Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko km skupaj bodo pretekli tekači na Sladkih6?

Manj kot 500 km
2
11%
500-999 km
5
26%
1000- 1499 km
8
42%
1500- 1999 km
4
21%
Uporabniški avatar
 Vreme
Mi smo pripravljeni:

Slika

pa vi????

Pa še to, danes sem opravil še zadnjo natančno meritev proge z merilnim kolesom (Ero hvala za pripomoček). Dolžina proge tako znaša natančno 1035m (izvedeni dve meritvi prva 1034, druga 1036 :) )

Za konec pa še naj vas enkrat opomnim, da je proga javna površina in ne bo zaprta. Zato apeliram na vas, da najprej poskrbite za svojo varnost, raje en krog manj kot pa da bi prišlo do kašnih poškodb ali nepotrebnih pripetljajev. Vsekakor je Sladkih6 namenjeno druženju šele v zadnji fazi tudi tekmovanju. Prepričan sem, da si bomo naredili dan, ki nam bo vsem ostal v prijetnem spominu. Se vidimo jutri!
Uporabniški avatar
 50cent
Mi smo tudi perajt :) .
Odspodaj desno v vitrini.....to so medicinski pripomočki??? :shock: :rol:

Se vidimo jutri, lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:Mi smo tudi perajt :) .
Odspodaj desno v vitrini.....to so medicinski pripomočki??? :shock: :rol:

Se vidimo jutri, lp :)

Če boš imel srečo boš takšnega medicinskega pripomočka tudi deležen :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čujte, če bom malo bol pozen, bo to verjetno zato, ker bom navsezgodaj šel probat, če lahko 6 ur skupaj laufam :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ej, pozabili smo se preštet tisti, ki gremo v nedeljo na tekmo "Peš na Pohorje". Se bomo jutri na analizi :?:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Čujte, če bom malo bol pozen, bo to verjetno zato, ker bom navsezgodaj šel probat, če lahko 6 ur skupaj laufam :wink:

:D :D :D :D :D

Kaj pa če bi to ti poskusil tačas ko bomo mi na analizi????? 8)
Uporabniški avatar
 Darja
Zdaj pa lepo ajat, da ne boste jutri vsi skozlani! Bi vam zapela eno uspavanko, ampak to samo hči prenese, ker je tega že od rojstva navajena. Vam nočna mora zagotovo ne uide. :shock:
No, saj ne bom, no :ignore:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Darja napisal/-a:...Bi vam zapela eno uspavanko...

Tralala ... prišparaj jo za analizo :wink:
Uporabniški avatar
 Darja
Ha, ha, ZdravkoC, jutri po 6. urah teka ne boš rabil uspavanke, ampak budnico. Pa tudi to znam, veš :lol:
Uporabniški avatar
 Darja
Sploh pa sem rekla:AJAT :!:
Uporabniški avatar
 Vreme
Darja napisal/-a:Ha, ha, ZdravkoC, jutri po 6. urah teka ne boš rabil uspavanke, ampak budnico. Pa tudi to znam, veš :lol:

hahah no super!!! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Darja napisal/-a:Ha, ha, ZdravkoC, jutri po 6. urah teka ne boš rabil uspavanke, ampak budnico. Pa tudi to znam, veš :lol:

No, saj to sem mislil, da nam kaj zapoješ, pol bomo pa sami presodili, če sočustvujemo s tvojo hčero :ignore:
Uporabniški avatar
 shash
Forumovci, držte se jutri, želim vam obilo kilometrov. Verjetno bo kar nekaj dolžinskih osebnih rekordov padlo. Držim pesti za vas.

:TF)

LP
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Se vidimo danes!!!! Greo da bomo uživali upam samo da bo vreme zdržalo!!! :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA