Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Sončka
Naj še jaz postokam, kakšna krivica se mi je zgodila, ko sem šla po polmaratonu za Bežigrad, kjer je sin praznoval rojstni dan, pa je bila seveda cesta zaprta zaradi LM. Nejevolnih obrazov sto, pa jeze neskončno, ker ljudje zaradi LM niso mogli parkirati pred blokom, ampak začano pač malo dalj, pa potem naknadno prestavit avto, pa peš 500m, pa tko naprej.
Seveda jest po babje, sem avto parkirala takoj za zaporo (sred ceste na žalost), češ, sej bom takoj po 15.00 prestavila avto. Hja, sem pozabila!!!
Policaji pa žal ne... Big brather varianta... So me klicali na mobič, če bi prišla kej mojga starga suzukija odmaknt.
Sem se prerekala, vse svoje ženske čare uporabila, omenjala, da sem maraton pretekla (iz polmaratona je kar naenkrat ratu maraton)....
Sem morala kazn 41 Evrov plačat. Mlad policajski puran me je ocolal...
Hja, drag je bil tale LM, pa en kp hude jeze vidla.
Lp, I.
Uporabniški avatar
 Staša
Smola.

Ampak, po pravici povedano, sem pričakovala, da boš napisala, da si ga dobila šele tam, kamor ga odpelje pajk...

Tako da, v bistvu sreča! :)
Uporabniški avatar
 roky1
Mlad policajski puran je ocolal ..... kuro za volanom. Pazite se virusa H5N1.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hja, Roky 1, malo več solidarnosti med perutnino, prosim. :roll:
Zdaj pa, glede na to, da moram še enkrat razlagati svoje sporočilo, lahko tekmujeva, kdo je večji puran in kdo večja kokoš-hotela sem samo povedati, da LM mogoče ni ravno najbolje sprejet med ljudmi za Bežigradom in da posledično tudi za medije ni tako zanimiv.
Da sem pa jaz policaja videla kot purana, je pa to umetniška svoboda press (iz avta se je skobacal ven napihnjen kot puran, zgleda, da mu je šlo moje kokodakanje na živce 8) ).
Če si slučajno ti konkretno ta oseba :shock: , ups, sorči, če pa nisi, hja, kaj vraga se potem razburjaš...

Ja, Staša lahko bi mi ga tudi pajek odpeljal, ni pa bil parkiran sredi ceste (umetniška svoboda press).

Lp, I.
Uporabniški avatar
 ales
Hmm, Rok je bil na polovički res tko hitr, da bi bil zagotovo lahko takrat tudi že pri tvojem avtu, a če te ni ocolal puran na konju, ni bil pravi.. Sploh je pa on en tko prijeten policaj, da ne vem če ne bodo ravnokar zbledeli uni stereotipi o neprijaznih policajih.

In če bi te on ocolal, bi si to zagotovo zapomnila - beri, še kdaj pustila avto sredi ceste..
Uporabniški avatar
 roky1
Sončka moj komentar je bil mišljen bol za šalo kot za res! Vsekakor pa nisem bil jaz ta puranček, čeprav sem enkrat ( 10. LM) v Dravljah žalostno spremljal tekače in jih varoval pred pobesnelimi, neučakanimi meščani Ljubljane, ki se jim je z avtom mudilo na govejo župco v sosednjo ulico.

LP Rok, vidimo se v Palmanovi !
Uporabniški avatar
 Sončka
Roky 1,
se vidiva v Palmanovi. Hmmm, sem že radovedna... :roll:
Lep dan,
vaša kokoš I. (pa saj kokoši hitr tečejo :wink: ).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA