Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Čeprav ni ravno moja napoved, pa vendar vseeno želim vsem sodelujočim izboljšanje svojih rekordov, kljub temu, da je to večini uspelo že to nedeljo. Jaz sedaj žal definitivno ne grem (no, saj tudi nisem prijavljen) :(

Obivankenobi, očitno bom moral drugo leto jaz tebe loviti vsaj z dvema 21-kama.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Laufer napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:...Laufer, a nisi reku, da boš teku z nami "ta počasnimi"? :cry: A si bom mogla drugo družbo poiskat? ...

:ignore: Ja a moraš res vse na glas povedat :evil: !
Jaz sem jima poizkušal na ta način dati vzpodbudo za še več treninga, ti pa me takole izdaš. Bodi sigurna, ne bom te kar tako prepustil :Fita.
Če sva celo poletje skupaj pridno trenirala, se spodobi, da odtečem tudi eno tekmo v tvoji družbi :wink:.

Ojej, nisem hotla nič izdat :oops: :bum:

Pravzaprav pa mi2 loviva nov rekord, a ne Laufer? 1:40 bo kr super. :lol:

Bo še kdo tekmoval z nama? 8)

Italijani so zakon :oops: , se jih bom končno nagledala v kratkih hlačkah (oz. v pajkicah) :lol:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
je pa še mene začel vlečt u Palmo :D
zaradi svoje netekaškosti ( na dolge proge :shock: ) bom letos na razpolago u bicikel varianti - je bila Nataša pred leti tolk uspešna v vlogi suporterke, in to na rolerjih, tako, da sedaj moram nadaljevat tradicijo ( pa še na analizo ne tko zlo vleče ) - ljubitelji terana preštejmo se :drink
Uporabniški avatar
 pementos
matej712 napisal/-a:upam na izboljšanje PB (ki je 1:23:47), če bo vreme ugodno računam okrog 1:22!

Mogoce bi lahko tekla skupaj, imel sem 1:22:46 v Lj in mislim, da bi se dalo to izboljsat se kaksno minuto.
Uporabniški avatar
 bosti72
Na LM je bil čas 1:43:22 tko, da bi tukaj probal spraviti pod 1:40:00....no dugače pa vse kar bo boljše od LM bo dobrodošlo.. :P
Uporabniški avatar
 bobr
bosti72 napisal/-a:Na LM je bil čas 1:43:22 tko, da bi tukaj probal spraviti pod 1:40:00....no dugače pa vse kar bo boljše od LM bo dobrodošlo.. :P

Pol se nama z razyem pridružiš v napadau na PB :wink:.
 bojanm
Glede časov se bomo na busu točno zmenil :!:
Uporabniški avatar
 bosti72
bobr napisal/-a:
bosti72 napisal/-a:Na LM je bil čas 1:43:22 tko, da bi tukaj probal spraviti pod 1:40:00....no dugače pa vse kar bo boljše od LM bo dobrodošlo.. :P

Pol se nama z razyem pridružiš v napadau na PB :wink:.

absolutno.. :wink:
Uporabniški avatar
 matej712
pementos napisal/-a:
matej712 napisal/-a:upam na izboljšanje PB (ki je 1:23:47), če bo vreme ugodno računam okrog 1:22!

Mogoce bi lahko tekla skupaj, imel sem 1:22:46 v Lj in mislim, da bi se dalo to izboljsat se kaksno minuto.

OK :wink:
Uporabniški avatar
 climber-z
Po nekaj letih LM 1:35:43 Mogoče pa bo šlo v nižinah Palmanove z bolj gostim zrakom hitreje :D
 tamt
Na LM sem v bistvu lovila čas 1:50, pa potem kr precej izboljšala ta čas (moj prvi in edini osebni rekord :D ); še vseeno bom tudi v Palmanovi zelo zadovoljna s časom pod 1:50, ker ne verjamem da lahko še enkrat odtečem tak kot na LM (čeprav računam na dobro vzdušje TF družbe :TF)..
 bojanm
tamt,skromnost lepa čednost,samo vsen,PB bo padu.
In mi :TF) bomo s teboj :!:
 tamt
bojan, hvala za spodbudne besede :D ..se mi malo zdi da mi postavljaš nov izziv :?: :wink:
jaz pa sem se že veselila lepega nedeljskega izleta in enga umirjenega, počasnega teka :oops: ..
Uporabniški avatar
 olson
Moja želja izpot :arrow: 1.29.00 :lol:
lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
olson napisal/-a:Moja želja izpod :arrow: 1.29.00

Fejst boš moral delat, držimo pesti, da ti rata :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA