Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
jst sm pa smučal v petek :D

greste med tednom kj okrog jezera?
 fanči
:lol:

smo se še pozdravli. ti si šel dol proti Pesku mi pa nazaj gor...če se spomniš ene družine(dva otročka + mami + oči)....
 fanči
Cowboy napisal/-a:jst sm pa smučal v petek :D

meni med tedno ne znese več tek, ker je že pretemno...še posebi okrog jezera :oops:

sem pa začela danes spet s spinningom...zjutraj pred službo 6:45 začnemo in eno uro 3x na teden (pon., čet., pet.). :lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Milan je bil tretji apsolutno na kolesarskem (tekmovalnem) maratonu v Labinu. Super. Še en kandidat za LG.
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:jst sm pa smučal v petek :D

eni si pa prvoščte...mislm, sred poletja pa smučal :shock:
kje pa to :?: ...na rogli je res kr neki snega ampak za smučat pa še ni...no razen tek na smučeh :wink:

okrog jezera grem pa verjeten že dons popoldne...ob 3 oz. 4ih...se vidmo
Uporabniški avatar
 muc
fanči napisal/-a::lol:

smo se še pozdravli. ti si šel dol proti Pesku mi pa nazaj gor...če se spomniš ene družine(dva otročka + mami + oči)....

a sem laufal?...če sem sem bil verjetn že tolk fertik, da te nisem prepoznal :wink: ...sem bil pa presenečen kolk folka je že gor...
Uporabniški avatar
 muc
100jan napisal/-a:Milan je bil tretji apsolutno na kolesarskem (tekmovalnem) maratonu v Labinu. Super. Še en kandidat za LG.

a to hribarjev milan :?: svaka mu čast!!! :cast:

glede LG, bi blo pa fajn kr mal markirat traso...jest še zmer ne vem kje se dol pride :wink:
Uporabniški avatar
 muc
BlackOrange napisal/-a:Sam markacijam morš sledit. :lol:

haha...sej če bi jih vidu, se verjeten nebi zgubu...če jih pa sploh ni za dol čez...edino tablico za Sv. mohor sem opazu :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Prehitr si šel. :lol:

Mislim, da vem kje si falil, nekje tam k midva s Cowboyem lani. Si šel levo namesto desno.
Uporabniški avatar
 muc
BlackOrange napisal/-a:Prehitr si šel. :lol:

Mislim, da vem kje si falil, nekje tam k midva s Cowboyem lani. Si šel levo namesto desno.

po moje sem kiksnu že takoj nad vinjam...sem zavil desno po poti navzgor v hosto pol pa ne vem več kje sem lutal...mal levo mal desno,mal gor mal dol...sem upal, da bom kje 100jana zagledal :lol: ...obvezno morm it enkrat bolj na izi pa da si mal ogledam traso...bom kr barvni sprey s sabo vzel :wink: pa mal markiral...samo se bojim, da bom mogu pol spet pred kom laufat :wink: ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
tam jst še zdej kdaj zgrešim... če preveč v tla gledam.
uglavnem, držat se morš čim bolj desno. drugač so pa skoz markacije po drevesih...
Uporabniški avatar
 100jan
Približni podatki: 6400 dolžinskih M v eno stran, VR 430, VM 560 gor in 130 dol. Torej, potrebno poprečje teka 13 km/h ali po tekaško 4:36/km. Jutr bom na ključnih mestih obesu fluorescentne trakce, tam nad Vinjami pa je treba 200 M desno dol po asfaltu in pri kažipotu levo proti Trojanam. Ni druge markirane variante. Nazaj enako. Sem šou dons z MTB. Dol me tut kenijci neb držal, sploh drug del k sm bremzo strgou.
Uporabniški avatar
 Cowboy
a si ti čist not padu? :lol:

VR, VM ,... kwa pa je to?
lohk bi zdej še graf narisu P

no jst bom hodu po obvozu mimo psov. ne j...m vinj in tisti 6ih ovčarjev :lol:

ps: za kdaj je pa Kiptanui napovedal prihod? :arrow:
 janezu
vidm,da se vam res dogaja.ko boste vsi izgubljeni nazaj,pa res trasirajte progo,pa pride ena ekipca iz kališča.100jan priprau progo,da ne iščemo naravnih prehodov(ti to obladaš :D )lahko jo tud pobarvate,sam ne belo,bo kmal sneg. pozdrav vsem ob g.jezeru ju
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA