam nič kaj dodati, saj je vse potekalo tako kot je potrebno :D . Prvič tekel po dežju, brez anoraka, kar pa me ni motilo. Na začetku mi je bilo vroče v "švic" majici, na koncu, ko je začelo deževati pa mi ni bila odveč.
Po teku sem odšel, v Tivoli kjer mi je zelo ugajala topla prha :) ,
nato sem se udeležil še analize, kjer pa je vedno odlično vzdušje.

Lp, :D

p.s. sedaj pa moram začeti resno trenirati, saj me danes novo kupljene superge že čakajo :D
Uporabniški avatar
 jegart
Kaj naj rečem? Posrečil se mi je moj prvi maraton.Zvečer je bilo kar nekaj treme, bo ali ne bo. Po dvigu štartne številke, se je trema nekam izgubila .
Vedel sem, da moram moči razporediti tako, da bom prišel do konca, saj so vsi pričakovali to. In res. POSREČILO SE JE. Prispel sem na cilj še z boljšim časom kot sem ga predvideval. Sedaj vem, da sem pripravljen na takšne izzive. Hvala vsem,. ki ste verjeli vame in me bodrili.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 lukkka
A še koga / kero zanima na koliko km so vmesni časi, zabeleženi na rezultatih LJ maratona?
 Marinka
A še koga / kero zanima na koliko km so vmesni časi, zabeleženi na rezultatih LJ maratona?

Aha! Ma kdo zmerjeno?
 tamt
Mene bi tudi zanimalo.
Uporabniški avatar
 BoF
Mene!
Uporabniški avatar
 koto
lukkka napisal/-a:A še koga / kero zanima na koliko km so vmesni časi, zabeleženi na rezultatih LJ maratona?

To sem že jaz spraševal v temi. Odgovor-->

Bosti napisal/-a:
koto napisal/-a:
koto napisal/-a:Pri rezultatih so navedeni tudi vmesni časi. Ve kdo, kilometrino kjer se to meri?

Anyone...

mislim da je prva meritev na 5km, druga pa na dobrih 14km
Za maratonce je še na 21km in potem zopet na prejšnjih dveh, se pravi na 26 in malo več kot 35km
nism pa čist zihr :oops:
Uporabniški avatar
 BoF
se1PR je napisala:
BAHAVI NAPENJAVČKI, ŽIVI NORCI in NORMALNI ZEMLJANI kam pašeš? :wink: :lol: :twisted:

Napenjam se ne, ker lahko iz ozadja kaj privohamo nenadejano iztisnjenega zaradi prej omenjenega procesa, nor morda nisem, čeprav nimam certifikata, da bi bil normalen... Hja, še vedno je slednje še najbolj blizu... Ka pa ti misleš, a?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA