Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
OK, 7:15 na mestu, ki si ga opisala.

P.S. Cowboy pssssst! :lol:
 fanči
velja 8)
 pegy
Ojla!
Ja hvala za nasvete,bomo zrihtal tut tale kolen :wink:
........................................ampak, muc mislm,da emšo pa to ni :nono: :oops: :?: :wink:
sej sm še čist mlada :D :lol:

Ampak Fanči pa BO,da vaju ne bi jst slučajn jutr presenetla kje na poti v Murovico 8) :wink:
sam mal zgodi je to zame,takrat še sladko pančkam :D, sam nikol človk ne ve :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
No žal me jutri ob 10 -ih ne bo, sem varuška. Tako, da jaz grem popoldne.

Sva pa bila s fanči dons zjutri Murovici, medtem ko ste vi zaspaneti še sladko spali. :D
 fanči
:lol:

pa prav lušten je bilo......na Murovici!!!
Uporabniški avatar
 Andraz
luštno vama je blo ob 7:30 na muravici pri -3 stopinjah???

sumljiva sta vi2 .... :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Fanči je blo clo vroče. :lol:

V glavnem bo treba še kdaj ponovit, seveda pa vabljeni tudi vsi ostali. Res je treba malo bolj zgodaj vstati, sam je res lepo zjutraj.

P.S. Ker sem danes varuška, sem svoj pohod opravil že ob 6 -ih zjutraj, relacija Murovica - Cicelj - Javoršica - Vrhpolje. :D
 fanči
oj,

sem bila spet na Murovici, sem pozvonila....BO ti pa se nisi vpisal :?: ...

no najbrž se ti je mudilo na Cicelj...

Ja včeraj sem se pa preveč oblekla :oops:
Uporabniški avatar
 100jan
SVAŠTA:
No, dileme ¨pod uro ali ne¨ni več. Danes je KipRobi zakoličil 57:55min.
Ocenil je, da se da doseči rezultat pod 55 min. Nagrada je sicer oddana, Limbarska pa še stoji zato bomo še naprej tekali gor. L.p.
Uporabniški avatar
 muc
Bravo Robi tud z moje strani :clap: :cast1: :laola

zdej veš kaj sledi :pivo: :wink:

p.s.
Hvala lepa pa tud ostalim za današnjo dopoldansko turco proti LG...
prav lušten tempo smo imel a ne? :wink:

Cawboy je pa zaspal :-- ...

lp 8)
 Forest
POZDRAVLJENI VSI SKUPAJ NA TEKASKEM FORUMU,se posebi pa vi na strani gradisko jezero!
Najprej hvala za cestitke!
Koncno se vam oglasam-bolje pozen kot nikoli!
Ja lepo se je oglasat ob dobrih rezultatih,tezje ko ne gre po planih!
Ja postavil sem vam en okvirni cas-mejo da se jo rusi,vrjamem da jo boste,kar dostikrat!
Cas 57min 55s,se da se kar dobro izboljsat,menim da pod 55min
In tudi mislim da bodo ze tekaci ki pridejo iz kalisca to stvar izboljsali-saj je velika rezerva pri spustu!
Se nekaj vmesnih casov 12.05na kriziscu-kriz -nad negastrnom-ko prides iz travnika,asfalt precil 17.26,kriz pred zadnjim klancem ko prides na asfalt 28.20-30s,in vrh 31.47,spust 26.06min....
Toliko od mene za prvic...
Uzivajte lepo soncno nedeljo..
Jaz grem okol 15h tect na jezero...
Ce bo kdo tam se vidimo...
CIAO
Uporabniški avatar
 muc
Forest živjo :clap: lepo, da si se tud ti mal oglasu tle gor!!!

Tvoj čas je zlo super in ga bo kr težko popravt...no vsaj neki časa še :wink: ...mogoče res kališčarji...

Jest sem ravno iz svojega drugega poskusa in mi je čist mal zmanjkal za "normo" :wink:
Jezero - LG 35:55
LG - Jezero 26:33 (vmes srečal Cowboya-turistično :wink: )
Skupen čas 01:02:28

Vmesnih časov si pa dons nisem beležu ampak naslednjič pa bom na istih mestih kor Forest...mal za orientacijo!

lp zaenkrat...se vidmo...caw

p.s.
Srečal sem pa "samo" dve mrcini-psa!!!
 AinE
Česitam Gump, ups :oops: Forest in muc. Sem vedela, da moja trema pred današnjim »označevalnim« tekom na LG ni bila kar tako »brez veze«.

Fantje so obljubili, da bodo šli počasi in res smo šli počasi :arrow: za nekatere :arrow: pa saj ni bilo prehudo. Mislim, da sva se z Andražem kar dobro držala (se moram malo pohvaliti :oops:). Škoda, da se nam nista pridružili še fanči in pegy, da bi se kaj pomenile. Traso je na ključnih mestih že predhodno označil 100jan, tako, da ni več bojazni, da bi se ta hitri z malo pazljivosti nazaj grede izgubili, niti ponoči.

Srečali 4 pse, ki še niso zgledali tako zelo napadalno. Vsaj zdelo se mi je tako. Mogoče zato, ker sem bila v družbi treh hrabrih :D .

Vsem najlepša hvala za družbo ter prilagoditev tempa.

Zdaj pa kališčarji v napad :arrow: kaj pa kamniški gorski tekači :?: :wink: .

Lp E.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sam muc ti si pa res zagnan. 2 x na dan treniraš. :shock:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA