prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tamt
Jaz bom danes tud zatajila :( , pa ne zaradi dežja (ker v nedeljo je blo pravzaprav čist fino), počutim pa se tudi ravno prav odpočito za en družabni "krožnik" :); ampak na žalost kličejo ene neodložljive zadeve, tak da se vam spet pridružim šele naslednji torek :D .
Pa lep tek vsem današnjim "krožnikarjem" :lauf:
Uporabniški avatar
 Wega
Evo nas, smo prečofotali.Slikca bo takoj, sedajle imam obiske in pijem pivo
Uporabniški avatar
 softi
Wega, ti kar v miru pivota spij :wink:, ker si si ga absolutno zaslužil.

Spet je bilo deževno, nekam temno, ampak se nismo dali. 5+1 nas je bilo. Prav nič after-maratonovsko nismo šli, smo kar šibali ne vem kero verzijo K-Rožnika.
Dogajalo se je marsikaj, tudi policija je bila prisotna :shock: . Ne,ne mi smo bli pridni, so kot kaže lovili neke čudne strice. Ampak na koncu vseh 5+1 srečno prišli na cilj, šli na karboloading in odpujsali domov.

Hvala :heart vsem petim možakarjem, ker so ubrali primeren tempu tudi za ženski osebek. Pridni ste bli :wink: .

:D
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:Evo nas, smo prečofotali.Slikca bo takoj, sedajle imam obiske in pijem pivo

A spet bomo čakali nate... ;) ???
Uporabniški avatar
 bobr
Ja super je bilo kljub dežju, sploh torta na analizi je najboljši del 8).
Se vidimo naslednjič.
Uporabniški avatar
 Wega
Ajd, ni neka slika, ampak je vsaj ratala, tule sicer eden manjka, ampak druga slika reees ni lih nekaj, Mobiteli pač niso fotoaparati

<a href="http://picasaweb.google.com/rado.mikolic/KRoNik/photo#5127263159390331042">Slika</a>
Uporabniški avatar
 Vreme
Se svetite kot kresničke :D
Uporabniški avatar
 bobr
Še bolje sveti wega z "light sabre" lampo 8).
Uporabniški avatar
 Wega
Takole, da se ne pozabi in ne zameša, analiza v kresnički malo po 19 uri.

:toast:

Aja. če bi pa kdo tudi tekel pa ob 18h na starem zbirnem mestu - prvo parkirišče Mostec iz smeri Šiške.
Uporabniški avatar
 bobr
Bomo kar tekli in analizirali :wink:.
Pozdrav z Zagreba.
Uporabniški avatar
 pegaz
Wega napisal/-a:Aja. če bi pa kdo tudi tekel pa ob 18h na starem zbirnem mestu - prvo parkirišče Mostec iz smeri Šiške.

Hoj, a je kakšen knedlidat za malo bolj zgodno varianto KRožnika?
Sonce zaide... ummm... AHA!
ob 16:41, in tema bo ob 17:13.

Tako da predlagam, če je kdo ZA, da bi startal ob 16h. Brez lučk, z majhno bombonierco za medvedko. :)

Javte se, če ne grem pa sam. Na analizo me tokrat ne bo, ker mam druge veznosti, ampak vam bom privoščil. Drugič pa tud sam pridem!

LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Wega
Žal ne morem prej kot ob 18h.
Uporabniški avatar
 Laufer
pegaz napisal/-a:
Tako da predlagam, če je kdo ZA, da bi startal ob 16h. Brez lučk, z majhno bombonierco za medvedko. :)

Javte se, če ne grem pa sam. Na analizo me tokrat ne bo, ker mam druge veznosti, ampak vam bom privoščil. Drugič pa tud sam pridem!

LL Pegaz :)

:shock: A te je strah, da te bo katera napadla :lol:
 tamt
ob 16.00 je res še malo prezgodaj, poleg tega je takrat največja gužva na cesti..
meni bi najbolj ustrezalo ob 17.00, je pa res da glede teme ni bistvene razlike med 17.00 in 18.00;
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA