Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
Uporabniški avatar
 Bor
dobri ste ....ni kej.... :D
Uporabniški avatar
 pegaz
stari napisal/-a:predragi pegaz,tvoj odgovor je delno pravilen :oops:
,A.V. je nastopil v kajaku in ne v kanuju,razlika je ,da v kanuju klečiš v kajaku sediš ,veslo za kanu ima eno lopato za kajak pa dve.
Bodimo natančni!

Stari, hvala za komentar.
Se strinjam, da je med kajakom in kanujem razlika. Seveda gre za kajak na divjih vodah, ali po angleško Whitewater slalom, Kayak, men, singles. Ker se v angleščini pogosto oznake poenostavljajo/skrajšujejo, se v nekaterih virih pojavlja samo izraz Canoeing.

Na uradni strani MOK - Olimpijade Atlanta je naveden šport kot Canoe/Kayak Slalom, K-1 (kayak single) Men. Da ne bi bilo pomote, sem zato v ime discipline napisal kodo športa, K1.

Res pa je, da sem v naglici prehitro napisal kanu namesto kajak, za kar se opravičujem. Predstavljajte si, proti kakšnim čokolade lačnim poznavalcem sem se boril!

BojanM, mogoče mi lahko vseeno pošlješ vsaj 75 EUR po faksu. Če pa najdeš bankovec za 78 EUR, ga bom še bolj vesel. Tega še nimam v zbirki ;)

Lep let, Pegaz :)
 bojanm
Pegaz,ni problema,pošljem ti bankovc za1000€,samo jest mam zdej eno drugo težavo.
Če pogledate na prvo srtran boste videl,številke:61,62,67,68se mi ponovijo

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0
Men je tolk neroden :oops: :oops: :oops: :oops:
Vmes je prišla ena odpoved,tko,da smo trenutno trije preveč za bus,upam,da sem koga z lastnim prevozom spregledal ali pa če kdo koga od teh,ki imajo lastni prevoz pozna in se lahko pridruži bi blo fajn.
V pnedeljek bom poslal skupinsko prijavo,pol imamo pa še dva tedna časa,da nekak rešmo to stvar,ki sem jo jest zakuhu :oops: :oops:
Ne vem kako se bom odolžil za to napako,še u špegu se ne upam pogledat
Uporabniški avatar
 ales
Rešitev se ponuja kr sama..z Gorenjske naročimo še en mali bus, tko da se lagodno razporedimo v dveh. Ker sem z Gorenjske upam rečt, da večina prijavljenih ne bo huda če za prevoz ne bodo odšteli 6 ampak 8 evrov..vsaj mislim, no.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
ales napisal/-a:Rešitev se ponuja kr sama..z Gorenjske naročimo še en mali bus, tko da se lagodno razporedimo v dveh. Ker sem z Gorenjske upam rečt, da večina prijavljenih ne bo huda če za prevoz ne bodo odšteli 6 ampak 8 evrov..vsaj mislim, no.

Če bo še kakšen zic frej bi šla še jaz. Sem poslala ZS.
Lp
 bojanm
Aleš,sej maš prov samo to temo smo že dvakrat zečel pa nekek ni bilo odziva.
Bomo že kej pogruntal :!: :?:
Uporabniški avatar
 BoF
mateja.hribar napisal/-a:
ales napisal/-a:Rešitev se ponuja kr sama..z Gorenjske naročimo še en mali bus, tko da se lagodno razporedimo v dveh. Ker sem z Gorenjske upam rečt, da večina prijavljenih ne bo huda če za prevoz ne bodo odšteli 6 ampak 8 evrov..vsaj mislim, no.

Če bo še kakšen zic frej bi šla še jaz. Sem poslala ZS.
Lp

Ja, je frej! Zraven mene :twisted:
Uporabniški avatar
 BoF
Ekola ragaci atleti mecamaratonino Palmanova: domani sijamo parlare kon mijo kolego, kvesto padrone sej padrone di agencija turistiko per una ankora pikolo autobuso :!:

Presa bo cirka 10 evri per persona, ma je bene to zaradi molto alineji:

:arrow: cestnina per autostrada sej 1,60 euri Podtabor - Lubijana u ena diretivo per pikolo avto personale, e sej matematika takoj uredu
:arrow: pikolo autobuso, pikolo familija, pikolo problemi
:arrow: po finito di analiza no preoblemi - morto :beer: e no :driver:
:arrow: mateja.hribar e mija kompanija u pikolo autobuso
:arrow: še molto prostori per ankora atleti mecamaratonino nuovi

Domani cirka kvatro orario nuovi alineji per pikolo avtobuso!

Arivedrči e Trst je (spet) naš!

Pegaz... Ti pa tvoj kajak... Ha, ha, ha... Aja, bajdvej, med našo kompanijo je tud tretja z maratona Radenci... A veš ktera? Dobiš nagrado! Lupčka od mene :P
Uporabniški avatar
 lojzeP
BoF napisal/-a:Aja, bajdvej, med našo kompanijo je tud tretja z maratona Radenci... A veš ktera? Dobiš nagrado! Lupčka od nje :P

junakinja današnjega Nedela ? :idea:
niente herpes - et ol 8)
 bojanm
Tkole je,jutri nekak do 09-te se bo vedel kako je še z enim avtobusom(manši,večji)in če bo,bo prostora še dovolj tud za tiste,ki še niso prijavljeni,
skupinsko prijavo bom poslal jutri popoldan,če bo tko mi začnite prijave pošiljat jutri,k mam bo vse jasn.(se prav,mal po deveti al pa še prej)
Vremena krancem bdo se zjasnila. :lol:

Sploh pa na teku :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
evo jaz odpovedujem avtobusni prevoz...tekel pa bom...
gre še Mateja zraven in bova šla z avtom....
 jagoda
A je še kak prost sedež na busu, če je sem zraven.
:roll:
Uporabniški avatar
 Staša
zelo na brzaka - tudi jaz bi šla z busom, več pa po sredi...
Uporabniški avatar
 pegaz
BoF napisal/-a:Pegaz... Ti pa tvoj kajak... Ha, ha, ha... Aja, bajdvej, med našo kompanijo je tud tretja z maratona Radenci... A veš ktera? Dobiš nagrado! Lupčka od mene :P

Joj, ne vem, BoF, si me čist zmedu s tem lupčkom... :oops:
:twisted:

Kwa je zdej to, a ti pelješ tahude bejbe (pa Lojzeta) na tamal bus, mi pa čao amore, a? Sej pravm, nimaš kej...

LL Pegaz :)
 bojanm
S prostorom na avtobusu je vse OK
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA