Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko km skupaj bodo pretekli tekači na Sladkih6?

Manj kot 500 km
2
11%
500-999 km
5
26%
1000- 1499 km
8
42%
1500- 1999 km
4
21%
Uporabniški avatar
 50cent
Majca L

Vreme, če je sila, lahko jaz kakšno sodnico zrihtam :D , jih imam nekaj tam doma v Sladkem Vrhu :D.

Lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
@INOT ni problema po želji :D

@50Cent a ti to meni komaj sedaj?? Kaj pa na navijačice si pomisli??? :lol:
Uporabniški avatar
 Wega
Saj veš koliko me je skup...
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:Saj veš koliko me je skup...

Ok XS :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
majčka L
pivce XXXL :wink:
 disciple
ali je to tekmovanje samo za člane TF ali tudi za ostale, nikjer drugje nisem o tem zaseldil nič???

Lp
Uporabniški avatar
 EčO
velikost maijic:

EčO :arrow: L
olii :arrow: L
Uporabniški avatar
 50cent
Vreme napisal/-a:

Sem. Jih bom s seboj pripeljal 24 komadov, so rekle, da se bodo velikodušno razgalile v vsej svoji lepoti :lol: in da se bodo tudi "padle za svobodo" do praznega 8) . Zdaj pa reči, če se ne splača priti na Sladkih6 :?:
Uporabniški avatar
 Vreme
disciple napisal/-a:ali je to tekmovanje samo za člane TF ali tudi za ostale, nikjer drugje nisem o tem zaseldil nič???

Lp

Kot je že v razpisu omenjeno je naveden tek čisto interne narave, prireditev pa je v prvi vrsti namenjena članom tekaškega foruma. Kot vidim si član tekaškega foruma torej ni ovir, da se nam ne bi pridružil.

Je pa seveda tek namenjen tudi druženju in spoznavanju, tako da si dobrodošel med nami.
 klopotec
50cent napisal/-a:
Vreme napisal/-a:

Sem. Jih bom s seboj pripeljal 24 komadov, so rekle, da se bodo velikodušno razgalile v vsej svoji lepoti :lol: in da se bodo tudi "padle za svobodo" do praznega 8) . Zdaj pa reči, če se ne splača priti na Sladkih6 :?:

Ja to je zanimivo ja. Sem glih malo prej razmišljal, da bi ženi svetoval da ostane doma, ker jo nekaj v križu zbada. Če bo teh sodnic dovolj, potem res ni potrebe, da se ona matra, taka ne čisto zdrava.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA