Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 AinE
Tudi jaz sem šla danes skupaj z A. in prijateljico v lahkotnem raziskovalnem tempu od jezera na Limbarsko. Lepa pot. Primerna za tek. Sračala nekaj tekačev.

Ampak pod eno uro gor in dol :?: Svašta ... (po Andražu).

Tudi okoli jezera je bilo kar živahno :arrow: zgleda, da ste se že aktivirali po LM.

Lp E.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sam sem imel danes namen teči okoli jezera. Ko pa sem okoli 11ih prišel tja, je bilo toliko avtomobilov, da me je čisto minilo teči okoli jezera in sem odlaufal en drug krog. Po poti levo od parkirišča navzdol do kolovoza - posledično sem bil "usran" do srede hrbta, ker je tam cela močvara :), nato po kolovozu mislim da do Trnjave, čez nadvoz nad avtocesto - ob glavni cesti do Šentvida - Vrba - Koseze - Gradišče.

Noge so me grozn bolele od včerajšnjega večernega "pohoda" na Cicelj, gor in dol sem bil v dobri uri. Tako, da sem se kr matru dons. Jutr pa najbrž Limbarska od jezera. Kakšen interesent?
Uporabniški avatar
 muc
Kako pa to, da jest nikol nobenga ne srečam :shock: ...no razen dons, ko sem bil pa tud jest samo sprehajalec :wink: , sem pa srečal par "poznanih" stalnih tekačev :wink: ...me pa še kr mal noge bolijo...kakšna masaža bi prav pasala :wink:

uživajte še naprej, se vidmo :D
Uporabniški avatar
 muc
BlackOrange napisal/-a:Sam sem imel danes namen teči okoli jezera. Ko pa sem okoli 11ih prišel tja, je bilo toliko avtomobilov, da me je čisto minilo teči okoli jezera in sem odlaufal en drug krog. Po poti levo od parkirišča navzdol do kolovoza - posledično sem bil "usran" do srede hrbta, ker je tam cela močvara :), nato po kolovozu mislim da do Trnjave, čez nadvoz nad avtocesto - ob glavni cesti do Šentvida - Vrba - Koseze - Gradišče.

Noge so me grozn bolele od včerajšnjega večernega "pohoda" na Cicelj, gor in dol sem bil v dobri uri. Tako, da sem se kr matru dons. Jutr pa najbrž Limbarska od jezera. Kakšen interesent?

dobr si, da si sploh šel na cicelj...men zaenkrat se bolj ravninske trase odgovarjajo :wink:

glede limbarske... ta vikend me ni tko, da bi se raje za drug teden kej zmenl...edino jutr zjutraj ob ene 7ih oz. 8ih...sam je verjetn še zlo frišn???
Uporabniški avatar
 Andraz
čau

full ste pridni, pohvalno....
evo tud jest sem mal laufu učer in sicer na Kmaniškem trimu 3 krogci... luštno sam mal blatno pa polno listja in ne vidiš korenin....

dons pa sva šla z mojo bolšo polovico na limbrsko iz Krašnje ampak na počasi.... :lol: pa je blo tud ok! Zvečer pa še na fuzbal :lol:

Ju3 mam basket rekreacijo, tko da bom okol jezera verjetn šele v nedeljo!!!

AinE no super, da si najdla pot, je res luštna, ampak še zmeri trdim: svašta :lol: :lol: They must be mad!!! (iz unih starih High5) :lol:
lp vsem
a.
Uporabniški avatar
 100jan
Ja vidim, da vas vseeno žre tale čas -GOR DOL POD 1H. Mene tudi. Ker bo prvi, ki mu bo uspelo, dobil lepo nagrado, bo treba postaviti pravila.
Generalno: Od rampe, po markirani poti, okrog cerkve in po isti nazaj do rampe.(po travnikih in poljih strogo prepovedano!) Poskus je treba najaviti v tej temi pod naslovom SVAŠTA
Uporabniški avatar
 muc
100jan napisal/-a:Ja vidim, da vas vseeno žre tale čas -GOR DOL POD 1H. Mene tudi. Ker bo prvi, ki mu bo uspelo, dobil lepo nagrado, bo treba postaviti pravila.
Generalno: Od rampe, po markirani poti, okrog cerkve in po isti nazaj do rampe.(po travnikih in poljih strogo prepovedano!) Poskus je treba najaviti v tej temi pod naslovom SVAŠTA

ok, zadeva je zelo zanimiva...sploh ta "lepa nagrada" me mika :wink: ...ampak zadeva začne veljati šele takrat ko vsi točno vemo kje gre točna pot do gor :wink: ...najbolš bi blo, da se enkrat vsi interesenti dobimo in jo skup mahnemo gor čez...jest bi šel že kr ta ponedeljek popoldne po 15h...a je kdo za???

lp
Uporabniški avatar
 100jan
Sem za. Tudi Andraž in AinE ne smeta manjkat. Palce dovoljene! (zarad psov)
 AinE
Ob 15h :shock:. Na žalost še nisem v penziji :arrow: še mal manjka :cry:.

Vem, zdaj, ko je ura prestavljena, je hitro noč. Ampak saj 100jan pozna bližnico in bomo že čez 1 uro nazaj :D.

Če bo pa šlo tokrat le za trasiranje in čas ne bo tako pomemben, bi se vam res pridružila. Vendar ob 15. uri žal ne bo šlo.

Vsekakor pa glede na čase, ki ste jih dosegli na LM predlagam, da razmislite o uvedbi vsaj 2 kategoriji. Ženske vam res ne moremo konkurirati. Že zato ne, ker preveč rade kompliciramo :wink:.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Andraz
Khmmm AinE, namest ženske bi lahko rekla počasnejši!!!
Jest nisem nobena ženska.... no po časih že mogoče :lol: :lol: :lol:

Pravzaprav pa tud jest ne morem pridet v ponedeljek, služba pač (domov pridem že v temi!!!)!!

Kaj pa Nedelja???

lp
a.
Uporabniški avatar
 muc
Jest bi bil takoj za nedeljo, ampak ne vem kdaj točno pridem domov...če bom recimo do dveh doma vam tle gor sporočim in jo lahko ob treh mahnemo proti limbarski ok :wink: ...drugač pa kakšen drug dan...lahko tud vi poveste kdaj bi vam znesl z časom...jest lohka tud dopust vzamem :D :wink:

lp...imejte se, pa ne pretiravat čez vikend :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ravno dobro sem prišel z Limbarske. Čas 1:18:30, upoštevana navodila 100jana, razen Vinjam sem se izognil tako, da sem šel po travniku nad njimi (sem bil brez palic, torej brez obrambe pred psi :D). Trase s tem nisem bistveno skrajšal, če sploh kaj. Je pa smotan za navzdol laufat, ker je polno listja in ne vidiš dobro podlage (skal, vej, korenin) kar zna biti nevarno za kakšno poškodbo, če nisi previden.

Ko se bom naslednjič podal na to traso, bom upošteval naslednje:

- ne jej kosila, preden greš (takoj v prvem klancu se je vse skupaj znašlo nevarno visoko :lol:)
- vzemi palice, se mi zdi, da z njimi vsaj navzgor kar precej profitiraš
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Dons 2 kroga okoli jezera. Srečal 100jana in Robija. Sta si šla ogledat traso na Limbarsko goro. :D
Jutr me pa neki bicikl mika.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA