Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

PROSPORT
Turistično ogledal za jutrišnji napad! :D
Mogoče se spet pridružim, če ne bom šel raje na daljši tek po ravnini.
Sem imel prejšnji teden od Kališča tri dni muskelfiber. :wink:
 marjan
Pridem jutri.

Dovolj prednosti sem vam dal. :wink:
Maraton je "poceljen", tako da zopet veselo v hrib :D

Se vidimo,
Marjan
Uporabniški avatar
 vencelj
Pred 20 minutami sem vstal, sedaj pa tehtam: iti ali ne iti? Pa se spričo slabega vremena bolj nagibam na drugo možnost. Saj Kališče menda tudi ne bo nikamor šlo, pa lepega vremena bomo prav gotovo tudi še deležni. Le vse bolj si ožam možnosti za ogled proge, trening in pravočasno prijavo (menda do 16. decembra!?) za gor-dol-gor.
Se vidimo ob kaki drugi priložnosti, LP, vencelj
 večno mlad
Kališče danes zjutraj ob štartu brez dežja, udeležba pa lepa, rezultati pa potem.
Uporabniški avatar
 BONI
Večno mlad štart je ob pol devetih če si pozabil,no gotovo si imel kakšne opravke ko si ti je tako mudilo,drugače je bilo pa kar dobro ,še kolesarji so bili danes točni
lp dare
Uporabniški avatar
 elingr
ja kolesarji smo bli tocni pomoje prvic da smo bli pet minut prej na startu.sam noge dons niso ble ta prave .je bla kr skos dila.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Pozdravljeni

Ker se zaradi okvare avta :twisted: nisem mogel udeležiti tekme Gor-Dol-Gor nameravam jutri priti na Zimsko ligo, pa me zanima ali se je potrebno kaj prijaviti ali je važno samo da si 8:30 pri potoku potem pa z ruzakom v hrib :!: , čas si pa verjetno meri vsak sam :?:

Zanima me še če je pot ledena?

LP Bojan
 janezu
za ZLK ni potrebna prijava,važno je,da imaš točno uro,tako,kot na zadnjih tekmah igy :D .proga je na srednjem delu malo ledena.danes je bilo spodaj zelo mrzlo,od 1.klopce naprej pa sončno in zelo toplo.čas ni tako pomemben,štejejo mesta.jutri je ZADNJA LETOŠNJA tekma,zato ob 8,30 pri potoku! lp ju
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Hvala za info, upajmo da bom imel jutri toliko sreče z avtom da mi bo uspelo priti, budilko sem pa že navil :wink:

Hvala in lep pozdrav Bojan
 janezu
jutri ob 8,30 je 11. tekma zimske lige-kališče. to pomeni,da smo točno na sredini,kajti mnenje organizatorja je,da bi bil zadnji vzpon 9. 3.,naslednji teden 16. pa samostojna-prestižna tekma,zatem pa razglasitev najboljših (vzrok so prazniki in pa 5. 4. že 9. preizkus 12 UR KALIŠČA) jutri bo boj za vstop med prve tri hud (nejc bo manjkal,isto boni)razlika od 2. do 5. mesta pa je samo 24 točk.proga je normalna,snega zgoraj 5cm,spodaj samo belo obarvana, se vidmo lp ju
Uporabniški avatar
 vencelj
Kako izkoristiti nepričakovano prosto popoldne?
Vprašanje, s katerim sem se soočil danes, pa mi ni vzelo veliko časa. Vabili so me intervali na Kodeljevem, a dejstvo, da je bila Selška dolina v soncu vse do soteske pred Škofjo Loko, naprej pa "magla svuda oko nas", me je hitro prepričalo v resničnost domneve, da je sonce tisto, ki nam daje energijo...odpeljal sem se v Mače, nato pa sprobat progo na Kališče, obsijano s soncem...
Proga spodaj kopna, malce blata, zgoraj rahlo poledenela...
To ni bil trening za nedeljo, takrat imam druge plane...Ratitovec-Dražgoše...
Prav tako za naslednjo nedeljo...MS :?: ...
lp, vencelj
 marjan
vencelj napisal/-a:To ni bil trening za nedeljo

12 ur 05.04 te muči, kar priznaj :wink:

Imej se,
Marjan
Uporabniški avatar
 vencelj
marjan napisal/-a:
vencelj napisal/-a:To ni bil trening za nedeljo

12 ur 05.04 te muči, kar priznaj :wink:

Imej se,
Marjan

Zdele pa nism čist zihr, kva nej rečem :?
Vseh vrst norosti obstaja, do pred kratkim je bila norost GM 4o, norost je bilo tudi 42 195m asfalta...to so stvari, pri katerih je predznak "norost" že šel na smetišče zgodovine. :D
So stvari, ki ta predznak še nosijo. Med njimi je tudi 12 ur Kališča. Nikoli ne reci "nikoli". Priznam, da sem "12 ur" do tvojega posta, Marjan, povsem zavračal. Tisto "idiotsko" grizenje kolen...1-krat, 2-krat... :?: -krat. Je pa navsezadnje to lahko eden od mojih izzivov, tako kot Grintavec, kjer še nisem tekmoval, pa še kaj bi se našlo...Zakaj pa ne? Grem 4-krat, čaj pa šnops, potem pa domov...čist tko, za probo.
Sem že not padu :bum: :juhuhu: LP
 janezu
12 tekma ZLK jutri ob 8,30.razmere na progi v soboto ne najboljše,spodaj izredno mehka stopnja :D ,od druge klopce navzgor pa na nekaterih mestih ledeno.vendar ob primerni obutvi težav ni,te nastopijo pri spustu(ta pa na srečo ne šteje)zato več previdnosti navzdol! LP ju
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA