Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
Uporabniški avatar
 matej712
km oznake so, lani je bila točno na polovici proge celo štoparica. Okrepčevalnice standardno (na 5km ali pogosteje). Voda, izotonik, če je kaj za pojest se pa ne spomnim.
 nana
Voda mi zadostuje, sladkor (glukozo) imam pa vedno sama (ker sem nekoliko "hipoglikemična", preventivno poskrbim za to).

lp
Uporabniški avatar
 Janez F.
Pozdravljeni,

Tudi jaz in kolega Marko sva tekla v Ljubjani 21km, kjer sva mislila več ali manj zaključiti sezono, pa sva po nekaj pirih ugotovila, da bi tudi šla v Palmanovo in ko malo brskam po forumu, vidim da ta lauf že dobro poznate in bo tam pol Slovenije.
Zanima me kako je s prijavo, ali se na mestu 18.11. ne da več prijaviti, oz. če bi to lahko naredil kdo, ki bolj razume italjane.
No ne vem še ali bomo trije ali štirje (se odločimo ta teden), šli bi pa kar s svojim avtom, saj imamo po primorski strani manj kot 2h. (a se ve do kdaj je zadnji rok prijav?) No še ljubljanski rezultat: jaz 351, Marko 8.

Če sem kaj zaje..(spregledal) se opravičujem, ker vsega nisem prebral kar že piše.

Pa lepe praznike,
Janez
Uporabniški avatar
 RoKo
bla_k napisal/-a:Mene pa sam zanima, če mi kdo lahk pove
koliko tekačev je vse skupaj na štartu v Palmanovi?

Me zanima tud, če nas bo več slovencev, kot je blo pa italjanov na LM (97)?

Garantirano.
Uporabniški avatar
 BoF
Kari amiči tekači e ostala familija :!:

Kvesto je Lubijana maratono še sa nami e teko treba se je presto preparare za Palmanova mecamaratoninino. Transporti kon autobuso je molto bene, ma perke no filijato ankora še enga? Se damo zmeniti! Ijo sono parlare con mijo amiko, njegov padrone ima agencijo turistiko e tako un pikolo autobuso no problemo!

Ankora še malo resno: ijo sono konsiljere per analiza, manđare, flaskone, glasi, vino e tuti kvanti. Situacijone e kvesto: al finito di mecomaratonino tuti sprinteri e familija e ultratifozi stai in Palmanova do ure 14.30. Bira, due, no problemo. Lahko tudi tre! Perke do tiste orarijo? E, zato, ker tratorije e osterije krasa okupate gurmani :Fita. Ta mačkojeda populacijone manđare od ene 11h do 15h. Piano e pijano ankora tudi malo. Perke bomo start na :toast: priceli ob tista orarijo, ki je napisana.

Ekola, perke se konja, ce ga ne manđare :Fita kot fijorentino karpačo (molto bene :!: ) ali pa ga u salame ne zmeljejo :Fger , se ga ne substituto. Zato mijo inteligence e rutina parlara, da se peljamo diretisimo v Kraški hram na Križu. E, ma če bo moj amiko Lisjak kvesto nedeljo pri kaza e vinaterija, potem se peljamo primo na degustacijone terano e vitovska grganja e terano dolče likero. Ankora se zmenimo za un poko vino za kaza kupiti tudi. Pa potem na manđare, drugače če mijo amiko ne bo ala kaza, pa direto na manđare.

Sej parlare kon maestro di kuzina in Kraški hram za spečijale pijato veđetabile per sportivi atleti travojedi! Lista di travojedi se piše direto na avtobusu.

Ekola: če ima amiči kateri sekonda alternativa, parla subito, ma potem bo prepozno :!:

Bi predlog dal na tribuno za sekondo avtobuso lista e kandidati se naj subskribe do 8. novembri :!: :!: :!: :!:
 luzr
Bof
:Bravo, capito completto... :) Privlačno vabilo, vendar bom verjetno vegetiral drugod...
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi karo amiko konsiljere,

Ma gdo razmislja o teku mai? Ma ko se cita kvesta tvoja deskripcijone de aktivita di post-maratonina, tante mi se sline pocedile jen bom mohu ben en panin pripravit da nebom padu u švohost.

Z vsem upanjem jen eksppektacioni di tuti divertimenti pod tvojo taktirko, maestro,

Pegaz :)
 bojanm
Še mal pa bo. :lol:
Skupinsko prijavo bom poslal v ponedeljek,
če na spisku kej ne štima,če bo slučajno še kakšna odpoved mi prosim sporočite.
Za manjši avtobus,Jesenice-Kranj-Ljubljna bi se dal zmenit v ponedeljek
(dons so še free,urlav),samo bilo bi pa fino vedet kolk je zanimanja(število :?: ),zainteresirani javite se.
Da boste vedeli,mi smo ene vrste olimpijsko-tekaška ekipa,z nami bo tekel tudi dobitnik
olimpijske kolajne.
Nagradno vprašanje:kdo,kje,kdaj,disciplina,barva kolajne :?: :idea:
Prva,prvi dobi nagrado :lol:

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0
Uporabniški avatar
 pegaz
Andraž Vehovar, 1996, Atlanta, kanu K-1 (slalom na divjih vodah), srebrna medalja.

Moj poklon, Andraž!

LL Pegaz
 PROSPORT
Prijaviti se je potrebno. Do 5.11. je 10€ do 15.11. pa 15€, po tem datumu se več ne moreš prijaviti. Tujci lahko plačamo pred štartom.
Za prijavo si natisneš obrazec, ga izpolniš in pošlješ po faksu na: 0039 0432 927956.
Uporabniški avatar
 koto
Mene pa zanima kakšno je bilo lani in prejšna leta vreme?
 bojanm
zmrda napisal/-a:Torej se na maraton ni potrebno posebej prijavljati?
štajerski pozdrav!

Vse piše samo prebrat je treba.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0
Naj še enkrat ponovim,tisti,ki ste se prijavili tukaj in ste podatke pošiljali preko ZS-ja meni,ste s tem naredili vse kar je treba,zato ne obremenjujte organizatorjev po nepotrebnem s pošiljanjem prijavnic,a boste plačal tud dvakrat(takih so lahi najbolj veseli).

Pegaz,vate sploh nisem dvomil :!:
Samo še za nagrado se je treba odločit.
Sej ti jo lahko po fax-u pošljem :?: :lol:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA