Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
Uporabniški avatar
 pegaz
Bojan: tud če ni nagrade, sam da ENKRAT že zmagam na kaki uganki na TF
tole je bilo že kar depresivno...
:)

Hvala ti, ni treba nič faksirat, se vidmo na busu če ne prej
Pegaz :)
 bojanm
Če ti pripada,ti pripada in konec.
 bojanm
Stane Kogovšek,Radko Štritof,Vojko Turek po ZS-ju mi pošljite leto rojstva,moja napaka!
 Nataša
Bojan, to ni fer! Kdo je prvi zapazil, da bo v Palmanovi tekel tudi selebriti A.V., no, kdo?!!! A je bil Pegaz?! Ne, ni bil Pegaz. Pegaz vse zamudi, potem pa prikopitlja tri dni kasneje in pobere nagrado.

Zdej pa ...če bo čokolada za nagrado, potem bi se spodobilo in bi bilo pravično, da Pegaz to čokolado deli z EDINO PRAVO moralno zmagovalko.

Če pa ne bo čokolada, potem se pa lahko še pogovarjamo in zdilamo.

Tko. Boste vi mene zezal, madona! :evil:

:lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
je pa še mene začel vlečt u Palmo :D
zaradi svoje netekaškosti ( na dolge proge ) bom letos na razpolago u bicikel varianti - je bila Nataša pred leti tolk uspešna v vlogi suporterke, in to na rolerjih, tako, da sedaj moram nadaljevat tradicijo ( pa še na analizo ne tko zlo vleče :piti: ) - ljubitelji terana preštejmo se :beer:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Bojan, to ni fer! Kdo je prvi zapazil, da bo v Palmanovi tekel tudi selebriti A.V., no, kdo?!!! A je bil Pegaz?! Ne, ni bil Pegaz. Pegaz SKOR vse zamudi, potem pa prikopitlja tri dni kasneje in pobere nagrado.

Zdej pa ...če bo čokolada za nagrado, potem bi se spodobilo in bi bilo pravično, da Pegaz to čokolado deli z EDINO PRAVO moralno zmagovalko.

Če pa ne bo čokolada, potem se pa lahko še pogovarjamo in zdilamo.

Ja Vaša Gnada,

men je zlo žal da BojanM ni napisal nagradne uganke po sistemu: "Z nami gre tud ena znana oseba, s katero je povezana nagradna uganka, in ker je to ugotovila N.N., predlagam, da namesto, da se matramo s postavljanjem vprašanja, kar njej podelimo nagrado."
FYI, sem se skor 6 minut trudil z biranjem informacij o olimpijadi izpred 10+ let. Recimo razporeda tekem pred l. 2000 skor ni mogoče dobit online. :shock: Tko da mam čisto vest.

In ja, seveda imaš moralno pravico, da zahtevaš svoj del čokolade. Jest sem pa tko mehkega srca, da obljubim, da bom razmislil o tem.
Matr sm jest en dobr člouk. :)

(Aj majt bi persuejdid PRESS)

LL Pegaz Veličastni
Zmagovalec Nagradne Uganke Stoletja :)
Dobitnik Skrivnostne Najboljše Nagrade Na Svetu
Važič in Dobrotnik Mogoče
Uporabniški avatar
 BoF
:roll: a pejd no u rt... :D
 Nataša
Vsi, ki se trenutno nahajate v Pegazovi bližnji bližini, poZOR!
lihkar dele enkrat bo eksplodirou!!!!

BUM

in čokolada je moja. moja, moja.

:D
Uporabniški avatar
 pegaz
BoF napisal/-a::roll: a pejd no u rt... :D

Kaj, a ti bi tut mal nagrade...?

Nta: opozarjam te, da so madridski bombaši dobil 40.000 let zapora, in to samo trije. Za nagrado. Tako da. Le glej.

Benazir Pegaz :)
 bojanm
Nataša,počas,vem ti si prva opazila(teb tko al tko nč ne uide,čestitam)in čokolada bo tvoja :lol:
Pegaz,ti si pa prvi,ki je odgovoril cel odgovor in nagrada je tud tvoja(na busu dobiš še priložnostno nagrado).
Glavna nagrada pa je 100€ :!:
Pošljem ti jih po fax-su :lol: ,a je prov :!:
 naja1
Pozno, pa vseeno:

Se je še možno prijaviti?
Uporabniški avatar
 stari
predragi pegaz,tvoj odgovor je delno pravilen :oops:
,A.V. je nastopil v kajaku in ne v kanuju,razlika je ,da v kanuju klečiš v kajaku sediš ,veslo za kanu ima eno lopato za kajak pa dve.
Bodimo natančni!
 bojanm
No pa sem tud jest spregledu :oops:
Pegaz,samo 50€ dobiš po fax-su
Nataša,ti pa t,velko čokolado
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 23