Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 simi
In že zdaj prosim, da vztrajate na straži celo uro, ker bom med zadnjimi, in prosim rezervacijo enega sedeža v PIRA- MI-DA. Predvidevam, da bo Lučkota potegnil klic narave za mladimi ritkami, in bo v oštariji še predno bom predihala progo!

mislite, da bi morali Piramido opozorit na invazijo forumovcev s šiškarcami na čelu?? :lol: :lol:
 Lučko
Tjaša napisal/-a:...da nič ne vidim in nič ne slišim!

Tole mi je pa tolk znan :shock: . Mislm glede pospravljanja po bajt :twisted: .

Nataša napisal/-a:jes jes jes!!! komi čakam na piramido in na ano in na lizo

Prvo "run" pol pa "fun" :-- . Sm pričakoval, da bo tisti jes, jes, jes namenjen 8 km teka. :twisted: :wink:
 dpop
Lučko napisal/-a:
Nataša napisal/-a:jes jes jes!!! komi čakam na piramido in na ano in na lizo

Prvo "run" pol pa "fun" :-- . Sm pričakoval, da bo tisti jes, jes, jes namenjen 8 km teka. :twisted: :wink:

Hmmm... a bosta Ana pa Liza tut tekli ali nas bosta počakali v Piramidi?

LP Darko

First You RUN and then when You are DONE You can take
Your GUN and make some FUN!
:wink:
Uporabniški avatar
 5rca
Šiškarce imamo danes zvečer v Piramidi predpriprave za jutri, tako da ne skrbite ... kozarci bojo :toast: tekočine za notri jim pa tudi ni še nikoli zmanjkalo :lol:
 Nataša
Lučko napisal/-a:Sm pričakoval, da bo tisti jes, jes, jes namenjen 8 km teka. :twisted: :wink:

eh Lučko to pa je samo po sebi umevno :!: :wink:
nisem jest tista k skoz smajlije s pirovskimi flašami sem not lep :roll: (tini PRESS).

Darko, nehi :evil: k sem rekla da dons nimam časa za hec. porkaflik. čeprav sem že skori neki napisala, pa sem se zadn cajt zadržala. uf... :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Lučko napisal/-a:Tole mi je pa tolk znan . Mislm glede pospravljanja po bajt .

Lučko, dej mal posprav po bajt, k si glih doma. Mam vse pod kontrolo, in vid'm kolk na forumu visiš!! :evil: :twisted: :evil:
Uporabniški avatar
 bosin
Še za stimulacijo redarjev-usmerjevalcev: vsak dobi rdečo majico Slovenskih novic z narisanim hudičkom,kot uniformo, da se bo razlikoval od tekačic,ki bodo verjetno v dresih TF, in pa navijačev in oboževalcev.
Uporabniški avatar
 milkec
Nekaj besed o redarjih!

Po pregledu proge je bilo ugotovljeno, da je minimalno število redarjev 13, vendar bi bilo še kakih 7 zaželenih, ostalih se pa tudi ne bi branili.

Od vseh mest so 3 mesta fiksirana, vse ostale bomo porazdeli glede na želje. Da ne bi bilo to tik pred zdajci bi bilo fajn, da se poveste želje kam bi šli, možnosti sta pa predvsem dve:
- 1. skupina za halo Tivoli
- 2. skupina na Rožniku.

1. skupina
Potrebuje se 5-8 ljudi, preteče se okoli 2 km. Spremlja se obe skupini (tudi 8 km, ki se vrne po isti poti) - malce več čakanja mogoče na kaki točki. Pozoren biti na promet na parkingu za halo tivoli.

2. skupina
Potrebuje se 6-12 ljudi, preteče se okoli 6 km. Spremlja se predvsem 8 km tek. Potrebno preteči Rožnik. Malce več dela z morebitnim prometom pri Čadu.

Prvo skupino vodi Ero, drugo jaz. Ero ostane na zadnji točki 1. skupine.

Jaz razporedim vse redarje čez progo in se nato pri gradu spet priključim 8 km in tečem strogo zadnji in pobiram vse redarje. Tako pridemo vsi skupaj do cilja (ne v cilj) nekaj 100 m za zadnjo tekačico.

Fajn bi bilo, da bi se razporedili do jutri do 16.00, da ne bi bilo kasneje težav. Jaz sem od 16.30-17.30 odsoten, tako da pridem ob 17.45 do zbirnega mesta in štartamo na Rožnik.

Še kakšno vprašanje?
Uporabniški avatar
 Barb
Hhhuuudddooo
kakšno organizacija je stekla
Končno :!:
Uporabniški avatar
 Bor
jst sem za 1 skupino, ker bom mel (hehe) dediča s sabo, ostale pa verjetn na teku

lp bor
Uporabniški avatar
 Dule
Tjaša napisal/-a:
Lučko napisal/-a:Tole mi je pa tolk znan . Mislm glede pospravljanja po bajt .

Lučko, dej mal posprav po bajt, k si glih doma. Mam vse pod kontrolo, in vid'm kolk na forumu visiš!! :evil: :twisted: :evil:

Lučko predlagam ti da greš v ilegalo - med skrite obiskovalce foruma, pa boš na varnem :lol: 8)
Uporabniški avatar
 Dule
Bor napisal/-a:jst sem za 1 skupino, ker bom mel (hehe) dediča s sabo, ostale pa verjetn na teku

lp bor

Enako kot Bor
Uporabniški avatar
 runner
Fajn bi bilo, da bi se razporedili do jutri do 16.00, da ne bi bilo kasneje težav.

do 16:00?
runner
Uporabniški avatar
 milkec
runner napisal/-a:
Fajn bi bilo, da bi se razporedili do jutri do 16.00, da ne bi bilo kasneje težav.

do 16:00?
runner

Ne na prizorišču, le približno, da se razporedimo, da ne bomo ob 18.00 kot kure brez glave okrog skakale! Na tak način kot Dule in Bor. Štartamo pa 1. skupina najkasneje do 17.45, druga pa do 18.00! Tako da je fajn, da ste vsi vsaj 15 minut pred štartom "redarskega teka". 1. skupina pri Erotu, druga pri meni, da se dogovorimo še kje točno kdo stoji!

Če še ni kaj jasno, pa veste... Kar vprašajte!
Uporabniški avatar
 Tjaša
Spoštovani organizatorji ženskega teka!

Lepo bi bilo, če bi ženskam, ki prihajamo s kmetov in bi rade tekle, malo opisali progo. Saj vem, da se vam zdi neumno, saj je za vas Rožnik kot dnevna soba, meni pa je vse (skoraj) neznano.

Prosim za podrobnejše informacije in sicer:
- ali je 3 km proga tista, po kateri smo tekli na spomladanskem teku foruma,
- za 8 km pa pričakujem malce več informacij kot samo "čez oz. na vrh Rožnika". Lahko bi opisali, koliko je vzpona, a so kake korenine po tleh, ali moramo vodo s seboj prinesti....

No, bo šlo :?:
Upam, da na teku ne bodo samo ljubljančani, ki se preveč domače počutijo na svojih stezah :!:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA