Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Fantazija
Odlična organizacija, za zelo malo denarja odlična prireditev
Udeležba je bila kar vseslovenska
TF je bil močno zastopan, pa še par odličnih mest :clap:
Kar nekaj se nas je našlo, ki smo se po včerajšnjih Sladkih 6 malo pretegnili po sončnem Pohorju
Uporabniški avatar
 50cent
Se pridružujem besedam ZdravkaC.
Glede na to, da sem se zjutraj komaj vstal iz postelje saj me je prejšnji dan kar lepo zdelal Sladkih6 :oops: in prikrumpal pod naše ljubo Pohorje, sem več kot zadovoljen. Trma mi ni dala mira in sem rekel, če ne drugega, si grem pa po majico in na južno, pa kaj bo,bo :rol: . Na začetku je kar slabo kazalo, ko pa sem prišel na delovno temperaturo te pa je kar šlo. Zadnjih 30 metrov pa sem ob bučnem spodbujanju ZdravkaC in drugih navijačev kar zašprintal v klanec do cilja :) . Zelo sem vesel, da se nas je kar nekaj zbralo, ki smo zastopali TF. Tudi najvišjo stopničko smo odnesli ter drugo in tretje tudi :clap: :clap: :clap: ....se pa kar sami pohvalite, kateri ste to bili :lol: .
Na koncu je sledil še prijeten spust do parkirišča, kjer smo ZdravkoC, Olson in jaz dali pečat današnji prireditvi tako, da smo spili vsak po en 1825 :wink: . Več žal ni šlo, saj so nas obveznosti preganjale.....
Se vidimo naslednje leto.....

Lp :)
 klopotec
Dobri ste, včeraj ste bili sladki, danes Pohorci. Pa če tako zdaj pomislim, sam bi mogoče tudi danes nekako pregural Pohorje. Ampak to ne bi bilo to. Nisem tako jeklen kot vi, več odmora rabim. Občudujem vas, žal pa nas stvarnik ni vseh opremil z enakimi geni vzdržljivosti.
Čestitam.
Pa če ma kdo kake slike, da vidimo kako je to danes zgledalo.
 HanaMB
Tudi naju z Nenadom je lepo nedeljsko sonce spravilo pod in na Pohorje. Nisva sicer tista s TF, ki bi med prvimi prilezla na vrh, sva pa bila zadovoljna, da se po Sladkih 6 in po 44,5 km prejšnjega dne nisva "day-after" zasedela na kavču.
50Cent - kak je z beciklom? :lol:
Pozdrav!
Jasna
Uporabniški avatar
 50cent
hana napisal/-a:
50Cent - kak je z beciklom? :lol:

Ja zašuštrali so :lol: ...jaz bi ga moral dobiti :lol: pa so prikrojili izžrebane kartice :hehe: . Pa tako lepo priložnost so imeli, da enega tekača navučejo med bicikliste :rol: . Bom pa te rajši ostal med tekači, saj ko tako pogledam.....mi bicikel niti ne diši preveč :rol: .

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a: Pa če ma kdo kake slike, da vidimo kako je to danes zgledalo.

Tudi to bo
Uporabniški avatar
 jonas
hvala za pohvale,... smo se potrudili kolikor smo se lahko, ni na bilo lahko :wink:
slike in rezultati pa še sledijo :)

sicer pa še lahko napišete svoje vtise, kaj se da še popraviti da bo drugo leto še boljše in številčnejše

lp
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Ni kaj dodajat zelo super organizacija.Štajerci ste res zakon.Bil sem v zelo prijetni družbi(k temu se pridrožuje tudi moja žena)tebi 50 cent hvala za pivo Zdravko tebi pa zahvala,da si me spremljal do prizorišča.
Končna ocena 5+ :clap:
Na koncu,da se še malo pohvalim 1 mesto v kategoriji in prekrasen pokal. :juhuhu:
Lep pozdrav k vam zagotovo še pridem :toast:
Uporabniški avatar
 vencelj
Čestitke vsem udeležencem, posebno pa včerajšnim "sladkim", ki vas je štajerska trma (a ni ta bolj pripisana nam, gorenjcem :?: :? ) danes gnala še na Pohorje.
Čestitke seveda tudi vsem dobitnikom nagrad za najboljše!
lep pozdrav z gorenjske, vencelj
Uporabniški avatar
 Vreme
Se kar pridružujem Vencelju. Bo treba razmisliti in drugo leto iz Sladkih6 oditi kar na Pohorje 8)
Uporabniški avatar
 50cent
jonas napisal/-a:hvala za pohvale,... smo se potrudili kolikor smo se lahko, ni na bilo lahko :wink:
slike in rezultati pa še sledijo :)

sicer pa še lahko napišete svoje vtise, kaj se da še popraviti da bo drugo leto še boljše in številčnejše

lp

Jonas, sicer ni kritika, ampak malo v razmislek. Smo se zgoraj pogovarjali, da nagrad, ki ste jih žrebali niste razdeljevali najbolj logično....recimo prvo ste izžrebali prvo nagrado kolo potem pa kar po vrsti eno za drugo....Recimo, Zdravko je bil izžreban kar precej hitro in je dobil meter pa majhno žago, jaz recimo 3dišeče sveče. Na koncu pa ko ste prenehali z žrebanjem, ker se vam ni več dalo žrebati ali pa bi vse skupaj trajalo predolgo, pa ste dajali kot nagrade kolesarske drese, pa Nesove kratke majice.....skratka dosti bolj "vredne" stvari.
Mogoče kompliciram :wink: ampak si sam rekel naj tudi malo pograjamo :) , da bo naslednjič še bolje.....vse ostalo pa je bilo super.
Brez zamere,
 gozdni
tudi jaz sem šel pretegnit noge na sončno in pobeljeno pohorje-sicer ne tekmovat,pa sem po svoji uri prišel gor prej kot v 50 minutah,tako da mi je bilo potem malo žal-ampak je treba včasih tudi malo izpreči
 Marijan
Čestitke organizatorjem in zahvala za vzorno organizacijo!

Prireditev je bila izziv tudi za nas pohodnike, da smo se (sicer z rahlo prednostjo poznavanja domačega terena :-) ) pomerili z vami ta pravimi gorskimi tekači.

Sam se se prvič udeležil gorskega teka, zato mi je bil današnji vzpon zelo zanimiva izkušnja. Kot pravi ZdravkoC, vse je v glavi in tako me je kolona tekačev kar dobro potegnila za seboj. Seveda je tokrat šlo precej hitreje od običajne popoldanske rekrecije. Tudi družabni del na vrhu je bil simpatičen, skratka, veselim se že "Pohorja 2008"!

Lep pozdrav iz mesta pod Pohorjem:

Marijan
 nenadb
gozdni, lepo si pretegnil noge, smo en čas skupaj s tabo grizli v hrib (50cent, jasna in jaz), malo pred koncem strmine pod lukejem pa ti nihče od nas treh ni več zmogel slediti. Čestitke.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA