Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

PROSPORT
Sem zamudil na štart, ampak to nič nede, ker tako nisem konkurenčen.
Je zelo lepa turca na Kališče in bom še šel.
Imam pa vprašanje glede palic. Jih priporočate ali ne?
Uporabniški avatar
 MatjazV
PROSPORT napisal/-a:Sem zamudil na štart, ampak to nič nede, ker tako nisem konkurenčen.
Je zelo lepa turca na Kališče in bom še šel.
Imam pa vprašanje glede palic. Jih priporočate ali ne?

Ja, res škoda, da si zamudil. Na štartu nas je bilo preko 30. Palice pa vsekakor priporočam.

Slika

Je bilo super. V planu sem imel le počasen pohod do vrha. Zato sem bil opremljen z gojzerji in ruzakom, pa še brez polarja. No, po znaku za štart sem si premislil in sem vseeno malce hitreje stopil.
Med puncami je zmagala Pia - BRAVO!

Tule so pa fotke:
http://good-times.webshots.com/album/56 ... good-times

LP

MatjazV

P.S.
Danes smo se Ero, Pia in jaz včlanili med KLJUKE, tako da bo treba pogosteje na Kališče. Zdej ni več izgovorov.
Nazadnje spremenil MatjazV, dne 04 Nov 2007, 19:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 žine
jep, vreme je bilo boljše kot zadnjič in vsekakor boljše kot pa bo naslednjič :D Zmagal je tisti, ki je zmagal že prvič in tudi z drugim mestom je bilo tako. Tretji je bil tisti, ki je bil včeraj na Grmadi drugi :D .....je treba prit zraven pa se bo vse vedelo. Luštno je bilo danes na Kališu, naslednjič bi pa lahko naredil en iztek čez Cjanovco pa Potoški vrh?
lpŽ
 janezu
2.kolo je za nami,nov rekord(nejc kuhar),dobra udeležba,še boljša družba.ker firbec še ni uspel potegnit kabla do koče,bo rezultate vnesel po kosilu(zvečer,ko pride domov) nekateri bodo morali investirati v nove budilke(igi @ co.)nekateri pa v ure zemljepisa,oz. gps(prosport) :D do pravih zimskih vzponov pa bo že vse pod kontrolo LP ju
 PROSPORT
Janez, lahko tebi govoriti ko si v teh krajih domorodec. :) Res sem malo zalutal v Tupaličah in naenkrat sem bil nazaj na cesti proti Britofu.
Parkiral sem tudi čisto spodaj in do štarta sem imel še lep del poti. Saj sploh nisem vedel kje je štart in ali sem na pravi poti...Šele pri mostičku čez potok se mi je zjasnilo.
Videl sem, da so eni potem šli proti Storžiču in nato na levo v dolino.
Kakšna je ta pot?
Uporabniški avatar
 Cveto
No fantje cestitke vsem!
Kapo dol pa Nejcu!
Tole zimsko ligo ste se dobr spomnil.
Upam, da se je bom drugo nedeljo tudi jaz udelezil.

LP

Jure
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

kot je napisal že Matjaž, smo se danes udeležili najbolj množičnega kroga zimske lige na Kališče in se vpisali med kljuke. šli smo na izi in ves čas uživali. najhitrejši so se že vračali v dolino, ko smo grizli v zadnje metre pred kočo.

v koči smo občudovali novega oskrbnika Marjana, ki skoraj ni imel časa, da bi se vsedel k nam in v miru spregovoril par besed. spoštovanje tudi Ireni in Mihi, ki skupaj z Marjanom to zimo skrbita, da je v koči vse naj naj.

ja, v tej zimi se še kdaj vidimo na Kališču :)
Uporabniški avatar
 elingr
ja u nedelo bo treba ksno budilko vec nastimat.lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja priznam toto Kališče pa venomer postreže z nekakšnim adrenalinom.Tako da ga bo res treba enkrat to zimo potipati v počasni ali mal hitrejši varianti!
Moram rečti da je proga markantna! :wink:
Čestitke pa seveda vsem dosedanjim udeležencem tekmovanja!
ČAO!
Uporabniški avatar
 BONI
Mislim da samo enkrat ne bo dovolj,boš moral kar večkrat priti,saj zate to ne bo problem ker si vajen teka v hribe
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
BONI napisal/-a:Mislim da samo enkrat ne bo dovolj,boš moral kar večkrat priti,saj zate to ne bo problem ker si vajen teka v hribe

Ja priznam da sem ga vajen tako kot teka po ravnem samo glede na trenutno pripravljenost bom mal počakal.Potem se pa podam na lov za hribovskimi metri in globokim dihanjem :oops: :lol: .
Se vidjamo!
ČAO!
 janezu
tudi jutri se obetajo dobri pogoji; snega ni,zgoraj malo pomrznjeno,prava jesenska idila,storžič pa je že malo snežen.preko hudička pa je še vse kopno.progo si je turistično ogledal ju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA