prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Bor
eno vprašanje:
S daje podjetje Geoset kakšen popust za TF ?
hvala
 PROSPORT
Moj malo rabljen testni bo ta teden naprodaj. Mi samo leži v predalu in sem se odločil, da gre. Še ceno pogledam in sporočim.
 kofols
Ojla Garminovci

Ne kupujem Garmina, ampak če je kdo pripravljen bi si ga za par dni izposodil, da si zmerim trening ture. Sploh me matra višina, dolžino pa po filingu mislim da kar zadenem.

Če bo možno seveda se že vnaprej zahvaljujem.

LP Samo
Uporabniški avatar
 Bor
PROSPORT napisal/-a:Moj malo rabljen testni bo ta teden naprodaj. Mi samo leži v predalu in sem se odločil, da gre. Še ceno pogledam in sporočim.

...hm.....mi pa čakamo.....
 ŽULJ
Izposoja take napravice (garmin, polar...) bi tudi mene zanimala. Bi si z veseljem izmetil in zarisal nakaj poti po katerih večkrat tečem pa jih ni v zemljevidu.

Kdo, kje, koliko?
Uporabniški avatar
 Mija
jaz ti jo posodim vsakič za 250 €....... :lol:

lp, m
Uporabniški avatar
 obi
kofols napisal/-a:Ojla Garminovci

Ne kupujem Garmina, ampak če je kdo pripravljen bi si ga za par dni izposodil, da si zmerim trening ture. Sploh me matra višina, dolžino pa po filingu mislim da kar zadenem.

Če bo možno seveda se že vnaprej zahvaljujem.

LP Samo

Tisto višino, ki ti bo zmeril FR305 bo zelo netočna. Sposodi si rajši kakšno napravo z barometričnim višinomerom. So veliko bolj natančni
 kofols
Ja v bistvu me zanima kolk ima trening tura skupne višinske razlike in dolžine, ker v geopediji so na DTK 1:50.000 že nevedene absolutne višine mest, gričev, sam dejansko pa tečeš mal gor-dol-gor.

Zato se mi zdi najbolj primeren Garmin, da ti zmeri oboje hkrati.

Zaenkrat še povprašujem za izposojo. Ni mi tako nujno, sam če bo bi bilo fajn.
 PROSPORT
Pri Garminu ne moreš (ali pa jaz ne znam) pogledati skupne premagane višine. Kaže višino na kateri si in to je vse.
Uporabniški avatar
 Damijan
PROSPORT napisal/-a:Kaže višino na kateri si in to je vse.

... in to presentljivo natančno, čisto mimo pa potem udari, ko naj bi ti
višince naštel... torej vsota vseh tistih "malo gor"... Kar se tega tiče,
pozabi na Garmina.
Uporabniški avatar
 Mija
Najprej naj napišem, da sem:
- ženska
- bolj tekaška začetnica
- polno zaposlena mamica
- delno tehnično usposobljena :lol: :lol: :lol:

Zaradi vseh zgoraj naštetih okoliščin in ker s tehniko nisva ravno skupaj krav pasli, me zanima, če je kdo pripravljen napisat, zakaj mi kljub dejstvu, da sem na PC naložila Sport tracks, po nalaganju podatkov iz ure na računalniku ne izriše proge, po kateri sem tekla.

Oziroma mogoče boljše vprašanje, kaj vse je potrebno narediti (od A do Ž), da se mi bo pri nalaganju podatkov iz ure narisala tudi proga ali graf poti.

večno hvaležna za vsak odgovor.
lp, m
 usmiljeni_brat
Lahko da nisi povezana na net in program ne more dobit podatkov iz google earth, v tem primeru poizkusi namesto možnosti satelite izbrati možnost street. Če pa sploh ne nariše črte potem je nekaj narobe s samimi podtaki. Training center ti pa normalno prikazuje?
Drugače pa je zunaj tud beta verzija sport tracks2, ki meni deluje brezhibno zaenkrat.
Uporabniški avatar
 obi
Včasih servis na Google Map ne deluje in ti zato ne prenese karte. To je problem na Google strani. V Sporttrack pa bi se ti morala pokazati pot po kateri si tekla.

Zanima me kam si prenesla podatke iz ure na računalnik. Ali si naredila import v Sporttrack ali samo v Garmin training center?

navodilo:
1. v Sporttrack izbereš na levi opcijo IMPORT.
2. Odpre se ti okno z napravami iz katerih lahko uvažaš podatke.
3. izbereš uro ki jo imaš in klikneš next.
4. Podatki se ti prenesejo in pokažejo se ti aktivnosti.
5. izbereš aktivnosti, ki jih želiš uvoziti.
6. Dopolniš podatke na aktivosti in shraniš.

To je v kratkem postopek. Jaz uporabljam Sporttracks 2 in postopek se malenkostno razlikuje od verzije 1.3
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 35

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA