prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Hojca
Ravno sem se zmenila za na Šmarno, tko da dons tek odpade. Drugače bi mi blo tole Fužinski grad - BTC super, pa drugič.

LP,
Mojca
 luzr
nana napisal/-a:Vseeno mi je. Kadarkoli v navedenem času. Naj še drugi povejo. Mogoče bi mi odgovarjalo tako, da pridemo še pred temo nazaj npr. ob 16h?

lp

Veš zaenkrat sva le dva :) . Ne silim, sem pa pripravljen priti kadarkoli.
Štart je lahko med 1400 in 1500.
Ali prideš do Fužin sama?
 nana
Sem iz Fužin, tako da bi do gradu prišla peš. Lahko se zmeniva za 15. uro. Mogoče se pa še kdo opogumi :)
 luzr
31. vinitok 2007
Torej, štart v Fužinah ob 1500, na parkirišču pri gradu. Kdor pride je dobrodošel.
Okoli 10 km teka po PST, proti severu, do Jarš.
Razpoznavni znaki tekaška oblačila(pajkice :lol: ) in dobra volja.
Uporabniški avatar
 Frikica
Škoda, da sem tole šele zdaj prebrala...bi se tudi jaz pridružila (končno, ja priznam sem boječka :oops: )...vendar sem pa iz te trase (malo krajše sicer...ni šlo čisto do Jarš) ravno pritekla domov. Če bo še kakšen termin za tole progo v prihodnje se pa vsekakor pridružim. :D

Lep tek! :wink:
 eggy
Luzr......mega ideja!

Zdaj bom še na liho stran kdaj zašla. Mogoče se pridružim že v petek. Danes padajo....veliiiiiiki denarci:)

dobro tečite

eggy
 luzr
@Frikica, izbira trase je zaenkrat prepuščena udeležencem. Ko bi našli kaj res dobrega, pa... Pridi kdaj tudi na Golado, ni več kot 4km stran!

@Eggy, denarci na noč čarovnic? Hm, hm. Verjetno si mislila kak izjemen uspeh na borznem parketu?!

Eden od poskusnih tekov je uspel. Družba ni bila številna, dasi izbrana. Pojavila se je nana in klepetaje o (zame) zelo zanimivih zadevah sva pretekla slabo desetko.
71minut od Fužinskega gradu po PST do konca makadama na Leskovškovi. Proga in tempo prijetna za moje izmučeno telesce. Zaključek dneva v živih akvarelnih barvah.

Ker nana noče sama oznaniti, bom jaz. :oops: Tisti del PST med Zaloško in obvoznico v Polju naj bi bil na Runnerjevem (?) zemljevidu TF napačno, oziroma poenostavljeno narisan. Seveda ima vsakdo pravico do lastne trase, vendar bo to treba preveriti.

Nana, hvala za družbo danes. Še enkrat se opravičujem, ker sem zamudil pet minut. Sram me bodi, vendar mi je uspelo voziti po predpisih, ne le v golovškem tunelu.
 nana
@luzr: Ni panike zaradi zamude, sem ti rekla, da sem navajena :wink: Hvala tudi tebi za družbo, je prav hitro minilo...

@Frikica: jaz tečem (večinoma po Fužinah in s počasnim tempom) ob torkih, petkih in nedeljah. Če se ti bo kdaj zahotelo družbe, se mi kakšen dan prej javi na ZS.
 eggy
luzr napisal/-a:Zaključek dneva v živih akvarelnih barvah.

Oii!

No, tole zveni prav fajn in.....spiritualno sem bila z vami!

Moji denarci......to je pa bolj.....tolažba, pa čeprav slaba, ampak...nekdo pač mora:)

Petek je spet lihi dan....jutri pa kliče Golada.

lp
eggy
Uporabniški avatar
 Asparagus
Kako je kaj s tekom jutri? Meni tista relacija po PST od Fužinskega gradu proti BTC zveni v redu, ker najrajši tečem po ravnini. Tudi 17. ura mi ustreza, prišla bi kar iz službe.
Lahko pa se zmenimo tudi v sredo, če ima takrat čas več ljudi. Jaz sem nameravala v Ljubljani teči enkrat na teden, ker mi sicer med tednom preostane samo nočno tekanje po ulicah domačega kraja, sedaj ko so dnevi tako kratki :?:
 luzr
Zaenkrat predlagam demokratično rešitev.
Asparagus je prva predlagala kje bi tekli, torej velja: 17. ura , relacija po PST od Fužinskega gradu proti BTC zveni v redu.

Če bo več ljudi za drugo lokacijo ali dan, se pač prilagodimo, kaj pravite?!

V sredo 07.11.2007 nikakor ne morem pred 19.uro!
Sem pripravljen posredovati pri vašem sestanku.
Uporabniški avatar
 oryx
:D Živjo! Sem nova tukaj in ob prebiranju foruma sem naletela na opis proge, kjer sem tudi sama pred kratkim začela teči.

Torej, če prav razumem je 10 km od Fužinskega gradu do Btc-ja in nazaj?

Ob 17. uri je zame malo prezgodaj, ponavadi začnem teči okrog šestih, tako da bi se vam lahko pridružila kakšen drugi lihi dan.

Lp vsem :D
 luzr
oryx napisal/-a::D Živjo! Sem nova tukaj in ob prebiranju foruma sem naletela na opis proge, kjer sem tudi sama pred kratkim začela teči.

Torej, če prav razumem je 10 km od Fužinskega gradu do Btc-ja in nazaj?

Ob 17. uri je zame malo prezgodaj, ponavadi začnem teči okrog šestih, tako da bi se vam lahko pridružila kakšen drugi lihi dan.

Lp vsem :D

Dobrodošla. Pot očitno poznaš. Namesto poti nazaj je možna tudi krožna, po dogovoru.
Morda bo Asparagus pripravljena na kompromis? Vprašaj jo. :wink:
(Jaz bi bil pogojno tudi za tek okoli 18.ure v primernem tempu :) .)
 zacetnica
Živjo.

Tudi jaz sem precej nova, ampak se mi ta ideja s tekom ob lihih dnevih zdi prav dobra. Sode dneve imam namreč popolnoma zapolnjene.

Sicer se je še nekaj tednov ne bom udeležila teh skupnih druženj, saj sem šele začela teči in moram najprej natrenirati za 10km - trenutno tečem 3, v soboto grem 5, potem se vam pa z veseljem kaj pridružim. Sicer trenutno tečem 8-9 min na km, ampak se čas že izboljšuje.

Prijeten tek vsem.
 luzr
sem šele začela teči in moram najprej natrenirati za 10km - trenutno tečem 3, v soboto grem 5, potem se vam pa z veseljem kaj pridružim. Sicer trenutno tečem 8-9 min na km, ampak se čas že izboljšuje.

Krasno, bomo počakali. Pridi, ko ti bo ustrezalo.
Ne forsiraj, ampak teci po lastnem občutku.
Ko prideš na tek, te nihče ne bo preganjal, če boš tekla 10min/km. Prilagojeno bo najpočasnejšemu.
To je tudi značilnost Golade in Krožnika. :) [/quote][/code]
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA