Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
100jan...ti si pa res orng zagrabu tole LG :lol: ...ti sam markirej, komej čakamo :wink: ...
pol je pa men včeraj kr točn kazal food-pod...za gor...cca 6,3km...za dol pa ni važn :wink:
tele podatke si pa res dobr prekalkuriral...zdej je treba samo še tak tempo ubrat in nagrada ne uide :wink:

kar se tiče vasi Vinje...gor čez sem šel po tej trasi...nazaj dol sem hotel it nad Vinjam desno v gozd in ker ni blo nobenih markacij je pač blo to kar je pač blo...
kako gre pa trasa čez Negastrn...ali po asfaltu do križišča za Trojane ali že takoj pod hudim klancem na levo za hišo na ovinku in potem po poti čez travnik do parkirišča oz kamnoloma...no zdej sem pa orng zakompliciral :wink: ...

a je kdo dons kej migal okrog jezera...nobene znane face nisem srečal :?: :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Čez Negastrn? Mislem...stvar dogovora. Jst bi se držov markacij, se pravi po asfaltu do križišča za Trojane, že zarad drugih. Če se pa res nau dal pod uro, bomo pa čez dvorišča in čez dnevne sobe šibal.
Uporabniški avatar
 100jan
Ja kok uprašanj. VR je višinska razlika, VM so višinski metri, IQ- nisem še nikol slišou, 5 nemških ovčarjev na Vinjah sta dve čivave, tm k ti hodiš, cowboy, je še bol nevarn, ker te bo kakšn jagr za zajca zamenou. Kenijca ne rabmo, bomo KipRobita preštrihal, ja, tist Milan je Hribarjev, JU, vi ste pa prisrčno vabljeni, kot tudi vsi ostali ljubitelji(ce) podobnih zdravju škodljivih aktivnosti.
Uporabniški avatar
 želva
Sori ampak merkacije so v Negastrnu (desno v pesjaku velikčrnpeskilaja) za bajto naravnost po sveže nasutmu gramozu, ne pa po asfaltu dol. Tak je tudi opis rokovnjaške poti v dnevniku. Citat: gremo skozi vas in na koncu vasi levo po polju do gozda. Koneccitata. Nazajgrme je ta smer še bolj očitna. Asfalt samo prečkaš. Na Vinju sta dva večja odvezana psa, lahko pa tudi 3 n.ovčarji v šopku, v soboto jih ni blo se pa spomnem od prej. Se mi zdi, da samo pazjo teritorij (lajajo) in ne grejo dlje kot 5m za tabo. Problem je če si tut ti s pesom. Pol je blem tut u negastrnu ene 3x.
LP Martin
Uporabniški avatar
 muc
100jan...predlagam, da se res enkrat dobimo(magar za vikend) in jo skupej mahnemo proti LG...z zmernim tempom seveda in "preštudiramo" najbolšo varianto kar se tiče pasjih mrcin itd...tud jest ne bi imel rad bližnjega srečanja z 3 oz 5 psi...pa tud če me samo vohajo :wink:

se vidmo v soboto oz. nedeljo...povejte kdaj :?: :wink: lp
Uporabniški avatar
 100jan
OK. Mislim, da je treba problem s psi urediti po pravilih in za vedno. Na Negastrnu so štirje lajajoči a pravilno ograjeni psi in to je vredu. Naj lastnike opozarjajo na tujce in branijo svoj teritorij. Na Vinjah je na levi odvezan komisar rex, na desni star črn alla labradorc, ki ne reagira, pri naslednji hiši pa svetel večji mešanec, tudi odvezan. Če hodimo po cesti, lahko od lastnikov zahtevamo, da spoštuje predpise in za psa ustrezno poskrbijo, če pa bomo hodili po okoliških travnikih, ki so mogoče celo njihovi, pa tega ne moremo. Če ne bo pomagalo, bo lastnike pač opozoril policaj ali sodnik za preskrbo, na našo pobudo. Bi poskusili za vikend to uredit al kaj.
Uporabniški avatar
 muc
tud jest sem za nedeljo :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
tud jst. sam za dopoldne.
Uporabniški avatar
 muc
tud jest...samo ne ob sedmih :wink:
Uporabniški avatar
 Andraz
tud jest sem za nedeljo zjutri 1x :!:
Uporabniški avatar
 Cowboy
a ste šli že na zimsko spanje? :D
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz sam še nočne podvige nabiram. Dam pridem ene 10, 15 minut čez štiri in se mi ne da še do jezera med tednom vozit, pa še kmalu je tema. Tako da ta teden 1 x Cicelj, 2 x Murovica, lučka je obvezna oprema. Vabljeni, da se mi kdaj pridružite. :D
Uporabniški avatar
 muc
Jest sem šel pa včeri dva kroga odlaufat...ob štirih pa nikjer nobenga...
očitno ste si res kr mal pavze vzel :wink: ...no razen eni, ki po bližnjih hribih laufate....
BlackOrange a noga je zdej že ok?!?

Andraž kje pa ti kej hodš?...jest imam še tvoj anorak...nisem še prodal :wink: ...

Cawboy, tud nate še nisem pozabu :wink: ...

A za nedeljo še velja LG? Jest bi šel zjutraj okrog 10ih! Ob 10,30 smo pa nazaj :D pol pa hit na kosilo :wink: ....se vidmo
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA