Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko km skupaj bodo pretekli tekači na Sladkih6?

Manj kot 500 km
2
11%
500-999 km
5
26%
1000- 1499 km
8
42%
1500- 1999 km
4
21%
 klopotec
klopotec napisal/-a:Ti si pa moral na LM za zajca dobiti redno colngo. Me tako mika, da bi te vprašal kolko je bla, pa ne vem kako te naj vprašam.

To je namenjeno Inotu, da ne bo kake pomote.
Uporabniški avatar
 INOT
klopotec napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Ti si pa moral na LM za zajca dobiti redno colngo. Me tako mika, da bi te vprašal kolko je bla, pa ne vem kako te naj vprašam.

Zajci na LM niso dobili nič plačano, če to misliš.
Tu na 6. urnem teku pa seveda ne gre za to, da bi človek nekaj zaslužil (ker bi bilo denarja v nagradnem skladu za 6 tekmovalcev verjetno zelo malo) ampak za čisto simbolično motivacijo. Sicer pa te nihče ne sili, da v tem sodeluješ. Lepo sem napisal, da predlagam, da bi dali v sklad denar tisti, ki bi potem za razdelitev te vsote tudi tekmovali.
 klopotec
INOT napisal/-a:
klopotec napisal/-a:

Tu na 6. urnem teku pa seveda ne gre za to, da bi človek nekaj zaslužil (ker bi bilo denarja v nagradnem skladu za 6 tekmovalcev verjetno zelo malo) ampak za čisto simbolično motivacijo. Sicer pa te nihče ne sili, da v tem sodeluješ. Lepo sem napisal, da predlagam, da bi dali v sklad denar tisti, ki bi potem za razdelitev te vsote tudi tekmovali.

Ups, sem bil narobe razumljen. Inot, se opravičujem. Bom malo bolj pazil, kaj bleknem.
 disciple
1. naročil bi dva vegetarijanska obroka (koliko razumem do sedaj, bo to po koncu teka??)
2. kaj je z prehrano med tekom? Bo mogoče tudi kaj toplega (čaj, juha,..)?

Lep pozdrav,
Uporabniški avatar
 Sebi
Inot, ti pacek, ti. Zakaj lažeš Klopotcu? Povej po resnici! Kaj te je sedaj sram! Si pač zaslužil na LM. Saj si opravil pošteno delo! Sedaj že razmišljava o nabavi svojega stanovanja - toliko je g. zajec zaslužil na LM... :twisted:

Aja: midva bova mesni obrok - pa ne naju zaradi tega tepst!

50cent: daj kaj drugega kot pir...
Uporabniški avatar
 Vreme
disciple napisal/-a:1. naročil bi dva vegetarijanska obroka (koliko razumem do sedaj, bo to po koncu teka??)
2. kaj je z prehrano med tekom? Bo mogoče tudi kaj toplega (čaj, juha,..)?

Lep pozdrav,

1.Kaj kar dva vega obroka boš pojedel po teku??? :)

2. za prehrano med tekom je obrazloženo v razpisu. Za hrano med samim tekom boš moral poskrbeti kar sam. Vsak zase ve, kaj mu najbolj odgovarja in tukaj enostavnega recepta za vse udeležence pač ni.

Kar se tiče čaja delamo na tem, upam da mi bo uspelo dobiti termo posodo kjer bi lahko tekmovalci in sodniki imeli na razpolago topel čaj.
Uporabniški avatar
 Vreme
[quote="Sebi"]Aja: midva bova mesni obrok - pa ne naju zaradi tega tepst! /quote]

Tepli vaju nebomo, bomo pa vaju pohodli... :lol:

Sicer pa ne da sta napisala sem za vaju že rezerviral mestni obrok :wink:
 klopotec
Vreme napisal/-a:
Sebi napisal/-a:Aja: midva bova mesni obrok - pa ne naju zaradi tega tepst! /quote]

Tepli vaju nebomo, bomo pa vaju pohodli... :lol:

Sicer pa ne da sta napisala sem za vaju že rezerviral mestni obrok :wink:

Čakaj malo, zdaj sem komaj opazil, da je možen tudi mestni obrok. Jaz sem iz vasi, mogoče pa bi poskusil mestnega. Kakšna reč je to, Vreme?
Uporabniški avatar
 Vreme
Klopotec mesno obrok bo gulaž!
Uporabniški avatar
 Sebi
Zakaj bi naju pohodil? Kaj sva ti žalega storila, ha? Ha?

Tole z mestim obrokom je pa dobra šala... Mesni obrok ni nujno mestni. Lahko pa tudi je. Ampak kaj če ni?
 jurka_79
Malo pozno...., upam da ne pre- pozno.. majica S, obrok pa vege:)
Uporabniški avatar
 INOT
[quote="Sebi"]Inot, ti pacek, ti. Zakaj lažeš Klopotcu? Povej po resnici! Kaj te je sedaj sram! Si pač zaslužil na LM. Saj si opravil pošteno delo! Sedaj že razmišljava o nabavi svojega stanovanja - toliko je g. zajec zaslužil na LM... :twisted:

quote]

Moraš vse izdati? :evil:
Uporabniški avatar
 INOT
klopotec napisal/-a:
INOT napisal/-a:
klopotec napisal/-a:

Ups, sem bil narobe razumljen. Inot, se opravičujem. Bom malo bolj pazil, kaj bleknem.

Ne sekiraj se :D
Uporabniški avatar
 50cent
Sebi napisal/-a:50cent: daj kaj drugega kot pir...

Kaj obstaja še kaj drugega kot pir :shock: :shock: ?
Uporabniški avatar
 dexi27
Zase naročam majico M in pa poleg mene še dva topla obroka za mojo spremljevalno ekipo.[/quote]

Madonca eni ste pa že nastrojeni ;)

Kakšni pa bojo tije trije obroki, vega ali mesni???[/quote]

Ja mi smo bolj za meso tak da bomo kar prašiča pa :beer:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA