Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
greva rajš na LG.
traso pogledat :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Ej cowboy, brez veze hodit ke gor. Aja pa graf snem, če že rineta. l.p
Uporabniški avatar
 Andraz
Čau
jest bi ju3 nedelja - šel na LG, sevede moj tempo, na izi...
gre kdo?? Ura po dog.!

lp
Uporabniški avatar
 muc
Evo mene :D ...sem že doma...lohka se zmenmo za LG(preučevanje trase :wink: ), če je še kakšen interesent...drugač grem pa okrog treh par krogov odlaufat...lp
Uporabniški avatar
 Cowboy
sem že nazaj.... točno 40min do vrha....
srečal robija, pa sva šla skupaj nazaj do jezera. počasi.
on je do vrha rabil okrog 30.... tko da naj 100jan pripravi nagrado... :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Nagrada je pripravljena, bo pa treba kar pohitet sicer bo odšla na Gorenjsko. Dobr da Kališčarji ŠE ne vedo, kje se gre.
Jst grem zdele.
Uporabniški avatar
 Cowboy
je preveč ravnine, da bi kališčarji prišli do izraza :D :wink:
za robija pa mala malca :lol:

itak pa brezzveze teli cajti. važno da se miga.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Se do pikice strinjam s Cowbojevim zadnjim stavkom!
Uporabniški avatar
 muc
evo pa je tud za mano prvi "naskok" na LG :wink: ...gor vse super 37min pa par sekund...gor se srečava z 100jan-om in jo mahneva dol čez...leti k pr norcih pol grem pa jest sam naprej...napaka...zgubu sem se :shock: ...pa to skor doma :oops: ...madonca sem bil kr mal jezen sam nase...ampak k sreč nekak najdem jezero, čeprav pridem ven nekje na sredi jezera...cajt na konc pa 1h in 11min...za prvič čist ok...
morm pa rečt, da je gor čez kr dobr klanc...sploh na začetku in pr unmo kamnolomu :!:

to je blo to za dons...no za relaksacijo še en počasen krog okrog jezera...jutr pa spet musklfibr :wink: ...lp
Uporabniški avatar
 BlackOrange
He, he. Midva sva tud lan enkrat s Cowboyem zalutala navzdol, sam da je bla povrh vsega še tema. :D Dobr, da je mel Cowboy mobi s sabo, da je mal svetu z njim. :D
Uporabniški avatar
 100jan
itak pa brezzveze teli cajti. važno da se miga, je rekel cowboy.
itak je grozdje kislo, je rekla lisica. Jest sm samo umenu, da bi se najbrž dal prit pod uro, ni pa nujno. Dons so mi začele odpovedovat mišice, ena za drugo. Sploh nisem vedu, da jih mam tolk.
 fanči
hojla,

vidim, da ste še vedno aktivni :lol:

tudi jaz...sem šla v četrtek tečt okoli jezera en krog čist na počas pa sem srečala enga tekača...nisem poznala ampak sva se lepo pozdravla :wink:

v petek smo šli pa na Roglo na sneg...pa bazen...pa savna....pa dve uri plezanja...pa orehovi štruklji...tok je bilo fino :P

a si bil muc ti tudi na Rogli?
Uporabniški avatar
 muc
fanči napisal/-a:hojla,

vidim, da ste še vedno aktivni :lol:

tudi jaz...sem šla v četrtek tečt okoli jezera en krog čist na počas pa sem srečala enga tekača...nisem poznala ampak sva se lepo pozdravla :wink:

v petek smo šli pa na Roglo na sneg...pa bazen...pa savna....pa dve uri plezanja...pa orehovi štruklji...tok je bilo fino :P

a si bil muc ti tudi na Rogli?

kako pa to veš :?: a smo se slučajno srečal :?: :shock:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA