Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kseb
Res so se organizatorji potrudili. Za 12 eurov prijavnine sem v paketu dobil veliko stvari.

Kot zanimivost sem opazil da so dajali v pakete dvoje različnih tekaških nogavic. Slednje sem sicer ugotovil doma, ko sva z ženo pregledovala pakete. Oboje nogavice so bile št. 35-38, meni premajhne, ampak ene so zelo dobre, ojačane, druge pa malo bolj preproste, ampak oboje bodo redno v uporabi.

LP.
Uporabniški avatar
 Wega
pa ste že pogruntali kaj so tiste palmolive ploščice? če ne bi imel otrok, bi si še danes razbijal glavo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:pa ste že pogruntali kaj so tiste palmolive ploščice? če ne bi imel otrok, bi si še danes razbijal glavo.

hahahaha a ti tudi????? :lol:
Uporabniški avatar
 shash
Vreme napisal/-a:
Wega napisal/-a:pa ste že pogruntali kaj so tiste palmolive ploščice? če ne bi imel otrok, bi si še danes razbijal glavo.

Pri meni isto 8 - letni mulc. :shock:

LP
 usmiljeni_brat
shash napisal/-a:
Vreme napisal/-a:

Pri meni isto 8 - letni mulc. :shock:

LP

Boste razsvetlili tudi ostale, ki nam tudi otroci ne znajo pomagat?
Uporabniški avatar
 Wega
magnetne ploščice za na vrata hladilnika... :bum:
Uporabniški avatar
 sinisini
:arrow: :D :D :D :D še sreča da imam otroke :laola
Uporabniški avatar
 javaman
Ko sem jih prvič bežno videl, sem mislil, da so čokoladke (ime mi je bilo znano, a nisem vedel, kam ga popredalčkat). Šele žena je pogruntala, da so magnetki.
Uporabniški avatar
 Vreme
Jaz sem najprej misli, da je milo :oops:
Uporabniški avatar
 Frikica
Tudi jaz sem tiste "ploščice" kar nekaj časa vrtela po rokah...hm...Palmolive, mogoče je pa "žajfca"???? Ne, ne... Rjavo. Hm...mogoče je pa čokoladka??

No, nazadnje le odprem in me kar prflika ob hladilnik....ni niti čokoladka niti "žajfca", ampak MAGNETEK.

:bum:

:D
Uporabniški avatar
 koto

Jaz pa tega nisem dobil :?

No, saj ne da jih rabim; ampak so očitno torej vrečke z različno vsebino?

Dobil sem: majico (L velikosti, ki jo ima lahko za čez bundo (pa me ni malo skupaj), 1par nogavic, knofle, številko, bonbone in kup papirjev, čip, brisačo in seveda nahrbtnik).
Odtekel pa 21km.
Uporabniški avatar
 Lin@
Hehe, jaz sem pa za palmolive ploščice takoj ugotovila. :lol:

Drugače smo pa letos dobili res lepa darila. In pa super majčko. 8)
Uporabniški avatar
 javaman
Imam eno splošno pripombo:

Zakaj na kolesarskih maratonih dobiva folk kričeče 'radioaktivne' reklamno-napopane lepe švic majice, na tekaških pa dobimo ene navadne bombažne majice, pa plačamo enako visoko štartnino (to sem malo na blef rekel, ampak vseeno)?
Uporabniški avatar
 NANIKA
koto napisal/-a:

Jaz pa tega nisem dobil :?

No, saj ne da jih rabim; ampak so očitno torej vrečke z različno vsebino?

Zgleda, da so magnetke dobili na 10-tki. Jaz sem šla na 21 pa tudi nisem imela magnetkov pa tud ne knofl, majica pa super!
Uporabniški avatar
 shash
NANIKA napisal/-a:Zgleda, da so magnetke dobili na 10-tki. Jaz sem šla na 21 pa tudi nisem imela magnetkov pa tud ne knofl, majica pa super!

Magnetke smo dobili tudi tisti za na 21-ko in verjetno maratonci. Res pa je, da se lahko zgodi, da so komu kaj pozabili v boršo napakirat. Meni so pozabili dati knofle :o .

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA